ציפורן חודרנית עם פטריה הצילו דחוף.

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית עם פטריה הצילו דחוף.
    טלי
    15/09/2007

שלום רב
    יש לי בעיה ואני זקוקה לפתרון דחוף, מאז היותי ילדה סבלתי מציפורן חודרנית בבוהן ברגל, תמיד טיפלתי בה בזמן וחסכתי מעצמי כאבים.
    בשנה האחרונה חטפתי פטריה באותה הציפורן, אולם עדיין הצלחתי בעזרת פדיקוריסטית למנוע את הבעיה של הציפורן החודרנית. היום, הייתי אצלה והיא לא הסכימה להוציא את הציפורן החודרנית משום שזה מאוד עמוק ועבה. וכן אדום וקצת נפוח מסביב.
    הבנתי שיש רק דרך אחת להיפתר מכך והיא ניתוח.
    אני מפחדת פחד מוות מהרדמה מקומית, ובנוסף רוצה לדעת מהן האופציות לפתור את הבעיהץ
    חשוב לי לציין שכעת המקום רגיש ורואים כי הציפורן לוחצת על העור, עדיין לא ממש כואב לי.
    הפדיקוריסטית ביקשה ממני לקבל אנטיביוטיקה על מנת להעביר את האדמומיות והנפיחות ואחר כך לחזור אליה. האם זה יכול לעזור באמת?
    אני מוכרחה תשובה בדחיפות, האם ישנו רופא מומחה לבעיה באיזור הצפון?
    והאם אפשר לעבור ניתוח כזה בהרדמה מלאה או לפחות טשטוש חזק ולא הרדמה מקומית???
    אשמח לתשובה הוגנת ומהירה.
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית עם פטריה הצילו דחוף.

דניאל א. וייס
    18/09/2007

ראשית לא צריך לפחד מהרדמה מקומית , אנשי מקצוע בכירים מאוד ומנוסים יודעים לעשות זאת ללא כאב.
    מתיאורך סביר להניח שאין ברירה אלא לבצע עקירה חלקית של הציפורן ולמנוע הישנות הבעיה .
    אנטיביוטיקה אומנם תוריד את הדלקת לתקופה קצרה אבל לא תוציא את הציפורן החודרנית.
    אני מציע לפנות למרפאה 03-7521670 כדי לחסוך כאבים ופחדים מיותרים.

רפואה שלימה
    דניאל
    WWW.WISEFEET.ORG

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגליים כעמוד התווך

יהודית וקנין
    04/10/2007

שמי יהודית אחות מוסמכת ועובדת במחלקת שקום א אורטופדי תל- השומר ,יש לצין כי כ-80 % מכלל המאושפזים במחלקתינו הינם חולי סוכרת אשר להם נוירופתיה{חוסר או העדרות של תחושה בכפות הרגליים} בשל כך מרביתם אינם חשים בכאב בגלל נעל לוחצת, מכה, וכו"ל המטופלים מגיעים כשיש להם כבר דלקת,אודם, וכאב בזמן דריכה אצלינו במחלקה ענין ההדרכה הינו מרכיב חשוב ביותר העיקר הוא לא רק טיפול בצפרניים אלא ללמדכם את כל רזי המניעה
    דבר שני ולא פחות חשוב הוא לא לתת בשום פנים ואופן ובהדגשה לפדיקוריסטית אשר אינה יודעת לטפל בחולי סוכרת ואו לא עברה הכשרה מניסיוני הרבה מטופלים חוו ניסיון זה והגיעו עד לניתוחים יותר מורכבים אנא התיחסו לכפות רגליכם כמו שהינכם מתיחסים לפנים שלכם
    זיכרו כל גופיכם עומד על זוג רגליים שימרו עליהם תודה יהודית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגליים כעמוד התווך

דניאל א. וייס
    10/10/2007

תודה רבה לדבריך החשובים

דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו