מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- יבלת שלא עוברת בין כריות כף הרגלרם16/05/2011
שלום לפודיאטרים,
לפני כחצי שנה (דצמבר) הופיע בכף רגלי השמאלית משהו דמוי יבלת, שמאז לא נעלם, ומפריע לי ללכת. הרופא משפחה המליץ על סליקורן, ומרחתי כמה פעמים ללא תוצאה. אח"כ ניסיתי גם את המדבקות, שהיו יעילות יותר, הסירו כמות לא מבוטלת של עור, אבל הבעיה נותרה. הלכתי לצילום רנטגן, אבל איני רואה דבר. אני מצרף תמונה - האם תוכלו לחוות דעה - מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לדברי הקודמים
רם16/05/2011לא כתבתי - זה מפריע לי ללכת מפני שהנקודה כואבת ללחיצה, וההפרעה היא קשה במיוחד בבוקר, כשאני מתחיל ללכת. ניסיתי לקשר את זה לדברים שקרו בערך באותה תקופה - האחד היה טיול במדבר סלעי בכפכפים - מה שחששתי שגרם לי לפצע שאולי הזדהם, או לחדירת חלוק קטן חד מתחת לעור (אבל שוב ברנטגן לא רואים שום עצם זר), וסיבה נוספת שחשדתי בה היא מדרסים לא מתאימים שהלכתי אתם איזו תקופה ולחצו לי על האזור הזה, עד שהחלטתי להיפטר מהם.
זה ממש מפריע לי, ומונע ממני כל מני פעילויות (ריצה, ריקוד) אודה לכם מאוד על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPLANTAR WART?
רם16/05/2011האם זה נראה כמו PLANTAR WART? ואם כן מה הטיפול המומלץ? להמשיך עם מדבקות חומציות? לשקול חנקן נוזלי? או שזה יעבור עם הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יבלת שלא עוברת בין כריות כף הרגל - תגובה
דניאל א. וייס19/05/2011נראה כמו יבלת (ייתכן אף מעורבות ויראלית - אולם הצילום לא מספיק חד בכדי לאבחן זאת כאן)
אין צורך בכלל בצילום הרנטגן כי זה דבר חיצוני ולא מעורבות גרמית כך שחבל על ההקרנה.
בכל מקרה יש להוציאו ולעבור להנעלה רחבה יותר וכמובן מדרסים למנוע השנות הבעיה
בההצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת בכף הרגל שאינה עוברת
רם19/05/2011תודה, ד"ר וייס, אבל איך להוציאה? חנקן? כירורגיה? עוד מדבקות חומציות (שבינתיים לא כ"כ עזרו) המצב אינו משתנה כבר חצי שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יבלת בכף הרגל שאינה עוברת - תגובה
דניאל א. וייס19/05/2011כפי שהסברתי - סוג הטיפול תלוי באבחנה של הבעיה.
למשל אם זאת רק יבלת לחץ - חנקן ממש לא יועיל וכדו'
אז קבל אבחון מדויק והטיפול הנכון ייתנן בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)