שאלה

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שי
    30/12/2007

לפני כחודש וחצי, נקעתי את קרסול שמאל(כבר פעם שנייה) בעת ריצה, יחפה, בשעה שהייתי באימון, הרגל התקפלה כלפי פנים, כלומר נפלתי על הצד החיצוני של הקרסול, שמעתי קנאק מייד התנפחה הרגל שמתי קרח עד שהגעתי לקצין העיר, בקצין העיר הפנו אותי למיון, במיון של וולפסון ערכו לי צילום רנטגן, האורטופד שבדק אותי לא מצא שבר, טען שזה נקע ונתן לי הוראות לטיפול, יום למחרת כל הרגל התנפחה מהאצבעות עד לשוק ולא יכולתי לבצע דריכה כלל(ביום הראשון שנפלתי הייתה דריכה על קצות האצבעות).

בנוסף לנפיחות הרגל שינתה את צבעה לכחול, לגיטימי לדעתי, אחרי שלושה ימים ללא דריכה כלל חזרתי לבסיס ראה אותי רופא היחידה שהחליט על עוד 5 ימי מחלה ובנוסף ביקשתי הפנייה לפיזיותרפיה, שהתחלתי אותה רק כשבועיים לאחר הנפילה. כיום אני עדיין עושה פיזיותרפיה, בבליינסון, אחרי חודש וקצת של פיזיותרפיה פעמיים בשבוע מדריכה חלקית על קצות האצבעות אני דורכת באופן מלא ואפילו רצה אבל עם כאבים, הכאבים מתרכזים בעיקר בצד בפנימי של הקרסול בעת מתיחה כלומר תנועות לא שגרתיות, יש לי הגבלה בתנועות הפויינט ופלקס וכמו כן גם התנועות הסיבוביות, איני יכולה ללכת על קצות האצבעות ולעמוד על רגל אחת(על הרגל הנקועה) כמובן שלא לקפוץ עלייה, שאלתי היא, האם זה נראה סביר שאחרי תקופה ארוכה עם טיפול ברגל ופיזיותרפיה עם שילוב של הידותרפיה ישנם עדיין כאבים? יש אולי סיכוי להיווצרות של דלקת?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

דניאל א. וייס
    03/01/2008

שיקום לאחר נקע יכול להמשך גם חצי שנה ועל כן צריך הרבה סבלנות. בנוסף לכל מה שאתה עושה אני חושב שכדאי להקפיד להלך עם נעל ספורט טובה וכן עם גרב אלסטית.

בהצלחה
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו