פלטפוס אצל ילד בן 3

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• פלטפוס אצל ילד בן 3
    ג'ני
    20/01/2009

יש לי ילד בן 3 שאובחן אצלו בגיל שנתיים פלטפוס בשתי כפות הרגליים מאז הוא עם מדרסים ואני מאוד מקפידה שתמיד יהיה עם המדרסים הייתי בביקורת חוזרת אחרי שנה והמצב אותו דבר האם זה יכול להשתנות או שזה נשאר כך לעד ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלטפוס אצל ילד בן 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלטפוס

דניאל א. וייס
    20/01/2009

השאלה למה כוונתך - "לא השתנה"?
    אני מציע בגיל כזה לבדוק את הרגליים אחת לששה חודשים
    ובכלל ריך לבדוק את המדרסים אם הם בכלל הנכונים

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלטפוס לילד בן 3

ג'ני
    20/01/2009

הכוונה שלי שאין שיפור בכלל מבחינת הפלטפוס איך אני יכולה לדעת אם המדרסים הנ"ל הם הנכונים ? זה מה שהאורטופד רשם בהפניה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלטפוס

דניאל א. וייס
    22/01/2009

א. את תוכלי לראות אם יש שיפור לפי צורת ההליכה שלו, במקביל צריך להוועץ עם מומחה שיבדוק את המדרסים.
    לגבי ההפניה של האורטופד - גם אם יש הפניה צריך לוודא שהמדרס אכן נעשה לפי הוראותיו של הרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו