מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שלום -שאלה דחופה לי !רינת25/10/2008
שלום יש לי כבר שלושה חודשים כאבים בעצם הגדולה מתחת לבוהן אשר מופיעים אחרי הליכה אפילו פשוטה של חצי שעה לפני חודש עשיתי ניתוח שרוול קיבה ומעז שהתחלתי לעשות פעילות ספורטיבית מאומצת אך אחרי הליכה רגילה של חצי שעה כואבת לי כל כף הרגל והעצם עצמה כבר לא (מרגיש כאילו זה בעצם עצמה)והברך של אותו רגל,הלכתי לרופאת משפחה והיא אמרה שהיא לא רואה דלקת אני מחכה לתור לרופא כף רגל השאלה שלי האם אפשר בנתיים לעשות פעילות גופנית או להמתין בנתיים ? וממה זה יכול להיות -קצת מלחיץ אותי אני רוצה לעשות ספורט חושב לי אחרי הניתוח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פעילות ספורטיבית אינטנסיבית
דניאל א. וייס25/10/2008שבוע טוב
ייתכן שהעובדה שאת מבצעת ]עילות כ"כ אינטנסיבית שלא היית רגילה בכך הוא הגורם לכאבים
כדאי לבנות את תוכנית הפעילות שלך בהדרגה ובמקביל לודא כי על רגליך נעליים נכונות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חוזרת
רינת25/10/2008הכאבים בכף הרגל התחילו לפני הניתוח ,הכאבים בכל כף הרגל ובברך נהיו אחרי הניתוח אבל לא עשיתי פעילות ממש אינטנסיבית אלה היו התוכנית אפילו הליכה פשוטה לא של ספורט גורמת לי לכאב בברך ובכף הרגל ממש חזק ,כבר כמה ימים אני לא עושה פעילות ספורטיבית וזה פשוט לא עובר למה זה יכול להיות קשור ?, יש משהו שאני יכולה לעשות כדי שיקל על הכאב ? האם צריך לתת לרגל לנוח או להפך לעשות איתה פעילות , כל פעילות גורמת לכאבים בברך וברגל. תודה יום טוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)