מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטורל סילקאנונימי22/08/2011
שלום איפה אפשר לקנות את התכשיר הוא הוא עוצר לגמרי את צמיחת השיער והאם הוא מתאים גם לתלישה רגילה בפינצטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטורל סילק - תגובה
שי שחר23/08/2011בוקר טוב
אני שם לב שהקרם הזה לא נותן לך מנוח. הוא מתאים לכל סוגי התלישות אבל אני מאוד סקפטי לגבי מה שמובטח שם.
הצעתי לך אפשרות יותר ריאלית שהיא הסרת שיער קונבנציונלית,נראה לי עדיף ויותר יעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערנעמה22/08/2011
קניתי מכשיר של BRAUN המיועד להסרת שיער ברגליים, האם אפשר להשתמש בו גם לידיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - תגובה
שי שחר22/08/2011היי נעמה
הייתי מציע לקרוא את הוראות היצרן בנושא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקאית אמרה לירונית22/08/2011
ששיער בהיר בפנים עדיף להוריד עם אפילציה ועם סלקטיף פרו זה לוקח יותר זמן , תוך כמה זמן רואים תוצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסמטיקאית אמרה לי - תגובה
שי שחר22/08/2011היי חני
אני רואה שפרשיית השיער אצלך אינה מצסתיימת,מרוב בירורים לא רואים את היער...
אני מעדיף אישית את האופציה של סלקטיף שאין לו תופעות לוואי ואם בשלב מתקדם של התהליך,יישארו פה ושם שיערות עקשניות,ניתן להסיר באפילציה.
בשתי האופציות התהליך אורך זמן בכל מקרה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער באינפראאתי22/08/2011
התחלתי כ-15 טיפולים במכשיר אינפרא בבית שחי ובמפשעה אצל קוסמטיקאית ואני לא רואה שאני מסיימת עם הטיפולים ,הציעו לי הצעה מאוד זולה ל-10 טיפולים בשיטת I.P.L האם ניתן לשנות ולעבור למכשיר אחר ? במכון שבריררתי אמרו לי שאין בעיה לעבור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער באינפרא - תגובה
שי שחר22/08/2011היי אתי
מציע לך לנסות ולעבור לIPL אך לא לרכוש 10 טיפולים אלא לבצע 2-3 טיפולים ולראות אם תגובות השיער משתנות ויש דילול.
אני מאמין שאם אחרי 15 טיפולים לא הושג דילול משמעותי, לא רצוי להתחייב מראש על כל כך הרבה טיפולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
סופי ברנר24/08/2011איפרא אדום זהו בעצם שיטת IPL, זה שמות שונים לאותה שיטה. לכן במידה ואת באמת רוצה לראות תוצאות ולהיפתר משיער תפני לאחת הרשתות הגדולות לטיפול בהסרת שיער בלייזר, רק משם תבוא הישועה. כל עוד תמשיכי טיפולים במכשירים המבוססים על קרן אור אינפרא אדום, IPL למיניהם, את תצליחי לעכב את הצמיחה אבל לא להיפתר ממנה לחלוטין.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באינפרא - תגובה
שי שחר25/08/2011היי אתי
אני לצערי מסתייג מהתגובה של חברתי לפורום. אם IPL לא עבד לאחר כל כך הרבה טיפולים, אני חושש שאולי לייזר לא יהיה מספיק יעיל אך נסי ללא התחייבות מראש על סידרה
בוודאי שאינני מסכים שIPL רק מעכב צמיחה וכו',כנראה שלחברתי המלומדת אין מספיק ניסיון בעבודה עם IPL
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות על שיער בגשר הגבותאנונימי22/08/2011
שלום אני מוריד שיער מגשר הגבות כדי שלא היו מחוברות וזה תוך יומיים כבר צומח לי מין נקודות שיער קטנות שמעתי שיש קרם חדש להסרת שיער לצמיתות קוראים לו מיו- ביוטי או באנגלית MIYO -BEUATY האם מישהו מכיר את התכשיר האם הוא מומלץ והאם מוכרים אותו ברשתות הפארם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות על שיער בגשר הגבות - תגובה
שי שחר22/08/2011לאנונימי
אם היה קרם להסרת שיער לצמיתות, לא היו ידינו מלאות בעבודה של הסרת שיער במיכשור המתקדם שברשותינו.
מציע שתבדוק אפשרויות קצת יותר ריאליות כמו הסרת השיער בלייזר או IPL
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווה בגב ובכתףדרור21/08/2011
רציתי לשאול יש לי כמה שערות שחורות בגב ובכתף ואני לא ורצה לעשות לייזר כי זה מקום הורמנלי ואני עדיין בן 21 גיל צעיר השאלה עם אני יעשה שוועה השיער יגדל יותר דק וצבעו יהיה יותר בהיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעווה בגב ובכתף - תגובה
שי שחר22/08/2011היי בן
לא אוכל להבטיח אפשרות כזו,שיגדל שיער דק ובהיר אבל אכן שעווה הרבה יותר בטוחה עבורך מאשר לייזר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין הסרת שיער במכונים לביןחמוטל20/08/2011
שלום רב
אני בודקת כרגע אופציות להסרת שיער מה ההבדל בין הסרת שיער במכונים ידועים לבין מכשירים ביתיים כמו ה ME ו NONO מי יותר יעיל וחסכוני
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל בין הסרת שיער במכונים לבין - תגובה
שי שחר22/08/2011שלום חמוטל
בקיצור:ההבדל הוא כמו בין מרצדס לסוסיתא
אין להשוות בין המכשירים הביתיים למיכשור המתקדם במכונים השונים,בהחלטות המקצועיות הנלקחות בזמן הטיפולים כדי להגיע לדילול משמעותי וכו'
בכל אופן שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
סופי ברנר24/08/2011אני לא ארחיב כאן לגבי כל היתרונות של טיפול במכונים גדולים וידועים, אני אתן לך כמה נקודות:
1.עוצמות בהם עובד המכשור שנמצא תחת השגחה של אנשי המקצוע (ז.א. בתוך המכון) הן עוצמות הרבה יותר גבוההות שמין הסתם נותנות תוצאות בזמן קצר יותר ואיכותיות יותר.
2.כל המכשירים הביתיים עובדים על בסיס טכנולוגיית IPL בעוצמות יחסית נמוכות, מאחר והטיפול להסרת שיער הוא טיפול בחום ובמידה והמכשיר יעבוד בעוצמות גבוההות ויופעל ע"י בן האדם לא מקצועי הסיכוי להיווצרות כוויה הוא גבוה מאוד וזה החברות המייצרות לא יכולות להרשות לעצמן.
בכל אופן שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילאלמוג19/08/2011
מאיזה גיל מותר להשתמש במכשיר מבלי שלגרום נזק לגוף ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל - תגובה
שי שחר22/08/2011שלום אלמוג
השליטה בנושא היא של המטפלים. היום ישנם טיפולים גם לילדים.משתמשים בעוצמות יותר נמוכות ושומרים על הוראות המטפלים והכל יהיה כשורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כויות חריפות ממכשיר 4MP בדחיפותמעיין18/08/2011
שלום עשיתי הסרת שיער במכשיר ה4MP באיזור משפעות עמוקות,בית שחי ופס הבטן.
נהייה לי מסביב לטבור כוויה חריפה בצבע שחור מרחתי סילברול כמה ימים והכוויה נשארה.
כנל גם בבית השחי. במשפעות עמוקות כנל כל האיזור נורא נורא שחור וישלי גירוי והתנפחות ואדמומיות באיזור השפתיים הפנימיות.ניתן להשים שם סילברול?ללכת לרופא נשים? או להשים אגיסטן?מכייון שיש נפיחות באיזור..והאם הכוויות יעברו?*ניתן לציין שהטיפול הוא כבר מלפני שבוע.
דרך אגב איך אני יכולה למנוע שיזוף במקומות אלו בים ובאילת,כדי שהכויות לא יחמירו??אשמח אם תענו לי בדחיפות תודה מעייןץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כויות חריפות ממכשיר 4MP בדחיפות - תגובה
שי שחר19/08/2011היי מעין
צר לי לשמוע על מה שקרה.
המשיכי עם הסילברול ובמקביל גשי בדחיפות עוד היום לרופא עור
בינתיים השאלה על שיזוף וים אינה אקטואלית עד שלא תיפתר בעיית הנפיחות והאדמומיות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לטיפול
נטלי בן יוסף22/08/2011שלום רב,
אני ממליצה שתפני לרופא עור , כל חוות דעת ו/או יעוץ אשר ניתן לך מבלי לראות את אזור הטיפול לא מקצועי . יש לבדוק את האזור ולקבל את חוות דעתו והמלצה להמשך טיפול ע"י רופא עור .
כמו כן , טיפול במכשיר זה הינו בטיחותי ביותר בשל טכנולוגיה DPC ומערכת קירור הקיימת במכשיר ולכן מניסיוני אין לחשש וכל תופעות לוואי הינן לרוב חולפות .
לאחר כל טיפול להסרת שיער יש להימנע מחשיפה ישירה לשמש במשך כשבוע ימים ולכן במידה והינך מתכננת חופשה עלייך להיזהר מחשיפה ולמרוח מקדם הגנה באזור הטיפול .
יש לקחת בחשבון כי לא ראיתי את עורך ואין באמור לעיל להוות תחליף לטיפול רפואי, ככל שיש צורך בכזה.
בברכה,
מנהלת תחום הדרכה שארפלייט שוק ישראל
נטלי בן יוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לטיפול - תגובה
שי שחר22/08/2011תודה נטלי,אבל לפני שאת חוזרת על דבריי כמעט מילה במילה,אני מאוד מציע לך לבדוק מדוע אם המכשיר כל כך בטיחותי, הנערה הצעירה סובלת מכוויות כה חמורות לפי תיאורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
סופי ברנר24/08/2011משחת סילברול היא משחה טובה לכוויות, אבל באזורים הורמונאליים יכולה לגרום גם למצב שלאחר שהכוויה עוברת ישארו כתמים של היפר פיגמנטציה. לכן עדיף להשתמש במשחה אחרת שמכילה חומרים מרפאים כוויות. משחה כמו בטאקורטן G – היא משחה על בסיס אנטיביוטיקה וסטרואידים, שבגדול מרגיע תהליך דלקתי ולא מיועדת במיוחד לכוויות אבל לא משאירה כתמים ומרפא במצבים כאלו ביעילות רבה, את יכולה להשתמש בה, אבל תצטרכי לשם כך מרשם רופא.
לגבי הימנעות משזוף, פשוט אל תחשפי את המקומות האלו לשמש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער במפשעה+בית שחי, באינפרה אשירה18/08/2011
לאחר 3 טיפולים, באינפרא אדום, אני מרגישה שהמטפלת לא מקצועית, אז יש לי כמה שאלות:
1. בזמן הטיפול אני לא מרגישה אפילו עיקצוץ קטן, כלום, ואני מבקשת ממנה להגביר את העוצמה, אז היא אומרת לי שזה לא אמור לכאוב.
(לפני שנתיים עשיתי 2 טיפולים אצל מישהי אחרת וזה היה טיפה מעקצץ, לא כואב! אבל מרגישים משהו)
אז זה מוזר לי שלא מרגישה כלום. וגם התוצאה כמובן נראית לא מספיק נקייה, כאילו היא עושה לי על עוצמה ממש נמוכה וזה לא כל כך משפיע.
2. היא לוחצת על המכונה בזמן שהיא עוברת על פתח איבר המין ופתח העכוז, זה נראה לי ממש מסוכן. האם אני טועה?
3. האם המטפלת אמורה לעבור הכשרה, ואם כן יש על זה תעודה? אני יכולה לבקש לראות תעודה?
4. האם אני יכולה לבקש להפסיק את הטיפול ולקבל החזר כספי על טיפולים עתידיים אם אני מרגישה שזה לא עושה את העבודה? (אולי זה יותר פורום משפטי)
אני בחבילה של 1+1 במחיר ממש זול ואני מרגישה כאילו עושים לי בכוונה עוצמה נמוכה כדי שאני יצטרך יותר טיפולים
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להוסיף
שירה18/08/2011שרוב השיער לא נושר, בשונה מאז כשעשיתי לפני שנתיים כבר מהטיפול הראשון הכל נשר.
עוד שאלה:
יש מצב שמכונה להסרת שיער באינפרה אדום נחלשת בגלל שהיא כבר בת כמה שנים? ועושה עבודה פחות טובה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להוסיף - תגובה
שי שחר19/08/2011עדי יקרה
המכונה אינה נחלשת. לכל מכונה יש מנורה שמחליפים ברגע שנגמרת כמות הפולסים שטעונה על המנורה.
שוב לתשומת ליבך, כל מכשיר עובד אחרת ולכל מכשיר יש תגובות שונות אצל המטופלים.
תני צ'אנס לפחות עד שתגיעי לטיפול השישי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער במפשעה+בית שחי, באינפרה א - תגובה
שי שחר19/08/2011שלום עדי
ישנם הרבה סוגים של מכשירים וסוגי תוכניות שונים בכל מכשיר. יש תוכניות שהמטופל כמעט ואינו מרגיש כלום אולם האנרגיה די גבוהה(אני אישית משתמש במכשיר שיש בו כל מיני אופציות כאלו)
אני מכיר את הנטייה של המטופלים לנסות ולהתערב למטפל בעבודה ואני לא ממש מסכים עם זה.
לנו כמטפלים ישנם השיקולים שלנו לנווט בין תוכניות במכשיר דווקא כדי למקסם תוצאה ולא ההיפך.
השיקולים תלויים בסוג השיער,גוון העור ,עובי שיער וכדומה.
אל לך לחשוב בצורה שלילית שמנסים לעבוד עלייך. מותר לך גם לשתף את המטפלת שלך בתחושותייך ולבקש בעדינות שתסביר לך איך עובד המכשיר.
אני לא מצפה לתוצאות משמעותיות לאחר שני טיפולים.התוצאות הן במצטבר.
לגבי הכשרה,כל מטפל עובר הכשרה בזמן שהוא רוכש מכשיר,יש גם יועצים זמינים לעזרתנו לכל בעיה או ספק שעולים במהלך הטיפולים וכמובן ישנם מפגשים תקופתיים בהם אנו משתפים אחד את השני בסוגיות הקשורות לטיפולים ומקבלים ריענון.
כמובן שהכשרה אינה מספיקה אלא כמו בכל דבר,ניסיון.
אל לך למהר ולהסיק מסקנות שמנסים לגנוב אותך.זו הרגשה שאינה בריאה וגם אינה נכונה.יתכן מאוד שדווקא המטפלת שלך מאוד זהירה ובגלל שזה קיץ,היא נזהרת יותר כדי לא לגרום לך לכוויות. מציע לדבר איתה בעדינות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
שירה20/08/2011:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ושאלה נוספת לגבי סוג המכשיריםאני16/08/2011
הבנתי שיש בשוק מכשירי לייזר שמסיר לטווח ארוך מאוד וגם מכשירי אינפרא אדום? כיצד אפשר להבדיל ביניהם? שם מסויים או דגם מסויים ?
אודה לתשובה על מנת שאדע שמדובר במכשיר מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה נוספת לגבי סוג המכשירים - תגובה
שי שחר19/08/2011שלום לך
כמובן שלנו אסור להמליץ על מכונים מסוימים אולם ברצוני להתייחס לשאלת המכשירים.
עלייך לגשת למכון,שניים לייעוץ ועל פי סוג השיער וגוון העור יותאם עבורך מכשיר.
היות ואת אינך בעלת ידע מקצועי בנושא כמובן שאינך יכולה או מסוגלת להחליט בעצמך על מה שמתאים לך או לא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בפנים לגבראריק16/08/2011
יש לי מספר שאלות:
1. אילו טיפולים הם המתאימים ביותר להסרת שיער כהה בפנים לגברים בעלי גון עור כהה (לא שחור)?
2. האם טיפולים אלה כוללים גם זיפים?
3. למיטב הבנתי אפילציה היא האופציה היעילה ביותר שאינה תלויה בחשיפה לשמש אלא רק שהטיפול כרוך בכאבים. האם זה נכון?
4. אילו מכשירים ביתיים יעילים לעור פנים כשלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בפנים לגבר - תגובה
שי שחר17/08/2011היי אריק
זו שאלה מורכבת.
כדי להתאים לך מכשיר יש לפנות לייעוץ אישי.
עבורך יעילים קרן אור וגם סוגים מסוימים של מכשירי לייזר שאפקטיביים לעור כהה.
כל טיפול שתעבור ,גם אפילציה, חשוב להימנע מחשיפה לשמש כי אתה בעל עור כהה והמשמעות היא נטיית יתר לפיגמנטציה. ובשל הסיבה הזו הייתי גם נמנע מטיפול פולשני כמו אפילציה שעלול להשאיר תופעות לוואי חמורות על העור.
לגבי מכשירים ביתיים אין לי אינפורמציה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במכשיר me- שאלה דחופה...ש16/08/2011
שלום, אני שוקלת לקנות את מכשיר me להסרת שיער. רציתי לדעת:
א. בהתחשב בכך שאני שוחה ברמה יומיומית האם יש איזו הגבלה להכנס לבריכה לאחר שימוש במכשיר (או לפני כן)
ב.מה הרציונאל לכך שלא ניתן להשתמש במכשיר לשיער פנים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה לגבי מכשיר me
ש16/08/2011שאלה נוספת ,
האם ידוע על כך שהמכשיר באמת עובד (בת 27 יש לי עור בהיר ושערות כהות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש במכשיר me- שאלה דחופה... - תגובה
שי שחר16/08/2011שלום רב לך
הכלור שבבריכה מייבש את העור ורצוי מאוד לא לבצע טיפולים על עור מיובש ולכן לפחות 10 ימים לפני טיפול ושבוע לאחריו אין להיכנס לבריכה וכמובן שאין להיחשף לשמש באיזורים המטופלים.
לגבי הרציונל שלא ניתן להשמש במכשיר בפנים,אני מאמין שהחברה אינה מעונינת לקחת סיכונים מה גם שבד"כ אצל בנות מדובר באיזור הורמונלי ויש מידת מה של בעיתיות אם גילוחים ותלישת שיער באיזור הזה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער כתפיים וגבדרור15/08/2011
שלום אני ב22 (צבע עור בהיר ושערות שחומות שחורות כאלו) ואני רוצה לעבור הסרת שיער כתפיים עורף וחצי גב כמו שכולם אומרים כתפיים וגב ניחשב מקום הורמונלי שזה מאוד מסוכן לעבור באזורים האלו הסרת שיער השאלה שלי איך אני יכול לדעת עם אצלי זה גם מקום הורמונלי אפשר לעשות בדיקה או ללכת לרופא ועור?
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער כתפיים וגב - תגובה
שי שחר16/08/2011שלום אלכס
מטפלים מנוסים יכולים מידית לאבחן אם מדובר בשיער הורמונלי.ישנם איזורים ספציפיים בגוף שזה ידוע. בעיקר כתפיים.
אני מציע שתיגש לייעוץ במכון או שניים וכך תוכל לאושש את החשש.אין צורך ללכת לרופא.
בכל מקרה גם אם נאמר לך שניתן לבצע שם טיפול,אני מציע לקחת בחשבון שיתכן ויהיה מצב שהשיער יצמח יותר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
דרור16/08/2011אתה אומר שיש מצב שיצמח עוד שער בכתפיים השאלה גם אחרי 10-12 טיפולים בלייזר השעיר ימשיך לצמוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה - תגובה
שי שחר17/08/2011יתכן מאוד.התסריט הזה מוכר לי ממטופלים (לא שלי) שעברו טיפולים כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער זקן לגבריםיניב15/08/2011
לפני כחודש התחלתי סדרת טיפולים להסרת שיער באיזור הצוואר.
בפגישת הייעוץ נכנסה רופאה לבדוק את ההתאמה לטיפול. כששאלתי אותה האים ניתן להסיר שיער גם מאיזור השפם והזקן (סנטר) השיבה שכן ושכבר עשתה זאת מספר פעמים בעבר.
כשהגעתי לטיפול הראשון לצוואר שאלתי את אותה השאלה רופאה אחרת שאמרה תשובה הפוכה: מדובר באיזור הורמונלי ולכן לא ניתן (או לא מומלץ) להסיר שם שיער.
1. מי מהן צודקת? (חיפשתי בהרבה פורומים ולא מצאתי מידע על הסרת שיער באיזור הזה לגברים)
2. היום-כחודש אחרי הטיפול הראשון בצוואר אני מאוד מרוצה מהתוצאות, יש צמיחה מאד דלילה והשערות יותר עדינות וקלות לגילוח. השאלה היא האים מוקדם מדי לשמוח?
(** אני בן 32 בריא, עור בהיר ושיער כהה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער זקן לגברים - תגובה
שי שחר16/08/2011שלום יניב
לא שמעתי על כך ששיער צוואר הוא איזור הורמונלי.יתכן שאולי לגילאים הרבה יותר צעירים.
במידה והשיער שחור וחזק ובמכון יש גם מכשירים שיוכלו לקדם את הטיפול לאחר שהשיער יהפוך דליל יותר אז אני מאמין שהטיפול יהיה מוצלח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לאיזור הסנטר
יניב16/08/2011הכוונה שלי היתה לאיזור הסנטר (קראתי שהאיזור הזה הוא הורמונלי אצל נשים, אין באינטרנט חומרים לגבי גברים)
ומדובר במכשיר לייזר ולא ב-IPL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לאיזור הסנטר - תגובה
שי שחר17/08/2011בגילך כאשר אתה מעל גיל 30 והשיער שחור וחזק אין שום בעיה הורמונלית בשיער בסנטר.
(בניגוד לנשים). רק קח בחשבון שבמהלך הטיפולים הצמיחה אינה אחידה ויתכן שתיאלץ להתמודד עם קרחות באיזור המטופל עקב הטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
יניב17/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)