מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כאבים במרכז הפנימי של כף רגל שמאלגלית03/01/2011
שלום רב. אני הולכת עם מדרסים החל מחורף שנה שעברה, וזה החורף השני. הבעיה שלי היא שהקשת שלי גדולה מידיי והמדרסים נותנים לי תמיכה. החל מלפני שבועיים התחלתי לחוש כאבים עזים בכף רגל שמאל. אינני יודעת מה גורם לזה, אך יש לי כמה השערות. האחת: הלכתי במשך שעתיים עם מגפיים שלחצו לי על הרגל ומשם התפתח הכאב. השנייה: נעלי בית לא אורטופדיות. השלישית: לאחרונה אני חשה אי נוחות תהומית עם מדרס כף רגל שמאל, כאילו אני מרגישה את הבליטה שיש בו במרכז כגבוהה מידיי.
מכל מקום, גם אם איני הולכת עם המדרס או אם אני הולכת עם נעליים נוחות יותר הכאב לא נעלם, רק מתחזק.
אני מתכננת לנסות לתקן את מדרס שמאל. אך מעבר לזאת: האם זה יתכן שהכאב יהיה כה ממושך גם אם יום שלם אסתובב בבית ללא נעליים כלל? או אחרי שינה/ מנוחה? האם נראה לכם שהכאב הוא תוצאה של שימוש קצר בנעליים לא נוחות או שזהו משהו פנימי בלתי תלוי?
בתודה רבה, סליחה על האריכות... גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במרכז הפנימי של כף רגל שמאל - תגובה
ראובן קרמר09/01/2011
מקור הכאב עלול להיות מסיבות רבות וקשה לאבחן מבלי לבחון את כף הרגל. כדאי לפנות לפודיאטור או אורטופד כף רגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)