מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- גירוד בכף הרגלנטלי13/05/2010
שלום לכולם,
כבר תקופה דיי ארוכה שאני סובלת מגירוד בכף הרגל כאשר אני שוכבת. ברגע שאני נכנסת למיטה מתחיל הגירוד (בדרך כלל ברגל שמאל) באמצע כף הרגל. הדבר יכול לשגע אותי. אני משתדלת לא לגעת או לגרד כי זה נהיה גרוע יותר, עד שלבסוף אני נרדמת וזה עובר. ברגע שאני יקום ויסתובב קצת הגירוד יפסיק אוטומטית.
אשמח לעזרתכם בנושא
תודה מראש נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד בכף הרגל
ראובן קרמר16/05/2010בד"כ כשמגרד מדובר על פטריה.
אולי חם לך מתחת לשמיכות, כיוון שבחום הפטריות פעילות יותר.
נסי להשתמש במשחה נגד פטריות כגון למיסיל או אגיספור. תדאגי לפעול לפי ההוראות של המשחה, גם אם מפסיק לגרד, כדי לוודא שנפטרת מכל הפטריה ולא רק מחלק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד בכף הרגל בשעות הלילה בלבד ללא
אופירה16/06/2012גירוד בכף הרגל ללא יבלות או אדמומיות או פצעים , הגירוד הטורדני הוא רק בלילה.
התשובות שאתם נותנים , הינם תשובות שטחיות ורדודות , מרופא מקצועי אצפה לקבל תשובה יותר מעמיקה וממצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד בכף הרגל בשעות הלילה בלבד ללא - תגובה
ראובן קרמר17/06/2012כאשר מביאים מידע שיטחי ואין תמונה, קשה לדעת במה מדובר, הפורום נועד למענה ראשוני, למקרים שדורשים מעבר לזה ניתן לפנות למרפאה ולקבל טיפול מקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוהן אדמומית וכואבת וציפרן לא גדלה
שושנה29/04/20141. רופא אורטופד אמר שצריך לנסר בעצם ויתכן שתהיה בעיה אסטטית עקמימות וכד', מה דעתך?
2. גירוד מתמיד בכל אביב בכף הרגל -נוצר עיגול עם בליטות ושלפוחית, משחות לא עזרו. מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)