גירוד בכף הרגל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• גירוד בכף הרגל
    נטלי
    13/05/2010

שלום לכולם,

כבר תקופה דיי ארוכה שאני סובלת מגירוד בכף הרגל כאשר אני שוכבת. ברגע שאני נכנסת למיטה מתחיל הגירוד (בדרך כלל ברגל שמאל) באמצע כף הרגל. הדבר יכול לשגע אותי. אני משתדלת לא לגעת או לגרד כי זה נהיה גרוע יותר, עד שלבסוף אני נרדמת וזה עובר. ברגע שאני יקום ויסתובב קצת הגירוד יפסיק אוטומטית.

אשמח לעזרתכם בנושא

תודה מראש נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד בכף הרגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד בכף הרגל

ראובן קרמר
    16/05/2010

בד"כ כשמגרד מדובר על פטריה.

אולי חם לך מתחת לשמיכות, כיוון שבחום הפטריות פעילות יותר.

נסי להשתמש במשחה נגד פטריות כגון למיסיל או אגיספור. תדאגי לפעול לפי ההוראות של המשחה, גם אם מפסיק לגרד, כדי לוודא שנפטרת מכל הפטריה ולא רק מחלק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוד בכף הרגל בשעות הלילה בלבד ללא

אופירה
    16/06/2012

גירוד בכף הרגל ללא יבלות או אדמומיות או פצעים , הגירוד הטורדני הוא רק בלילה.

התשובות שאתם נותנים , הינם תשובות שטחיות ורדודות , מרופא מקצועי אצפה לקבל תשובה יותר מעמיקה וממצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוד בכף הרגל בשעות הלילה בלבד ללא - תגובה

ראובן קרמר
    17/06/2012

כאשר מביאים מידע שיטחי ואין תמונה, קשה לדעת במה מדובר, הפורום נועד למענה ראשוני, למקרים שדורשים מעבר לזה ניתן לפנות למרפאה ולקבל טיפול מקצועי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוהן אדמומית וכואבת וציפרן לא גדלה

שושנה
    29/04/2014

1. רופא אורטופד אמר שצריך לנסר בעצם ויתכן שתהיה בעיה אסטטית עקמימות וכד', מה דעתך?
    2. גירוד מתמיד בכל אביב בכף הרגל -נוצר עיגול עם בליטות ושלפוחית, משחות לא עזרו. מה לעשות?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו