מדרסים לחייל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• מדרסים לחייל
    שלומית
    22/11/2009

שבוע טוב! פרסמתי חלק מהמודעה בפורום "אורתופדיה", ורק אחרי שיטוט נוסף ראיתי שיש פורום מיוחד לכפות רגליים. אני מתנצלת על האורך, ותודה מראש...

יש לי שתי שאלות:
    1. לאמי בעיות רבות, ביניהן כאבי רגליים קשים בכפות הרגליים, והיא ביקשה לראות רופא כפות רגליים אך נאמר לה בקופ"ח שאין כזה. איך מגיעים לרופא כפות רגליים בקופת חולים כללית? למי יש לפנות? במוקד זימון תורים נאמר שאין תיאור כזה.

2. אחי הצעיר סבל מכאבי גב בעקבות השירות הצבאי. מאוחר יותר הוא נשלח למומחה מטעם הצבא עקב שברי מאמץ בפמו, בשני הצדדים.
    הרופא זיהה תוך דקות ספורות כי מדובר בקשה גבוהה שאינה מטופלת, וגרמה לטענתו לכאבי הגב ולשברי המאמץ.
    הוא שלח אותו להוציא מדרסים רפואיים דרך הצבא, ואישר לו לנעול נעלי הרים מקצועיות.

במידה ונבחר לקנות לו מדרס באופן פרטי, איזה מדרס עדיף?
    אשמח אם תוכל לתת לי שם מקצועי למדרס הרצוי, החומרים מהם הוא עשוי, מלא או חלקי, וכו', ברחל ביתך הקטנה, כי אין לו הרבה זמן במעט הפעמים שבהם הוא חוזר הביתה ואני רוצה לעשות את כל הבירורים עבורו השבוע... אשמח גם אם תוכל להפנות אותי לגורם שיוכל לעזור לי.

מניסיוני, הצעתי לו לקנות שני מדרסים- האחד בולם זעזועים מסיליקון להגנה על הברכיים והשני רפואי לקשת גבוהה.
    אני מדריכת טיולים ובגלל שחששתי לברכיים דאגתי גם למדרס סיליקון בולם זעזועים (סטנדרטי, בחנויות ציוד טיולים) וגם למדרס רפואי לקשת גבוהה, מהעקב ועד מעל לקשת (לא מדרס מלא, כדי שיהיה מקום לשני המדרסים בנעל).
    האם זו המלצה נכונה?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדרסים לחייל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות

דניאל א. וייס
    22/11/2009

שלום רב
    אענה אחד לאחד:
    1. מאחר ואין בקופ"ח שלכם שרות כזה - יש לפנות לגורם חוץ קופ"ח. נשמח לעזור במרפאתנו
    2.סוג המדרסים (בהסתייגות שלא ראיתיו) מדרסים ביומכניים .
    המלצתך לא נכונה כי צריך שיהיה מדרס אחד שיענה על כל הבעיה של היציבות ומתוך כך שימוש נכון בשרירים ובגידים.
    נשמח לעזור - גם כן במרפאתנו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו