מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- יבלת ויראלית בעקב כף הרגלרוני24/06/2010
שלום, אני בת 21 ואני סובלת מיבלות ויראליות מסוג "VERROCA" בעקב רגל שמאל.
אני ממש אובדת עצות, היות ואני מנסה לטפל בהן כבר שנה שלמה בעקביות ללא הועיל.
אפרט הכל:
בגיל 15 לערך הופיעה לי יבלת בעקב אך כיוון והיא לא כאבה לא ראיתי הצורך לטפל בה- לא ידעתי מהי משמעותה.
הבעיה החלה לפני כשנה וחצי כאשר היבלת החלה להתפשט.
כיום אני סובלת מכ-15 יבלות ויראליות - כולן בעקב רגל שמאל.
אציין שיותר מאשר ה-אי נוחות. הדבר נורא מבחינה אסטטית.
בחודש ספטמבר האחרון, עם שיחרורי מהצבא, הגעתי לרופאת עוד בכללית
וטופלתי אצלה ע"י חנקן פעם בשבועיים במשך חודשיים. כשראיתי שאין שיפור עברתי לרופאת עור אחרת שנמצאת פעם בשבוע ובמשך 4 חודשים נוספים. טופלתי גם על ידה באמצעות חנקן אך שוב ללא הועיל.
לפני כחודש וחצי הגעתי לפודיאטור (לפני לא ידעתי על קיומו).
גם הטיפול אצל הפודיאטור הינו פעם בשבוע. בטיפול הוא מגרד את השכבה העליונה ע"י סכין ואני בבית מורחת מידי יום (בוקר וערב) ורומל באמצעות מריחה כמו לק.
במהלך הטיפולים הפודיאטור ציין כי יש שיפור ואף לאחר הטיפולים האחרונים במקום בו נמצאות רוב היבלות מופיע לאחר הגירוד עור ורוד שלהבנתי משמעותו עור חדשש
הבעיה היא שבמהלך השבוע חוזרות היבלות למצבן הקודם.
אציין, שהראשונה אפילו לא מחליפה צבע לורוד לאחר הטיפול
לסיכום אני כבר ממש מיואשת, אני מתמידה ומוכנה לעשות הכל כדי להפטר מהיבלות האלה.
אשמח אם תייעצו לי מה לעשות !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יבלות ויראליות
דניאל א. וייס27/06/2010נשמע כי צריך משהו קצת יותר יעיל ופעיל מורומל וגרוד שבועי
ייתכן שיש לשקול טיפול בחומריפ קוסטיים (חזקים) אחרים בהתאם לבעיה
מנסיוני תוך 3-04 פגישות בהפרשים של חודש ביניהם יש סיכוי סביר להפטר מהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהALDARA
רוני27/06/2010רופאת העור נתנה לי אלדרה. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפול
דניאל א. וייס29/06/2010בתשובתי לעיל הסברתי את הדרך הנכונה לטיפול
לא ניתן ללכת סחור סחור עם משחות ולא להתקדם מהר יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)