מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ד. וייס.! צפורן שחורה שנעקרה וחזרהrach1010/05/2011
יש לי צפורן שחורה בבוהן ברגל, הטיפול בכללית היה עקירה לפני למעלה משנה ע"י רופא כירורג במחלקת תאונות. תוך זמן קצר הצפורן השחורה חזרה אותו דבר בדיוק כלומר שחורה מעובה מאוד ולא צומחת יותר, זה גם מלווה בכאב לפעמים
רופאת עור בכללית נתנה לי משחה קרטוספר אבל לא עזר והפסקתי אותה אחרי זמן קצר לא נראה לי שגם אם הייתי משתמשת בה תקופה ארוכה זה היה עוזר.
עכשיו ראיתי שגם בבוהן ימין התחיל לי באופן חלקי, זה לאחרונה כאשר בבוהן שמאל זה כבר סיפור של כמה שנים.
רופא עור בכללית אמר שלייזר לא עוזר וזה חוזר
שאלותי:
מה הטיפול היעיל ביותר אם משחה, איזה משחה??
איזה טיפול הכי יעיל לדעתך ומהו הטיפול שלך במקרה כזה?
האם תוכל לברר למי ניתן לפנות לייעוץ בכללית כיון שהבנתי שבכללית אין פודיאטור גם בכללית פלטינום ומושלם.
בכללית מושלם מקבל מנהל מחלקת עור של איכילוב ב-100 ש"ח האם הוא יכול לעזור לדעתך והאם אתה חושב שבאיכילוב יש טיפולים שיכולים לעזור.
האם יש סידור שאתה מקבל לקוחות של הכללית דרך המושלם אולי או במחיר מופחת?
זאת בעיה מטרידה כואבת מעצבנת ומדכאת מאוד, אנא תשובתך המהירה
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ד. וייס.! צפורן שחורה שנעקרה וחזרה - תגובה
דניאל א. וייס11/05/2011נשמע כי הבעיה היא פטרייתית , אם כי צריך לראותה על מנת לאבחן
עקירה של הציפורן לא תועיל אולם טיפול מקומי או תרופתי יכולה להיות אפקטיבית מאוד.
על כן צריך אבחון נכון(כי יש עוד כמה אופציות מה זה) ויש להצמיד בכל מקרה בטיפול שיינתן לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)