מוצר אורטופדי.

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• מוצר אורטופדי.
    טלי
    04/06/2009

שלום שמי שירה אני בת 22 יש לי בעיה של הלוס ולגוס לא במצב חמור במיוחד נטיה של 20 מעלות לפני כמה ימים שמעתי שיש מוצר אורטופדי לטיפול בלילה ליישור עצם האגודל רציתי לדעת האם זה באמת עוזר ואם כן אז למה יש צורך לפעמים בניתוח?
    אני שואלת מהסיבה שאני רוצה אולי לקנות את המוצר אך אנני יודעת אם הוא יעיל ועד כמה?
    בנוסף רציתי לדעת אם יש טיפול דומה או מוצר כלשהו לטיפול בעצם הדומה בצד של הזרת?
    תודה מראש שירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצר אורטופדי.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצר אורטפדי

דניאל א. וייס
    06/06/2009

שינויי מבני של עצמות לא ניתן בנקל להחזיר למקום ע"י סד שמושך לכיוון מסויים בשעות המנוחה ולאחר מכן בשעות היום את נכנסת לנעלים (טובות או לא) ומתפקדת בצורה שיש עומסים על גבי ההלוקס ואלגוס ומחמיר אותו.
    כדאי לשקול נעליים רחבות יותר או אף מדרס שימנע דריכה על האזור.
    ליישור מחלט זה רק ניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כן?????

טלי
    08/06/2009

אז למה נועד אותו סד? הסטיה שלי קלה מאוד והרופאים לא ממליצים על ניתוח כי זה רק צורך אסטטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו