תודה לד"ר קרמר

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• תודה לד"ר קרמר
    חיפאית
    20/03/2011

היי,

אני מאוד מאוד ממליצה על ד"ר ראובן קרמר!
    איש מקסים ונחמד, מסביר ומפרט מדוע הכל נוצר, מהו הטיפול ואיך להימנע..

אני טופלתי במחלקת כירורגיה פלסטית ברמב"ם.

היו לי יבלות ויראליות בכף הרגל כאשר אחת מהן ענקית - קוטר של 1.5 ס"מ!

סבלתי מאוד ועברתי טיפולי חנקן שהיו כוסות רוח למת.. זה היה נוראי וכואב..

דודה שלי שראתה את המצב הנורא של כף הרגל שלי אמרה שאני חייבת להוציא אותן וזה הציל אותי כי אני לא רוצה לחשוב כיצד כף רגלי הייתה נראית היום לולא טיפלתי.

הבעיה הגדולה היא שטופלתי ברמב"ם - פשוט יחס מזעזע מרוב הרופאים שהרגשתי ששעושים על הרגל שלי ניסוי, ובייחוד מנהל המחלקה שאמנע לומר כאן את שמו.

בניתוח הראשון ההרדמה המקומית הייתה נוראית- רק מסביב ליבלת הגדולה קיבלתי 16 !!! זריקות הרדמה שכאבו בטירוף - טראומה נוראית!

ישבתי בבית עם כף רגל מחוררת ופתוחה - כיוון שלא תופרים אלא נותנים לרגל להחלים לבד במשך חודשיים!! (יבלת גדולה ועוד 4 יבלות "קטנות" יותר).

אך.. חלקן של היבלות חזר - כלורמ הניתוח לא הצליח!
    עברתי את אותו גיהנום בשנית ובשלישית - כששההסבר הוא שלעיתים הן חוזרות - כלומר אני חלק מהסטטיסטיקה של הכשלונות!

את הניתוח הרביעי כבר עשיתי בהרדמה מלאה - שוב פתחו את היבלת הגדולה - שוב ישבתי בבית חודש וחצי...

לא יכולתי לדמיין איך אעבור את אותה הרדמה ברביעית.. אני לא מצטערת על ההחלטה הזו.

אך גם לאחר הניתוח הרביעי הזדהם הפצע ופתחו אותו שוב במיון - שוב הרדמות וכאבי תופת..

לבסוף הבעייה נפתרה- הוירוס נעלם בשעה טובה!

במצטבר כל הטיפולים הללו לקחו שנתיים וחצי! כשמתוכן הייתי חצי שנה בבית!!!!

לאחר הטיפול עם הזיהום כאבה לי הרגל וחזרתי לרמב"ם שם טענו שעליהם לפתוח שוב !! את הרגל!!

עם זה כבר לא יכולתי להתמודד.. ובכיתי בטירוף - ואז האחות האנטיפטית שמכירה אותי כבר שנתיים וחצי נזכרה לומר לי שיש מומחה לכף הרגל בכרמל - שמו ד"ר ראובן קרמר שאולי כדאי לי לראות מה עלי לעשות.

הרופא הזה הציל אותי מניתוח נוסף - לא הייתה יבלת !! וברמב"ם רצו לפתוח שוב - פעם שישית!!

ד"ר קרמר הסביר שהטיפול בלייזר אומנם סילק את הוירוס אך פגע בגדילה של העור ולכן העור גדל בצורה של יבלת רגילה בעור והלחץ הוא זה שיוצר את הכאבים ולא הוירוס!!

כמובן שלא הזדקקתי לטיפול נוסף ברמב"ם ואני לא אחזור למחלקה הזו בחיים יותר!! הם לקחו לי חצי שנה מהחיים, כאבי תופת וטראומה!!

לד"ר קרמר ישנה שיטה אחרת מלייזר לטיפול ביבלות ויראליות - שלה כבר לא נזדקקתי ולא ניסיתי.. אך אני בטוחה שבדיעבד הייתי מנסה אותה.

ממליצה עליו בחום ומודה לו מאוד שפשוט הציל אותי מניתוח שישי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה לד"ר קרמר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה לד"ר קרמר - תגובה

ראובן קרמר
    22/03/2011

תודה רבה על התגובה החמה! אני שמח שיכולתי לעזור.

אכן, חבל שאין יותר מודעות למקצוע הפודיאטריה בארץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו