צריך עצה אם לעבור ניתוח להוצאת בורג

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• צריך עצה אם לעבור ניתוח להוצאת בורג
    יניב
    01/07/2010

לפני כארבעה חודשים שברתי את השוק והשוקית ברגל ימין עברתי ניתוח כאשר חיברו לי את השבר עם פלטיה ושמו לי שלושה ברגים בחלק התחתון של הרגל ממש מעל כף הרגל בקרסול ועוד שני ברגים בברך .היום לאחר ארבעה חודשים מהניתוח בחלק העליון של כף הרגל החיצוני ישנם מקומות שהתחושה לא חזרה לי ושני האצבעות הסמוכות לבוהן אינן מתרוממות כראוי בהתייעצות עם האורטופד שלח אותי לבדיקת EMG אשר הצביעה על פגיעה כלשהיא בעצב האורטופד מסר שאינו יודע ממה נוצר הפגיעה בעצב אבל המליץ לי לעבור ניתוח נוסף להוצאת בורג אחד בקרסול היושב באזור העצב לדבריו אינו מבטיח כלל שזו הבעייה אך שווה לנסות לדבריו כמו כן מסר שיש מצב שזה יתרפא אם הזמן או שזה ישאר קבוע . השאלה שלי אם כדאי לעבור את הניתוח להוצאת הבורג ואם יש סיכוי שזה אכן הבעייה? בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה 2

יניב
    01/07/2010

במידה ואני מחליט לא לעבור את הניתוח ומשאיר את המצב ששני האצבעות שליד הבוהן לא עולות כראוי וחוסר תחושה במקום מסויים בכף הרגל האם יכול המצב להחמיר עם השנים??.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להוצאת בורג

ראובן קרמר
    04/07/2010

אני ממליץ להתייעץ עם הרופא האורתופד שביצע את הניתוח, או לקבל חוות דעת מאורתופד אחר שמבצע את הניתוחים הללו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו