מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- דורבן בכף רגל ימניתמרינה07/03/2011
שלום,יש לי דורבן כבר ככמה שנים,כל השנים האלה לא ידעתי מה זה דורבן בכלל.כאב לי בכף רגל .לפני 5 שנים הייתי אצל כמה אורטופדים.אחד מהם לא אמר לי כלום על דורבן,הוא רק נתן לי הפנייה למדרסים.כמה שנים הלכתי עם מרסים וזה לא עזר לי וכף רגל המשיכה לכאוב..הלכתי אחרי זה ללא מדרסים וכף רגל כאבה כל הזמן.עם השנים זה הגיעה הכאב גם עבר לרגל עצמה.עם הזמן הלכתי לאורטופד אחר והוא אמר לי שיש לי קשת גבוה בכף רגל ולכן יש לי דורבן והיפנה אותי בקופת חולים.,אבל אני לא עשיתי פיזיוטרפיה ,התחלתי עם עיסוי רפואי והשאלה שלי האם עיסוי רפואי יכול גם לעזור לבעייה זו.כדי שלא יווצר מצב כזה שאני סתם משלמת עבור הטיפולים האלה.ואם זה לא הטיפול לדורבן אז מה הוא הטיפול הנכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דורבן בכף רגל ימנית - תגובה
דניאל א. וייס09/03/2011פיזיוטרפיה ועיסויים יכולים להקל אולם יש צורך גם לפטור את ענין המכאני שגורם לדורבן להווצר ולכן מדרסים ביומכניים שנעישם לפי תבנית כף רגל במנח STJ נייטרלי יוכל להועיל מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)