מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ציפורן שנשברה כתוצאה מפטרת ברגלאיריס23/04/2010
שלום,
בתחילת החורף הנוכחי (סביבות נובמבר) הופיעה לי בפעם השנייה (הפעם הראשונה היתה לפני כשנתיים) פטריה בציפורן הבוהן של רגל שמאל. רופאת העור שלי נתנה לי לק שמורחים פעם בשבוע, אולם הוא לא עזר כלל. כשרציתי לנסות ולהחליף לק או לנסות את הכדור, גיליתי שנכנסתי להריון, ולכן כל טיפול כזה אסור בהחלט.
התחלתי לנסות תרופת סבתא- טיפות אקנומיקה ישירות על הפטריה. זה עבד נהדר ותוך פחות מחודש הפטריה מתה ונעלמה.
הבעיה: הציפורן התחילה להתפצל- לרוחב. כלומר, באמצע הציפורן, בין הבסיס שלה לצד החיצוני שלה, היא החלה להיסדק. הפסקתי מיד את האקנומיקה, התייעצתי עם רופאת המשפחה והעור ושתיהן אמרו לי לא לגעת ושזה פשוט יצמח.
מאז עבר כחודש, ולפני כיומיים גיליתי שהציפורן נחצתה לחלוטין לרוחב, משמאל לימין, וכרגע לדעתי זה עניין של זמן עד שאתקל במשהו (במיוחד בתקופת הקיץ, כפכפים....) והציפורן תיפול מהאצבע ואשאר עם עור חשוף ורגיש וכואב, ואצבע מאד מכוערת בימי הקיץ...
ניסיתי לבדוק בניית ציפורן אצל קוסמטיקאית, והיא אמרה שזה לא יהיה טוב ושזה עוד עלול לגרום לפטרת נוספת!
אגב, התייעצתי עם פדיקוריסטית טלפונית לגבי בניית ציפורן, והיא אמרה שאולי אפשר להוריד את גובה הציפורן לאפס (כי הציפורן השבורה עלתה קצת גובה) ואז לעשות עליה בניית ציפורן באקריל, לפחות לתקופת הקיץ.
מה דעתך?
מה עלי לעשות?
תודה רבה!
הנואשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן שנשברה כתוצאה מפטרת ברגל
ראובן קרמר27/04/2010
פני לפודיאטור שיחתוך וישייף לך את הציפורן. אם מתחת אין פטריה, תוכלי ללכת לקוסמטיקאית שתעשה לך בניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)