מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה קצת ארוכה- אשמח לתשובה מהירהדנה15/08/2011
שלום
אני בת 21 ודי שעירה.
1. רציתי לשאול על בעיה שמאד מציקה לי, כל הזמן יש לי פצעונים בישבן (על הלחיים) זה מאד מפריע מבחינה חיצונית וגם לא מובן לי למה זה קורה. האם יכול להיות שזה קורה בגלל שיש לי שערות שם?
2. בעקבות הגילוח (כיום אני מטפלת בלייזר, ומגלחת בין לבין) גדלו השערות מתחת לעור ובעקבות כך כל הרגליים שלי התמלאו פצעונים ונשארו לי הרבה כתמים ברגליים. זה נראה מאד לא יפה.איך אני מבהירה את הכתמים הנ"ל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קצת ארוכה- אשמח לתשובה מהירה - תגובה
15/08/2011שלום דנה,
ל-2 השאלות פני לבדיקת רופא עור שיוכל לתת לך מענה.
לפתור צמיחה הפוכה,הלייזר יעיל מאד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטות לימפה נפוחותנועה15/08/2011שלום,
לפני כמה ימים עברתי טיפול לייזר שני בבית השחי,
ויומיים אחר כך התנפחו לי בלוטות הלימפה.
האם זה תקין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבלוטות לימפה נפוחות - תגובה
שי שחר15/08/2011בוקר טוב נועה
בד"כ התנפחות של בלוטות לימפה מצביעות על בעיה רפואית.איני מכיר תופעה כזו בעקבות טיפול לייזר ואני מציע לפנות לרופא המטפל
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע למכשיר הסרת שיער me ...לין פאס14/08/2011שלום ... ברצוני לדעת עם המכשיר ME ( להסרת שיער ) באמת מסיר שיער לצמיתות . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבנוגע למכשיר הסרת שיער me ... - תגובה
שי שחר15/08/2011בוקר טוב
"לצמיתות" פירושו לטווח ארוך והתוצאות משתנות מאדם לאדם בהתאם להמון פרמטרים כגון,גיל,מצבים הורמונליים,גנטיקה וכו'.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפניםמאי14/08/2011עברתי טיפול ראשון להסרת שיער בפנים במכשיר של קנדלה אלכסנדריט לפני יומיים בטיפול עצמו הרגשתי ששורפים אותי ומאוד כאב לי לאחר הטיפול נהיה לי כוויות אדומות והם שינו צבע לחום והפנים מרגישות לי מתוחות רציתי לשאול אם זה יעבור ואיזה מכשיר ממולץ לי להמשיך לעשות כי אני מאוד רוצה להיפטר מהשיער ואני מאוד מבולבלת מהשיטות הקיימות רציתי לציין שאני מעוניינת לעשות רק ללא גילוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בפנים - תגובה
15/08/2011שלום מאי,
מציעה לך לחזור לבק'. ולהתייעץ עם המטפל/ת שלך. יתכן והעוצמה הייתה מעט גבוהה מדי או שאת היית שזופה? אין לגרד ולקלף את הגלדים החומים הם יישרו לבד. מרחי הרבה קרם לחות מרגיע,ביאפין או אלוורה.
הגילוח אינו בעייתי ואין ט. בלייזר אשר מומלץ לביצוע על שיער ארוך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכונים הסדרת שיער בלייזרמעיין14/08/2011שלום רב
אני רוצה להתחיל בטיפולי הסרת שיער בבית השחי ובמפשעה בחברה מוכרת, מה הסיכונים?
האם הלייזר פוגע ומשנה את צבע העור?
האם הוא פוגע בבלוטות הזעה ואז מזיעים הרבה יותר?
האם משאיר צלקות?פצעים?
בקיצור אשמח לדעת מה הסיכונים ומה החומרה שלהם לגוף שלי..
אשמח לתשובה לפני שאחליט להתחיל טיפולים..
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה הסיכונים הסדרת שיער בלייזר - תגובה
15/08/2011שלום מעיין,
טיפולי הפחתת השיער בידיים מיומנות הם לרוב בטוחים מאד.
אם מטפלים בלייזר לא נכון, או האזור המטופל שזוף, עלולות להיות כוויות אשר לרוב הן שטחיות וחולפות מבלי להשאיר סימן.
יש אנשים עם עור הנוטה לייצר כתמים חומים לאחר פציעה, והם יקבלו היפר-פיגמנטציות לאחר מצב של כוויה. לרוב לאחר פרק זמן הכתם מבהיר ונעלם.
יש מקרים,בהם יש חוסר ייצור של פיגמנט בעור ואז עלולות להופיע היפו-פיגמנטציות(כתמים בהירים)
ככל הידוע לנו עד כה ,הלייזר אינו פוגע בבלוטות הזיעה ואין שינויים בהזעה
פצעים,עלולים להיות באזורי הגילוח ולא מהלייזר עצמו בעיקר אצל מטופלים עם נטייה לכך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערדרור14/08/2011שלום, אני בן 21 התחלתי לעשות הסרת שיער בחזה+בטן (יש לי שער שחום ועור בהיר) ושמתי לב שבזמן צצו לי כמה שערות בכתפיים ובגב האם זה קשור לטיפולים שאני עובר לחזה ולבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער - תגובה
שי שחר14/08/2011היי ירון
אין קשר בין הדברים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער אזנייםאיתן14/08/2011שלום,
מה השיטה המאימה ביותר להסרת שיער אזניים ?
האם צמיחת שיער אזניים לגבר היא עניין גנטי ?
האם יש סכנות של כוויות ? אדמומיות ? של צמיחת שיער מוגברת ? נזק עורי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער אזניים - תגובה
שי שחר14/08/2011שלום ערן
במידה והשיער מאוד פלומתי,אז רצוי לטפל בסלקטיף פרו(אולטראסאונד) או אפילציה.
אם השיער שחור וחזק ניתן לטפל בלייזר או בIPL. אם תבחר באפילציה או לייזר,יש להיזהר כמובן מחשיפה לשמש.
בעזרת המכשיר המתאים ומטפל מיומן לא תהיינה כוויות.
צמיחת שיער באוזניים היא ענין הורמונלי אצל גברים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער ברגל שהושתלו בה פלטינותאורית13/08/2011היי
רציתי לדעת אם קיימת מניעה כלשהי או סיכונים להסיר שיער בלייזר מרגל שבה הושתלו פלטינות (מסמר תוך לשדי וברגים בשוק ובקרסול)?
תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער ברגל שהושתלו בה פלטינות - תגובה
שי שחר13/08/2011היי אורית
שאלה מורכבת. אישית לא הייתי מטפל ברגל כזו ללא מכתב מפורט מרופא המאשר טיפול זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לעושת הסרת שיער בכתפייםדרור13/08/2011שלום שמעתי שעדיף לא לעשות הסרת שיער בכתפיים ורצתי לשאול האם זה באמת נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשר לעושת הסרת שיער בכתפיים - תגובה
שי שחר13/08/2011שלום יבגני
הכל תלוי בגיל ובסוג השיער.בד"כ עד גיל 28-30 צומח שם שיער "הורמונלי" שחום הטיפול עלול להעיר בו זקיקי שיער רדומים ולהגביר את הצמיחה ולכן יש להיזהר ולבדוק היטב אם להתחיל בהסרתו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לדעת לגבי הורדת שיער לצמיתותלירון12/08/2011בעבר גילחתי באותם מקומות שהשיער בהם הפריע לי, וכעת ברצוני להוריד אותן לצמיתות. האם אני צריכה להפסיק בגילוח של אותם מקומות ולתת לשיערות לגדול עד תחילת הטיפול או שגודלן לא משנה?
תודה מראש,
לירון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררציתי לדעת לגבי הורדת שיער לצמיתות - תגובה
שי שחר12/08/2011היי לירון
כדי לקבל ייעוץ ולהתאים עבורך מכשיר שיביא עבורך דילול משמעותי,על המטפלים לראות ולבדוק את השיער כפי שהוא נראה בצמיחה. במהלך הטיפולים ניתן לגלח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה שיטת MP4 משהו כזה?רונית12/08/2011האם זה מוריד שיער בהיר, והאם זה אפקטיבי לעור שזוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמזה שיטת MP4 משהו כזה? - תגובה
שי שחר12/08/2011היי חני
מדובר בIPL מבטיח להתאים עצמו לסוג,צבע ועובי השיער בכל שלב בטיפול.
שיער בהיר וכמעט ללא פיגמנט אין באפשרותו להסיר.
מומלץ שתלכי לייעוץ במידה ואת מתלבטת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לסלקטיף פרו צריכים לגדל את השעררונית12/08/2011ואך הטיפול עצמו נעשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם לסלקטיף פרו צריכים לגדל את השער - תגובה
שי שחר12/08/2011היי חני
עבור הסלקטיף ,אורך השיער צריך להיות כשלושה מילימטר לפחות ואז עוברים עם המכשיר שהוא דמוי פינצטה,שיערה שיערה ומבצעים את הפולסים.
המכשיר אינו נוגע בגוף ואינו גורם לתופעות לוואי ומתאים לכל צבעי השיער בדגש על שיער בהיר ולבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מורחת משחה וניקה
רונית12/08/2011האם להמשיך עם המשחה ולעבור טיפולים עם הסלקטיף פרו, כי ברגע שאני מפסיקה עם המשחה השיער הופך להיות יותר עבה וצומח מהר יותר, זה בפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מורחת משחה וניקה - תגובה
שי שחר12/08/2011לדעתי יש להפסיק עם המשחה באופן מדורג וממליץ מאוד להתייעץ עם הרופא שרשם לך את המשחה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה חודש אחרי צומח כמו פרע
רונית14/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה חודש אחרי צומח כמו פרע - תגובה
שי שחר14/08/2011הבעיה,חני יקרה,שאי אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
לפני כניסה לתהליך של הסרת שיער יש לעיתים להחליט החלטות וזה הזמן,או להמשיך עם וניקה או להפסיק ולהתחיל בטיפול עם סלקטיף פרו.
כמובן שכדאי להתייעץ עם הרופאה,יתכן שבמקום וניקה היא אולי תחליט לטפל באיזון ההורמונלי שלך בדרך כלשהיא ואז תוכלי להתחיל בטיפולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל המטופל וסוג הטיפולשמואלי12/08/2011האם לנערה בת 17 בעלת עור כהה מעט, טיפול ב- IPL נכון ויעיל?
עדיף לייזר? אולי להמשיך רק בגיל 18? הגיל חשוב מאוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגיל המטופל וסוג הטיפול - תגובה
שי שחר12/08/2011שלום שמואלי
סוגי המכשירים מותאמים לסוג השיער וצבעו ולכן לא ניתן לומר מה בדיוק מתאים עבורך.עלייך כמובן לפנות לייעוץ אישי בנושא באחד מן המכונים.
במידה והמחזור סדיר ואת מאוזנת הורמונלית, אין סיבה שלא תתחילי בגיל הזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר טיפול ידיים ורגלייםשמואלי12/08/2011ביתי בת 17 משלמת על טיפול בודד של ידיים ורגליים 800 ש"ח.
עד עכשיו עשתה 4 טיפולים, לא רצינו להתחייב מראש לסידרה.
האם נהגנו נכון והאם המחיר הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמחיר טיפול ידיים ורגליים - תגובה
שי שחר12/08/2011אנו לא נכנסים כאן למחירים
לדעתי האישית,למחיר יש פרמטרים :סוג המכשיר בו משתמשים,מקצועיות המטפלים,טיב השירות וכדומה.
כמובן שטיפול בודד מתוחשב אחרת מסידרה של טיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער באשכיםסער12/08/2011שלום
מהי הדרך הטובה והיעילה ביותר להוריד באופן עצמאי את השערות באשכים+מפשעה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהורדת שיער באשכים - תגובה
שי שחר12/08/2011היי סער
תוכל לבדוק בפארמים אם יש קרם הסרת שיער המותאם לאיזורים המוצנעים ואינו עלול ליצור גירוי יתר של העור
אפשרות נוספת היא גילוח
אפשרות שלישית שעווה,אך אישית לא הייתי ממליץ לך לנסות כי זה כואב מאוד והאיזור רגיש מאוד ועלול לדמם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)