מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- צריבה בכריות כפות הרגלים.נירה25/06/2008
שלום לכם. לפני כ-3 חודשים עברתי אנגיו ברגלים והסתימה שהיתה לי נפתחה ומאז אני הולכת מצויין, אך לפני כחודש התחילו לשרוף לי הכריות בכפות הרגלים, לאחר בדיקת דופלר מסתבר שזרימת הדם ממש טובה לרגלים אך השרפה הזו פשוט משגעת אותי וממש אין שום זוג נעלים שאני יכולה ללכת איתם. האם ניתן לטפל בבעיה הזו.
אודה לכם על תשובה מהירה
בתודה
נירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריכה
דניאל א. וייס25/06/2008מתי הצריבה מתרשחת? בהליכה או כל הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה בכפות הרגליים
נירה26/06/2008הצריבה החלה רק בהליכה וכעבור מעט זמן בכל הזמן, אפילו בלילה שאני שוכבת עם רגליים מוגבהות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך
דניאל א. וייס26/06/2008הייתי מבצע בדיקה ניורולוגית (EMG) כדי לעזור באבחנה
בהצלחה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה בכפות הרגלים
נירה26/06/2008מודה לך מקרב לב נירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה בכף הרגל,בבקשה עזרה!
ניצן21/11/2008שלום לכם רופאים יקרים. יש לי תחושה של צריבה בכף רגל ימין (טיפה בכף רגל שמאל לרוב זה בכף רגל ימין), המקום המדויק זה טיפה ליד הקרסול (בכיוון הקדמי) וקצת למטה. זה לא כואב או משהו ואין לי את התחושה הזאת לזמן ממושך, זה בא ונעלם. תחושה של צריבה קלה וטיפה קור.. מה זה יכול להיות? בבקשה עזרה תודה מראש! ניצן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)