ציפורן חודרנית

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית
    ענת
    12/08/2008

בני בן השלוש-עשרה עבר השנה שני ניתוחים בשתי הבהונות בגלל ציפורן חודרנית. הבעיה היא שכיום הציפורניים חזרו וגדלו וכעת הוא סובל מציפורן חודרנית בשני הצדדים בכל אחת מן הבהונות. היינו אצל כירוג שערך את אחד הניתוחים והוא טען כי הדברנובע מפטרת, אולם רופא העור שבדק את הילד טוען כי לא כך הדבר. מה לעשות עכשיו? למי לפנות? אנחנו שייכים לכללית ויש לנו מושלם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורן חודרנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית

דניאל א. וייס
    14/08/2008

כדאי לפנות לפודיאטור שזהו תחום ההתמחות שלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פודיאטור בכללית

ענת
    14/08/2008

האם קיים טיפול פודיאטרי בקופ"ח כללית? אני לא מעוניינת לפנות עם ילד לפודיאטור לא דרך קופת חולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפורן

פנינה
    27/01/2009

גם לי עשו בדיקה בקופת חולים עם דגימה מהציפורן ואמרו שאין ליפטריה אבל אני רואה את ה"פטריה בצורה בררורה הציפורן מתעבה והשתמשתי במיקרו קליר אבל זה לא מתאים לילד כל כך קטן בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו