הפירצה בתחום המדרסים ועושק הלקוחות

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• הפירצה בתחום המדרסים ועושק הלקוחות
    דניאל
    27/03/2009

אני גר בירושלים, השבוע קיבלתי כבכל שנה מרשם למדרסים ממכבי.
    הרופא הפנה אותי למקום עליו הוא ממליץ ושם ניסו להוציא ממני המון כסף בדרך הבאה:
    הראו לי את המדרס "הרגיל/הפשוט" שאותו ממנת מכבי זהב (השתתפות של 65) ש"ח, חתיכת ספוג עלובה וחסרת קשיחות לחלוטין, עם הסבר מדוע זה גרוע ולא שווה כלום.
    הראו לי מדרס "3 שכבות מחומר קשיח יותר" שיתן לרגל שלי תמיכה והוא עולה "רק" 500 ש"ח אחרי הנחה.
    ואז הראו לי מדרס "ביו מכאני" עם הרצאה מדוע זה המדרס הכי טוב מבחינה בריאותית, הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים וביקשו 1,200 ש"ח אחרי הנחה והסבירו שזה מדרס שמחזיק יותר מ-3 שנים.

החלטתי לקחת את הזמן ולחשוב על זה ונסעתי לחנות אורטופדיה אחרת בעיר.
    ושם נדהמתי לגלות את המידע הבא, שאח"כ אימתתי באינטרנט:
    באותו מקום מקום (השני) מכינים מדריסים ממידות גבס כאשר הרגל באוויר, להבדיל מדריכה על ספוג. המדרסים הם מדרסים מכמה שכבות והם קשיחים (בדקתי).
    ללא ספק אלה המדרסים הטובים ביותר למבוטחים בביטוח משלים מכיוון שהם עשויים בצורה הטובה ביותר, הם עונים לחלוטין להגדרה של מדרסים ביו-מכאניים, וזה שהם לא מחזיקים 3 שנים זה חסר חשיבות לחלוטין, מכיוון שקופ"ח מממנת מדרס חדש כל שנה בכל מקרה.
    מסקנה? במקומות מסויימים כאשר תגיעו עם המרשם, ינסו להוציא מכם בין 1,200-1,700 ש"ח למרות שהם יודעים מצוין שזה לאיתן לכם כלום והדבר היחיד שהכסף ירפד יותר טוב זה את הכיס שלהם.
    אני ניצלתי עקב כך של התפתיתי מיד להצגה השיווקית (ולעובדה שהרופא הפנה אותי לשם!!) אבל אני מרחם על כל אותם אחרים שפשוט עשקו את כספם ומדהים ומכעיס אותי כמה שהתחום פרוץ ואף אחד לא מסביר למבוטחי קופ"ח להזהר מהקומבינות שרצות על חשבונם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידרסים

ד''ר זאב פלדברין
    31/03/2009

ממליץ לך להתלונן ללשכת הדובר ויחסי ציבור במכבי כמו כן תשלח הודעה על כך לדר' עידו ציון אחראי תחום אורטודפיה במכבי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני עובר את אותו התהליך

קריינר שמואל
    04/04/2009

כנראה שמה שתארת הינה תופעה כלל ארצית.
    האם אתה יכול בבקשה לספר לנו היכן קיבלת יחס הוגן ? כתובת וכו'?
    בתודה מראש

שמוליק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוף, מאוחר מידי בשבילי + שאלה

גליה
    05/04/2009

קיבלתי מהאורתופד הפניה למדרסים במדידת גבס. כשהגעתי למדרסן אליו הפנה אותי האורתופד, הוא הודיע לי שלמדרסים כאלה אין השתתפות של מכבי והם עולים 800 ש"ח. חשבתי שזו פשוט העובדה וזהו. לא חשבתי אפילו שאפשר לנסות במקום אחר ולקבל תשובה אחרת. אוף, איזה מעצבן.

עכשיו נכנסתי לפורום בחיפוש אחרי מידע, מכיוון שהכאבים נמשכים למרות המדרסים, אם כי המיקום שלהם קצת זז - במקום מתחת לשתי האצבעות הראשונות בכף הרגל (יותר קרוב לבוהן) לשלוש האצבעות האחרון (ליד הזרת). אני גם מרגישה שבהליכה כף הרגל נופלת החוצא. רציתי לשאול מה אפשר לעשות בנידון? האם ניתן לפנות למדרסן בנושא או פשוט לחכות ולקבוע תור לאורתופד?

ועוד שאלה - הכאב אינו חזק בהליכה רגילה, אך מכיוון שלפני הופעת הכאבים נהגתי לעשות הליכה יומית מאומצת של 40 דקות בכל יום - ניסיתי לחזור לכך יומיים אחרי קבלת המדרסים. למחרת קמתי עם כאבים מאוד חזקים.

המון תודה מראש למשיבים ותודה לכותב המקורי, למרות שבשבילי, כאמור, זה כבר מאוחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדרסים

דניאל א. וייס
    05/04/2009

אין לי אלא להצטרף לעובדה שיש בעיה גדולה מאוד בנושא בכלל בארץ מאחר ואין שום גורם שמפקח על המדרסים - בעבר כתבתי כאן באריכות על כך ואני מציע לקרוא אתה הדברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חנות אורטופדית מומלצת בירושלים

מירה
    02/09/2009

אשמח לקבל את הכתובת של החנות האורטופדית בירושלים שהומלצה על ידי כותבים באתר. חשוב לי מאוד לקבל מדרסים טובים, מקצוענות ויחס הוגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא זוכר את שם החנות -

תומר
    19/09/2009

אך אני זוכר שהיו איתי די הוגנים, אני מדגיש שהגעתי לשם רק כדי לשפץ מדרס ביו-מכאני, שאגב מומלץ, אבל התאמתו לרגל היא תהליך ולא משהו חד פעמי! צריך תמיד להזיז קצת, לכוון קצת, להוסיף, לגרוע... עד שמרגישים יציבה טובה ונוחה!

חזרה לחנות.... היא בכנפי נשרים 22.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בית האורטופדיה זולים ממש בירושלים

שי
    25/05/2010

הם נמצאים איפה שהדוסים בגאולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירצת המדרסים

דניאל א. וייס
    05/09/2009

אין לי אלאל להסכים עם כל מילה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו