כאבים בכפות הרגליים לאחר ריצה

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כאבים בכפות הרגליים לאחר ריצה
    מור
    10/09/2007

שלום, כבר כמה שנים (מאז שהתחלתי לרוץ) יש לי כאבים בכפות הרגליים לאחר ריצה של מספר קילומטרים, הכאבים הם בחלק הפנימי של הכף הרגל, בשקע שבים העקב לבוהן. לאחר ריצה של מספר דקות מתחילה תחושה של בערה ומתפתחות שלפוחיות.
    לאחרונה שמתי לב שאני דורכת (גם בהליכה רגילה) קודם על החלק החיצוני של הכף רגל ואז הפנימי.
    (ניתן לראות בנעליים שהחלק הקיצוני בסוליות תמיד משופשף יותר..)
    ייתכן וזו הסיבה? האם יש דרך וטעם לנסות לשנות את ההליכה< זה יכול לעזור?
    חבל לי שזה פוגע בריצות שלי ואני חוששת שאני מזיקה לרגליים. מה עליי לעשות?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכפות הרגליים לאחר ריצה

דניאל א. וייס
    18/09/2007

ישנה כאן בעיה מכנית אשר גורמת למתיחת גיד בכף הרגל כמו כן לעומסי משקל יתירים שגורמים להתפתחות השלפוחיות ( איזורי חיכוך).
    לא ניתן לחשוב על שינוי צורת ההליכה ולכן יש להעזר באביזרים שיעזרו דהיינו: מדרסים ונעליים.
    רצוי לעשות בדיקה ביומכנית מקיפה לאיבחון מדויק יותר.

ניתן לפנות למידע נוסף למרפאה 03-7521670
    בהצלחה
    דניאל
    WWW.WISEFEET.ORG

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם עודף עור יבש זו רק בעייה אסטטית

דנית
    19/09/2007

או שהיא יוצרת גם בעיה רפואית? אם אני מורידה אותו תוך זמן קצר, שבוע כבר מצטבר לי חדש, מה עצתך? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם עודף עור יבש זו רק בעייה אסטטית

דניאל א. וייס
    23/09/2007

עור יבש נוצר כתוצאה מחיכוך בלבד וזו הסיבה שגם לאחר הסרתה הסבירות שתחזור היא גבוהה, על כן יש לבדוק את הגורם \(כנראה עומס משקל המופעל על הנקודה הספציפית) ולפתור אותה ואז הבעיה לא תשנה.
    למידע נוסף את מוזמנת לפנות למרפאה- 03-7521670
    בהצלחה

דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו