מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שבר בעצם הסירהאבי18/06/2008
שלום לפני כחצי שנה שברתי את עצם הסירה בכף הרגל. אני בצבא ורק לפני חודש עלו על השבר בעזרת בדיקת CT. ממצאי הבדיקה העלו כי יש לי שבר של 2 מ"מ ללא תזוזה בעצם הסירה.
הוחלט לגבס אותי למשך חודש. כמו כן המליץ לי האורטופד שטיפל בי על מכשיר אולטרסואנד לאיחוי שברים(שכמובן נדחה ע"י הבירוקרטיה הצבאים הנהדרת). השאלה שלי היא מה הסיכוי שלאחר זמן זה השבר לא התאחה בהתחשב שהסתובבתי חצי שנה ללא קיבוע?
כמו כן במקרה כזה הבנתי שמנתחים, מה יהיו ההשלכות העיתידיות של הניתוח על הרגל.
יש לציין כי אני משחק כדורסל באופן פעיל.
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בעצם הסירה
ד''ר זאב פלדברין18/06/2008למרות הזמן שחלף במידה והשבר הוא ללא תזוזה , ישנה סבירות שיש חיבור פיברוטי באוזר זה ולכן באמצעות קיבע בגבס וטיפול בגלי קול ישנה סבירות שהחיבור הפיברוטי יהופך לחיבור גרמי .
במידה ולא אזי יש מקום לשקול ניתוח לקיבע של השבר או כריתה של השברון במידה והחלק קטן ואינו משמעותי . לאחר הניתוח יש סיכויים טובים להחלמה מלאה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)