נוירומה

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• נוירומה
    מתי
    06/01/2011

ד"ר נכבד!!!
    לאחר תקופה ארוכה של סבל התקבלה אבחנה חדשה למקור הסבל שלי: נוירומה. אינני יכולה לתאר את הסבל גם של הכאב וגם של המגבלה. מאישה ספורטיבית ופעילה מאד הפכתי מוגבלת.
    הפתרון שהציעו לי הוא מדרסים וזריקות קורטיזון כאשר אם כל אלה לא יועילו הפתרון הוא ניתוח.
    קראתי מאמרים על הזרקות אלכוהול שמחסלות את הנוירומה.
    מאד אודה לך אם תתיחס ברצינות לאספקט הזה. האם הוא באמת מועיל? ומצד שני האם הוא עלול לגרום לנזק?
    על פי מה שביררתי שני אורטופדים מאסף הרופא אכן מטפלים באמצעות טיפול זה. האם ישנם רופאים נוספים והאם זה במסגרת הביטוח הרפואי הרגיל/מושלם של קופות החולים?
    אודה לך על התשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוירומה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוירומה - תגובה

דניאל א. וייס
    09/01/2011

שלום רב
    אכן ישנו את טיפול ההזרקה של סטרואידים או אלכוהול אשר אינן מעלימים את הניורומה אלא את הכאב.
    חשוב להבין כי הניורומה נוצרת כתוצאה מבעיה מכנית של חיכול בין ראשי מטטרסלים המעבים את העצב העובר ביניהם
    כך שכדי להפסיק את התהליך ומתוך כך גם את הכאב חייבים התייחסות מכנית לבעיה. נעליים נכונות ומדרסים יכולים מאוד לסייע. גם לטווח הארוך
    ניתוח הוא תמיד אפשרי אבל הייתי ממצא את האופציות הלא ניתוחיות קודם
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורטון נוירומה

נעמי
    04/03/2011

לכל מתעניני הטיפול בנוירומה על שם מורטון:
    קודם כל מדרסים.טובים.יכול לדחות את הניתוח בשנים או אפילו לתמיד.
    נעלים מתאימות והעיקר שלא יהא לחץ על הנוירומה.
    הצלחת הניתוחים האלו היא משהו שלא ניתן לצפות.לי יש מספר נוירומות כבר הרבה שנים.ניתוח אחד הצילח וניתוח אחר לא וגם לא הצליחו כל הניתוחים המתקנים שלו.
    אני מסכימה עם כלם שזו צרה נוראית.הורס לי את החיים.
    זריקות קורטיזון לא עזרו לי בכלל.להפך הגבירו זמנית הכאב.אלכהול-תברחו מזה.תופעות לואי לא טובות.
    שוב-הכי טוב נעלים ומדרסים ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו