שלום -שאלה דחופה לי !

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• שלום -שאלה דחופה לי !
    רינת
    25/10/2008

שלום יש לי כבר שלושה חודשים כאבים בעצם הגדולה מתחת לבוהן אשר מופיעים אחרי הליכה אפילו פשוטה של חצי שעה לפני חודש עשיתי ניתוח שרוול קיבה ומעז שהתחלתי לעשות פעילות ספורטיבית מאומצת אך אחרי הליכה רגילה של חצי שעה כואבת לי כל כף הרגל והעצם עצמה כבר לא (מרגיש כאילו זה בעצם עצמה)והברך של אותו רגל,הלכתי לרופאת משפחה והיא אמרה שהיא לא רואה דלקת אני מחכה לתור לרופא כף רגל השאלה שלי האם אפשר בנתיים לעשות פעילות גופנית או להמתין בנתיים ? וממה זה יכול להיות -קצת מלחיץ אותי אני רוצה לעשות ספורט חושב לי אחרי הניתוח .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום -שאלה דחופה לי !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות ספורטיבית אינטנסיבית

דניאל א. וייס
    25/10/2008

שבוע טוב
    ייתכן שהעובדה שאת מבצעת ]עילות כ"כ אינטנסיבית שלא היית רגילה בכך הוא הגורם לכאבים
    כדאי לבנות את תוכנית הפעילות שלך בהדרגה ובמקביל לודא כי על רגליך נעליים נכונות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חוזרת

רינת
    25/10/2008

הכאבים בכף הרגל התחילו לפני הניתוח ,הכאבים בכל כף הרגל ובברך נהיו אחרי הניתוח אבל לא עשיתי פעילות ממש אינטנסיבית אלה היו התוכנית אפילו הליכה פשוטה לא של ספורט גורמת לי לכאב בברך ובכף הרגל ממש חזק ,כבר כמה ימים אני לא עושה פעילות ספורטיבית וזה פשוט לא עובר למה זה יכול להיות קשור ?, יש משהו שאני יכולה לעשות כדי שיקל על הכאב ? האם צריך לתת לרגל לנוח או להפך לעשות איתה פעילות , כל פעילות גורמת לכאבים בברך וברגל. תודה יום טוב .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו