המתת שורש הציפורן באצבע ברגל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• המתת שורש הציפורן באצבע ברגל
    אורי
    02/11/2010

שלום.

כשהייתי קטן היה לי נמק באצבע האמצעית ברגל אז חתכו לי את החלק העליון של האבצע כך שהציפורן הוסרה לצמיתות .

דבר ששמתי לב אליו בשנים האחרונות שיש מין סוג של חומר קשיח צומח לומבפנים של האצבע כלפי פנים זאת אומרת מין סוג של ציפורן בצורה של עיגול קטנטן שצומח מבפנים האצבע כלפי פנים אל תוך כרית האצבע
    .

עכשיו אני כל הזמן צריך לקצץ את הנקודה הזאת שצומחת וכשלוחצים עליה היא מכאיבה.

אני משער לעצמי שאם זה צומח וקשיח כמו ציפורן אז זה כנראה חלקיק קטן של השורש שגודל לו שמה מחדש כל הזמן.

רצתי לדעת האם דבר כזה יכול להיות?
    ומה הטיפול של דבר כזה? האם אפשר על ידי טיפול להמית את השורש שלא יצמח כל פעם מחדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המתת שורש הציפורן באצבע ברגל - תגובה

דניאל א. וייס
    07/11/2010

שלום וברכה
    מהמתמונה (שלא כ"כ ברורה ) קשה לאבחן שמדובר בציפורן
    ייתכן שזה פטרת
    על כן אני מציע שתראה מישהו שיאבחן זאת בהקדם ואז תוכל גם לקבל את הטיםפול הראוי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אורי
    12/11/2010

איך יכול להיות שהנקודה היא קשיחה וגודלת וכל הזמן אני צריך לקצץ אותה ?
    זה מאפיין של פטרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

דניאל א. וייס
    15/11/2010

ייתכן זה פטרת או ציפורן או הווצרות של עור קשה בנקודה הספציפית הזאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו