דורבן בכף רגל ימנית

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• דורבן בכף רגל ימנית
    מרינה
    07/03/2011

שלום,יש לי דורבן כבר ככמה שנים,כל השנים האלה לא ידעתי מה זה דורבן בכלל.כאב לי בכף רגל .לפני 5 שנים הייתי אצל כמה אורטופדים.אחד מהם לא אמר לי כלום על דורבן,הוא רק נתן לי הפנייה למדרסים.כמה שנים הלכתי עם מרסים וזה לא עזר לי וכף רגל המשיכה לכאוב..הלכתי אחרי זה ללא מדרסים וכף רגל כאבה כל הזמן.עם השנים זה הגיעה הכאב גם עבר לרגל עצמה.עם הזמן הלכתי לאורטופד אחר והוא אמר לי שיש לי קשת גבוה בכף רגל ולכן יש לי דורבן והיפנה אותי בקופת חולים.,אבל אני לא עשיתי פיזיוטרפיה ,התחלתי עם עיסוי רפואי והשאלה שלי האם עיסוי רפואי יכול גם לעזור לבעייה זו.כדי שלא יווצר מצב כזה שאני סתם משלמת עבור הטיפולים האלה.ואם זה לא הטיפול לדורבן אז מה הוא הטיפול הנכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דורבן בכף רגל ימנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דורבן בכף רגל ימנית - תגובה

דניאל א. וייס
    09/03/2011

פיזיוטרפיה ועיסויים יכולים להקל אולם יש צורך גם לפטור את ענין המכאני שגורם לדורבן להווצר ולכן מדרסים ביומכניים שנעישם לפי תבנית כף רגל במנח STJ נייטרלי יוכל להועיל מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו