מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מיפוי עצמות לכפות הרגלייםם.תמיר19/10/2009
ד"ר שלום.
לפני כשנה התחילו לי כאבים ב2 העקבים בכפות הרגליים. בזמנו הייתי אצל אורטופד רגיל אשר שלח אותי לעשות מדרסי גבס. לאחר מ"ס חודשים אשר במהלכם הכאבים פחתו, הכאבים המשיכו ואף החמירו.
ביקרתי אצל אורטופד כף רגל אשר אבחן שמדובר בקשת גבוהה ב2 כפות הרגליים ושלח אותי לפיזוטרפיה אשר לא היייטיבה את המצב.
לאחר מכן הופנתי שוב לאורטופד כף רגל אשר שלח אותי לבדיקת מיפוי עצמות בכפות הרגליים.
המצב הנוכחי הוא שאני מרגיש שאני הולך על העקב ועל כריות האצבעות וכל כף הרגל בקשת באוויר.
אני עדיין עם המידרסים שעשיתי בזמנו אך הם כבר הפכו להיות בעובי דק להפליא.
שאלתי אלייך היא מה משקף המיפוי עצמות?
איך הבדיקה מתבצעת?
לאיזה וריד מוזרק החומר?
האם יש סיכונים/תופעות לוואי?
ומה לפי דעתך ניתן לעשות עם הבדיקה/בלעדייה.
אודה על תשובתך.
תמיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיפוי עצמות
דניאל א. וייס28/10/2009א. בעייתך נשמעת קשורה למכניקה של כפות רלגיים לכן יש צורך לעשות בדיקה ביו מכנית של רגליך
ב. סביר להניח שיש חשד אצלך לשברי מאמץ
מדרסים ביומכניים ו- US מקומי במסגרת פזיוטרפיה+מניעת דריכה למשך כחודש יועיל מאוד
מיפוי עצמות יכול לעזור באבחון הבעיה אבל הטיםול יהיה אותו טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)