קריעת גיד בכף רגל ?

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• קריעת גיד בכף רגל ?
    אביעד
    24/01/2009

בזמן האחרון אני חושד שנקרע או נמתח לי גיד בכף רגל ימין. כאשר אני הולך עם נעליים כמעט ואין הבדל אך כאשר אני הולך על משטח ישר יחף או עם גרביים אני מרגיש מתיחה באמצע כף הרגל (לאורך) מה שגורם לרגל לשקוע יותר לכיוון הקרקע כאילו ממש יש לי סוג של פלספוס. ברגל שמאל אינני מרגיש כך בכלל. גם כשאני משווה כף רגל מול כף רגל ישירות אני יכול לראות שימין פחות קמורה קצת משמאל. אין לי שום היסטוריה ידועה של פלטפוס או כף רגל. אשמח לשמוע את דעתץ על הנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קריעת גיד בכף רגל ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• e קרע בגיד בכף הרגל

ד''ר זאב פלדברין
    25/01/2009

התיאור שלך נשמע כמו התפתחות של אי ספיקה של גיד הטיביאליס פוסטריור כלומר שינוים בגיד זה אשר מביאים בסופו של דבר לקרע של הגיד .
    יש התפתחות של פלטפוס במובוגרים על רקע של אי ספיקה של גיד זה .
    רצוי מאוד שתיגש לבדיקה והחלטה על המשך טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול

אביעד
    25/01/2009

תודה רבה עלהתגובה המהירה. מבדיקה מהירה שעשיתי לפגישה עם רופא בתחום מצאתי שאי אפשר לקבוע תור עד טווח של לפחות חודש ואף יותר (גם במרפאה שלך אפילו). מה האפשריות שלי אם אני רוצה בכל זאת להיבדק בהקדם האפשרי לפני שמצב רגלי ירע. נ.ב - אני חבר מכבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תור

דר' פלדברין
    25/01/2009

לשוחח אחר הצהרים עם יהודית המזכירה בדר"כ יש ביטולים וניתן להקדים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו