כאבים במרכז הפנימי של כף רגל שמאל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כאבים במרכז הפנימי של כף רגל שמאל
    גלית
    03/01/2011

שלום רב. אני הולכת עם מדרסים החל מחורף שנה שעברה, וזה החורף השני. הבעיה שלי היא שהקשת שלי גדולה מידיי והמדרסים נותנים לי תמיכה. החל מלפני שבועיים התחלתי לחוש כאבים עזים בכף רגל שמאל. אינני יודעת מה גורם לזה, אך יש לי כמה השערות. האחת: הלכתי במשך שעתיים עם מגפיים שלחצו לי על הרגל ומשם התפתח הכאב. השנייה: נעלי בית לא אורטופדיות. השלישית: לאחרונה אני חשה אי נוחות תהומית עם מדרס כף רגל שמאל, כאילו אני מרגישה את הבליטה שיש בו במרכז כגבוהה מידיי.
    מכל מקום, גם אם איני הולכת עם המדרס או אם אני הולכת עם נעליים נוחות יותר הכאב לא נעלם, רק מתחזק.
    אני מתכננת לנסות לתקן את מדרס שמאל. אך מעבר לזאת: האם זה יתכן שהכאב יהיה כה ממושך גם אם יום שלם אסתובב בבית ללא נעליים כלל? או אחרי שינה/ מנוחה? האם נראה לכם שהכאב הוא תוצאה של שימוש קצר בנעליים לא נוחות או שזהו משהו פנימי בלתי תלוי?
    בתודה רבה, סליחה על האריכות... גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במרכז הפנימי של כף רגל שמאל - תגובה

ראובן קרמר
    09/01/2011

מקור הכאב עלול להיות מסיבות רבות וקשה לאבחן מבלי לבחון את כף הרגל. כדאי לפנות לפודיאטור או אורטופד כף רגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו