כאבים בכף הרגל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כאבים בכף הרגל
    נוי אבו
    17/05/2011

שלום רב ,
    לפני כ-3 שבועות היה' לי אירוע משפחתי , חזרתי מהאירוע ולא יכלתי לעמוד על כפות הרגליים , כפות הרגליים היו' נפוחות , אדומות מגרדות וכואבות בכל פעם שדרכתי עליהן. לא הייתי על עקבים , הייתי על פלטפורמה. אלו לא נעליים חדשות , כך שהלכתי עליהן בעבר גם במשך זמן כמו שבאירוע. חשבתי אולי מהמאמץ אבל בחיים לא היה' לי ככה. ישנתי בלילה עם קרח על הרגל ולמחרת של אותו היום הרגשתי טיפה יותר טוב ובערב כבר לא הרגשתי כאב כלל. אתמול גם , עמדתי על נעליים שטוחות יחסית זמן רב במשך היום, ובערב כאבה לי כף הרגל כמו באותו יום אחרי אירוע משפחתי , אך הפעם רק רגל אחת. לא הייתי על עקבים כלל , העקב היה' נפוח אדום ומגרד ולא יכלתי לעמוד על אותה הרגל. הבוקר קמתי והכאב ירד. כשישבתי לא כאב לי , כאשר עמדתי כאב לי מאוד ונשענתי על הרגל השניה'. אני לא מבינה מדוע כי הפעם לא הייתי על עקבים כלל. בנוסף הבחנתי בעוד משהו שכאשר כואב לי יש לי אדום בצוואר , אני לא יודעת אם יש קשר ... אשמח לתשובה ועזרה .. ערב טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכף הרגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכף הרגל - תגובה

דניאל א. וייס
    18/05/2011

המעבר בין סוגי נעליים שונים - ובעיקר בין גבהים שונים נותנים את אותותיהם
    רצוי לא לשנות ולהצמד (לפחות כעת עד שהכאבים יחלפו) לנעל אחת טובה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו