מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בעיות במספר ציפורניים בכף הרגלרויטל24/08/2010
שלום רב,
בכף רגל ימין יש לי בעייה בציפורן של הבוהן, לפני כשלושה חודשים נפלה לי צלחת כבדה על הציפורן וזה גרם לשתף דם בכל הציפורן וגם לחתך בקצה הציפורן שממנו יצא דם, במהלך הזמן הציפורן המשיכה להחליף צבעים ולפני כחודשיים הציפורן נפלה לגמרי ומתחת החלה לגדול ציפורן חדשה אך בצורה מעוותת מאוד, הציפורן החדשה לא גדלה לגמרי והיא קשה ועבה מאוד וממש לא נראית טוב.
בכף רגל שמאל גם כן ישנם שלוש ציפורניים בעייתיות, יש עליהן כתמים שחורים, הם עבות מאוד וצבע הציפורן לבן ולא בצבע העור כמו שאר הציפורניים, אני חושבת שאולי זה פטרייה אבל לא בטוחה.
הציפורן בבוהן רגל שמאל אף חודרת לי לעור וממש כואב לי לגזור אותה.
פדיקוריסטית אמרה לי לקנות את שמן עץ התה ולטפטף על הציפורניים הבעייתיות אך זה פשוט לא עושה כלום!
שאלתי היא מה עלי לעשות והאם יש רופא בכללית שמטפל בבעיות אלה?
תודה רבה
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעיות ציפורניים
דניאל א. וייס24/08/2010שלום רב
יש לברר אם אכן מדובר בפטריה או בנזק בשורש הציפורן שגורמת לה לגדול בעיוות.
לשם כך עליך לפנות לפודיאטור (ולפי עדכון מכללית אין להם מציאות שכזו אצלהם).
רק לאחר אבחון נכון של הבעיה תקבלי בודאי טיפול נאות ומועיל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית, תודה רבה, היכן אתה מטפל?
רויטל25/08/2010קודם כל תודה רבה על תגובתך המהירה
אני מאוד רוצה לראות פודיאטור בהקדם האפשרי
האם אתה מטפל גם באזור טבריה, בית שאן, עפולה? אני מאזור הצפון
או שאתה מכיר פודיאטור מהאזור שלי (לאו דווקא דרך קופת חולים)?
אם לא אשמח להגיע אלייך לטיפול
אשמח לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מרפאה קרובה אליך
דניאל א. וייס04/09/2010אני מטפל במספר מקומות - כדאי להוועץ על מזכירתי או עמי אצלנו במרפאה
במידה ולא קרוב מספיק ויש פודיאטור אחר בסביבתך - בודאי שאשמח ליעץ
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)