אני עם השאלה של הזרת הפגועה בכף הרגל מהיום בבוקר

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• אני עם השאלה של הזרת הפגועה בכף הרגל מהיום בבוקר
    מישהו
    10/10/2021

את/ה יכול/ה להתייחס לשאלות שכבר שאלתי, שמשום מה לא קיבלתי עליהן תשובה ?
    בקרוב גם יש לי משחק באולינג - ללכת אליו במידה והכאבים לא עוברים ? על פי איזה קריטריונים אתה ממליץ לי לגשת לקופת החולים ? אם מאובחן שבר או יש פריקה מה הוא הטיפול ? באיזה מקרים צריך לעבור ניתוח ?
    אם יש צורך בקיבוע ולא מקבעים או מזניחים את האצבע - כלומר לא נותנים לה את הטיפול הראוי יכול להיווצר נזק בלתי הפיך שם ? כאבים נצחיים ? מגבלה תמידית בהליכה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי עוד צבעים שם אבל כואב לי

מישהו
    10/10/2021

עכשיו יש לי עוד צבעים שם אבל ברור שכואב לי ברמה קטנה עד בינונית רק בדריכה על הרגל או בהליכה ובכל המצבים האחרים כולל בשכיבה או בישיבה לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבע תור בצורה מסודרת עם פודיאטור

דניאל א. וייס
    11/10/2021

שלום וברכה
    כפי שכבר כתבתי לך - הפורום הזה לתת מענה כללי מאוד ולא ספציפי ולא פוטר אותך מללכת להוועץ עם מישהו פנים אל פנים
    קבע תור בצורה מסודרת עם פודיאטור ותקבל את כל המענה שאתה זקוק לכל שאלותיך בהתאם לממצאים שיוצגו לפני בעל המקצוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו