מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כף רגלנירית01/07/2009
שלום רב,
אני מטרידה בשנית לאחר ניסיונות נואשים להתחיל הליכות כפי שנהגתי בעבר. הבעיה שכבר פעם רביעית שנוצר שפשוף באחורית כפות הרגליים שהופך תוך יום לפצע פתוח ואז שלפוחית.בכל פעם המתנתי מס' שבועות להחלמה, קניתי גרבי ספורט מיוחדים (עבים יותר מאחורה) המתנתי שוב להחלמה מלאה, כפי שהמלצת:שרכתי ממש חזק את הנעל, ואף שמתי פלסטר שמיועד לשפשופים ברגל..ושוב אותה תופעה-פצע פתוח בכף הרגל :(
יש משהו שאפשר לעשות? או שזה פשוט אבוד לי ? לאיזה רופא אני אמורה לפנות ? (אורטופד)
ואם יתכן שהפתרון טמון במדרסים מותאמים אישית? חשוב לציין שאין זו נעל חדשה אלא כזו שהלכתי עימה שנה שלימה בעבר (סאקוני) בד"כ נוצר אצלי שפשוף ושלפוחית רק בפעם ראשונה בנעל חדשה
תודה ענקית מראש
מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שפשוף
דניאל א. וייס05/07/2009מיכל היקרה, לצערי אין תחליף כנראה לביקור במרפאה, התשובות ו/או ההנחיות הנתנות כאן הן בגדר המלצה כוללנית כנראה שלא ניתן לפתור את הבעיה מבלי לראותה
על כן אם אכן פעלת לפי הנחיותי ועדיין יש בעיה מן הנכון שתגיעי למרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)