בעיה בעקב

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• בעיה בעקב
    יוני
    09/06/2010

שלום רב,מזה כ-3 חודשים אני סובלת כאבים בעקב.התחיל ברגל אחת ואח"כ גם השניה.טופלתי חודש וחצי בארקוקסיה בהתחלה הטיפול עזר ואח"כ הפסיק להשפיע.הכאב הוא בתחתית כף הרגל
    בצד הפנימי ובכל העצם החובקת את העקב ובעצם מאחורה(עקב אכילס).בצילום לא נראה דורבן או כל דבר פתלוגי אחר.עושה טיפולי רפלקסולוגיה,דיקור וכ-3 שבועות פזיוטרפיה הכולל מס'ג מקומי אולטרא סאונד או גלים קצרים.עד עכשיו דבר לא עוזר והמצב אף מחמיר.הייתי רגילה לעשות ספורט 3 פעמים בשבוע עכשיו לא יכולה לעשות בכלל ואפילו ללכת מרחק מאוד קצר.הכאב נוראי בבוקר כשקמה -אני עושה מתיחות וממשיך כל היום אף בישיבה כשהרגל מונחת על הריצפה.רק בשכיבה כמעט ולא כואב. מה ניתן לעשות כדי שאוכל לחזור לתיפקוד נורמאלי?תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בעקב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקב

דניאל א. וייס
    09/06/2010

נראה שהבעיה היא מתיחה של הרצועה בכף הרגל והדבר יחזור על עצמו על עוד אין תמיכה לקשתות
    על כן אני ממליץ לך לפנות לבצע מדרסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו