שבר בעצם הסירה

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• שבר בעצם הסירה
    אבי
    18/06/2008

שלום לפני כחצי שנה שברתי את עצם הסירה בכף הרגל. אני בצבא ורק לפני חודש עלו על השבר בעזרת בדיקת CT. ממצאי הבדיקה העלו כי יש לי שבר של 2 מ"מ ללא תזוזה בעצם הסירה.
    הוחלט לגבס אותי למשך חודש. כמו כן המליץ לי האורטופד שטיפל בי על מכשיר אולטרסואנד לאיחוי שברים(שכמובן נדחה ע"י הבירוקרטיה הצבאים הנהדרת). השאלה שלי היא מה הסיכוי שלאחר זמן זה השבר לא התאחה בהתחשב שהסתובבתי חצי שנה ללא קיבוע?
    כמו כן במקרה כזה הבנתי שמנתחים, מה יהיו ההשלכות העיתידיות של הניתוח על הרגל.
    יש לציין כי אני משחק כדורסל באופן פעיל.
    המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר בעצם הסירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר בעצם הסירה

ד''ר זאב פלדברין
    18/06/2008

למרות הזמן שחלף במידה והשבר הוא ללא תזוזה , ישנה סבירות שיש חיבור פיברוטי באוזר זה ולכן באמצעות קיבע בגבס וטיפול בגלי קול ישנה סבירות שהחיבור הפיברוטי יהופך לחיבור גרמי .
    במידה ולא אזי יש מקום לשקול ניתוח לקיבע של השבר או כריתה של השברון במידה והחלק קטן ואינו משמעותי . לאחר הניתוח יש סיכויים טובים להחלמה מלאה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו