הלוגס ולגוס

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• הלוגס ולגוס
    גלית
    08/07/2010

מזה כחצי שנה שאני סובלת מכאבים בכף הרגל הימנית באצבעות ובעיקר בעצם הבולטת שליד הבוהן. יש לי דפורמציה HV בשתי כפות הרגליים וכאבים נוספים לאורך רגל ימין: רגישות מעל SIJמימין ומעל הטרוכנמטר מימין.
    פניתי ל- 3 רופאים פודיאטרים מנתחים שונים, מהם קיבלתי 3 חוות דעת שונות: האחד הציע לבצע ניתוח הלוגס וולגוס ברגל ימין, מנתח שני התייחס לעיוות באצבעות והמליץ בנוסף לניתוח הלוגס ולגוס לתקן ולהרים את אצבעות רגל ימין. מנתח שלישי מכיר שיטה לניתוח בו זמנית של שתי כפות הרגליים כך שמיד אחר כך אני יכולה לעמוד, יחד עם השארת 4 ברגים 2 בכל כף רגל ותיקון האצבעות בשתי כפות הרגליים . הניתוח שהמליץ: Bunionectomy with scarf & Akin osteotomies & Internal fixation both feet.
    Exploration and excision, Neuroma IMS #3 right foot
    יועץ שיקומי שהתייעצתי איתו טוען שעד לפני גיל 50 הכי מוקדם, ניתן לחכות עם שינוי באצבעות הרגליים ולהתחיל בתיקון הלוגס ולגוס לחכות לשיפור בהליכה ואז לשקול שינויים נוספים. מאחר וסבלתי מנימול וחוסר תחושה בשתי אצבעות רגל ימין וכאבים נוספים בכף הרגל חוץ מכאב של העצם הבולטת אני מתלבטת לאיזה מנתח לפנות ועל מי לסמוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלוגס ולגוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלוגס ולגוס

ראובן קרמר
    08/07/2010

מבלי לראות את כף הרגל והצילומים, אני לא יכול לענות מה יהיה הטיפול הטוב ביותר עבורך.

ככלל, אינני נוטה להמליץ להזדרז לעשות ניתוח, אלא קודם לנסות דברים כמו נעלים רחבות שלא לוחצות על הפרקים, מדרסים שיכולים להקל על הכאבים בתחתית כף הרגל, או ג'ל סיליקון שאפשר להניח על ההלוגס ולגוס. אם כל זה לא עובד, אז אפשר לחשוב על ניתוח וצריך לפנות לפודיאטור שאת מקבלת הכי הרבה המלצות עליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו