מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המתת שורש הציפורן באצבע ברגלאורי02/11/2010
שלום.
כשהייתי קטן היה לי נמק באצבע האמצעית ברגל אז חתכו לי את החלק העליון של האבצע כך שהציפורן הוסרה לצמיתות .
דבר ששמתי לב אליו בשנים האחרונות שיש מין סוג של חומר קשיח צומח לומבפנים של האצבע כלפי פנים זאת אומרת מין סוג של ציפורן בצורה של עיגול קטנטן שצומח מבפנים האצבע כלפי פנים אל תוך כרית האצבע
.
עכשיו אני כל הזמן צריך לקצץ את הנקודה הזאת שצומחת וכשלוחצים עליה היא מכאיבה.
אני משער לעצמי שאם זה צומח וקשיח כמו ציפורן אז זה כנראה חלקיק קטן של השורש שגודל לו שמה מחדש כל הזמן.
רצתי לדעת האם דבר כזה יכול להיות?
ומה הטיפול של דבר כזה? האם אפשר על ידי טיפול להמית את השורש שלא יצמח כל פעם מחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המתת שורש הציפורן באצבע ברגל - תגובה
דניאל א. וייס07/11/2010שלום וברכה
מהמתמונה (שלא כ"כ ברורה ) קשה לאבחן שמדובר בציפורן
ייתכן שזה פטרת
על כן אני מציע שתראה מישהו שיאבחן זאת בהקדם ואז תוכל גם לקבל את הטיםפול הראוי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אורי12/11/2010איך יכול להיות שהנקודה היא קשיחה וגודלת וכל הזמן אני צריך לקצץ אותה ?
זה מאפיין של פטרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
דניאל א. וייס15/11/2010ייתכן זה פטרת או ציפורן או הווצרות של עור קשה בנקודה הספציפית הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)