מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- קרע ברצועה בקרסולרונן01/06/2009
לפני שבוע וחצי עיקמתי את הקרסול ופוניתי למיון,לפי בדיקת האורטופד במיון לאחר בירור רנטגני,נגרם קרע ברצועת deltoid ligament,אתמול הייתי אצל אורטופד והוא קרא לפגיעה זאת כנקע,לא הפנה אותי לשום צילום וכ'ו,לדבריו,עליי להתחיל לנסות ללכת למרות שאני עם קביים,ולעשות צעד צעד כאשר משקל הגוף מונח על הקביים ואמר שעליי להתחיל טיפול פיזוטרפי.
שאלותי הם:
1)האם האורטופד היה צריך להפנות אותי לצילום כמו CT או MRI בשביל ידיעה מוצקה של הפגיעה או שניתן לברר לפי מראה עין?
2)האם לאחר השיקום יהיה פגיעה בהליכה?אני כרגע חייל ביחידה מובחרת,ולפי מה שאני מבין כנראה שאני ישתחרר לפרופיל 24 זמני למשך הפציעה,כמו כן אני עוסק הרבה בספורט,שחיה מרובה וריצה למרחקים האם תיהיה פגיעה בשל פציעה זאת?
תודה
רונן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרע
דניאל א. וייס03/06/2009למעו ההגינות - מכיוון שלא אני ראיתי את רגליך או הצילומים לא אוכל לקבוע חד משמעית לגביך מה נכון לעשות.
בכללי - לורח לפעמים חצי שנה להחלים מנקע ואין זה אומר שצריך לרוץ לבצע CT וכדו'
כן הייתי עושה פיזוטרפיה על מנת שתחזור ליחידתך בריא ושלם מהר ככל האפשר (שאגב, ההליכה היא גם סוג של פיזיוטרפיה)
כדרי לשקול להעזר עם קרסוליה אלסטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)