כף רגל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כף רגל
    נירית
    01/07/2009

שלום רב,
    אני מטרידה בשנית לאחר ניסיונות נואשים להתחיל הליכות כפי שנהגתי בעבר. הבעיה שכבר פעם רביעית שנוצר שפשוף באחורית כפות הרגליים שהופך תוך יום לפצע פתוח ואז שלפוחית.בכל פעם המתנתי מס' שבועות להחלמה, קניתי גרבי ספורט מיוחדים (עבים יותר מאחורה) המתנתי שוב להחלמה מלאה, כפי שהמלצת:שרכתי ממש חזק את הנעל, ואף שמתי פלסטר שמיועד לשפשופים ברגל..ושוב אותה תופעה-פצע פתוח בכף הרגל :(
    יש משהו שאפשר לעשות? או שזה פשוט אבוד לי ? לאיזה רופא אני אמורה לפנות ? (אורטופד)
    ואם יתכן שהפתרון טמון במדרסים מותאמים אישית? חשוב לציין שאין זו נעל חדשה אלא כזו שהלכתי עימה שנה שלימה בעבר (סאקוני) בד"כ נוצר אצלי שפשוף ושלפוחית רק בפעם ראשונה בנעל חדשה
    תודה ענקית מראש
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כף רגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפשוף

דניאל א. וייס
    05/07/2009

מיכל היקרה, לצערי אין תחליף כנראה לביקור במרפאה, התשובות ו/או ההנחיות הנתנות כאן הן בגדר המלצה כוללנית כנראה שלא ניתן לפתור את הבעיה מבלי לראותה
    על כן אם אכן פעלת לפי הנחיותי ועדיין יש בעיה מן הנכון שתגיעי למרפאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו