מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער,.כ10/10/2009
אני ורצה להוריד שיערות בישבן ובעוד מקומות אפשרי להוריד בנתיים בשעווה ולא יהיו לי קוצים?
אני יכול לפני הטיפול הראושן להוריד במספריים קצת שיער כי לא נעים לי שיראו שאני שעיר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל.
12/10/2009שלום לך
אין לבוא לטיפול לייזר/אור לאחר שעווה. לטיפול 1 צריך לבוא בצמיחה מלאה כחודשיים לטחר מריטה אחרונה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באוזןשרה10/10/2009שלום
רציתי לדעת האם ניתן להסיר שיער מהאוזן.
ואם כן האם יש בזה סיכון?
יש לי מעט שערות באוזן שאשמח להיפתר מהן
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
יערית ביוטי10/10/2009ניתן להסיר מהאוזן חיצונית מסביב לא מבפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקסם או לא אני לא מורידה שיער מבפניםחיה זילבר10/10/2009קיבלתי מהקוסמטיקאית שלי גל שנקרא אפילפרי מורחים אותו אחרי שמורידים שיערות עם פיצטה אני נשבעת לכם עברו שבט=ועיים ואף אחת מהשיערות לא חזרה, אני בהלם מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
12/10/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה דיעה אמינה בבקשה.גלי09/10/2009אני עושה טיפול לייזר במפשעות ,שאלתי האם אפשר להסיר את כל השיער(ממש הכל) כולל "שפתיים" ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
יערית ביוטי09/10/2009אני עובדת עם הSPA SHR ואיתו כן, אפשר.
לגביי מכשירים אחרים אני לא יודעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלי
12/10/2009שלום גלי,
ניתן בהנחה שהמכשיר מותאם גם אזורים כהים.
מטפלים רק על העור(לא ריריות).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מפשעות
א25/10/2009עם מכשירים איכותיים כמו SHR או 4 MP אין בעיה כלל
לפרטים נוספים צרי קשר 050-9980972 בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר בפניםשירי08/10/2009האם לייזר בפנים יועיל לי להסרת שיער ?
יש לציין שעברתי טיפולי אינפרא אדום ויש מעט הפחתה אך לא מעבר .
ובעבר ניסיתי גם אפילציה 15 טיפולים וגם לא עזר?
לנסות לייזר ?
והאם יש אפשרות לעשות לייזר ללא גילוח השיער בפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
יערית ביוטי09/10/2009רק מגלחים!!
גם הגיל משפיע לא כתבת בת כמה את.
איזור הפנים מאוד הורמונלי וקשה לדעת כמה טיפולים צריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי
12/10/2009שלום שירי
ראשית תבדקי את מצב רמות ההורמונים הגבריים שלך,דרך רופא המשפחה בימים הראשונים של המחזור החודשי. זאת בהנחה שאת ללא גלולות כעת.
לא תארת מה צומח .. אם השיער משמעותי, לא ניתן לטפל בו בלייזר ללא גילוח או קיצור במכונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהלימור08/10/2009אני מעוניינת להסיר שיער מהיידים
גוון העור שלי כהה והשערות שחורות ועדינות (דקות)
איזו שיטה אידאלית עבורי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרSHR
יערית ביוטי09/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור
12/10/2009שלום לימור, לא ניתן לייעץ מבלי לבדוק. ככלל יש מכשירים המתאימים יותר לעור כהה ואחרים לעור בהיר.להבדיל מכל מיני מגיבים מ"טעם" בפורום... אני לא אנקוב בשמות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מהפניםזוהר07/10/2009היי לגלי (ולמי שמבין)
השאלה שלי היא: עשיתי טיפול ראשון בשיטת SHR באזור הסנטר
הקוסמטקאית הסבירה לי שזה מקום הורמונלי ולא תמיד זה עובד אבל אמרה שלנשים מעל גיל 30 התוצאות יפות. אני בת 32 היא אמרה לי לעשות 10 טיפולים.
כאמור עשיתי טיפול ראשון לפני כשבוע ואמרה לי לחזור שמתחיל לצמוח שוב.
מה דעתכם?? או מניסיונכם, זה אזור שבאמת הטיפול יכול להיות אפקטיבי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה לא עונים??????
זוהר10/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לכולם ענית ולי לא?
זוהר12/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייאשתי
זוהר12/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייאשתי
זוהר12/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציהנתי07/10/2009אשמח לקבל המלצות מחברי הפורום על אפילטורית טובה מאוד מכל אזורי הגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכדאי שתרשמי מאיזה איזור את
מירב08/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
12/10/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
נתי12/10/2009אני מאזור המרכז
ושאלה נוספת: האם אין בעיה להסיר שיער מהגב באפילציה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לאפילטורית מ-ע-ו-ל-ה!!!
דנית14/10/2009היי אפרת,
יש אפילטורית מעולה,
שמה מירב והיא מקבלת בחולון,
הנייד שלה: 052-8523591
ממליצה עליה בחום!!!!
אם תרצי לברר דברים נוספים,
את מוזמנת לפנות אליי במייל:
[email protected]
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לגבר.כ07/10/2009שלום,אני מעוניין להסיר שיער בישבן הפנימי אפשרי?
אם לא מה יתן לעשות? והאם יש משו בייתי שאפר להסיר לצמיתות כי בכל זאת לא נעים שמישהי תעשה את זה
תודה רבה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
יערית ביוטי07/10/2009ניתן להוריד גם מהישבן וגם מפי הטבעת רק לא מהאשכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל.
12/10/2009במה אתה מעוניין להסיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסכל עקב שעירות יתראנונימי06/10/2009אני בן 19. אני ממש שעיר, יש לי שיער כמעט בכל מקום בגוף והבעיה היא שהפיגמנט של השעירות שלי הוא כהה ושחור.הפיתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא לעשות לייזר בעתיד. אך הבעיה היא שאם אעשה ליזר במקום אחד, במקום אחר בגוף עדיין יהיו הרבה שיערות, לכן אצטרך לעשות לייזר בכל הגוף(?) העניין הזה מוריד לי את הביטחון העצמי בכל מה שקשור ביחסים בין בנות המין השני ואף ביציאה למקומות בהם אני צריך להוריד חולצה וכו'.
דבר ששמתי לב אליו: שאני מסתכל מקרוב על השיערות, למשל בידיים, זה נראה כאילו צומחות לי 2 שיערות מאותו שורש, מה זה?!
הלואי והיתה דרך לפחות לצמצם את כמות השיערות. אני סובל מזה כבר כל חיי. אני לא יודע מה לעשות עם זה. גם אם היתי רוצה לעשות שעווה, בבטן למשל, זה לא רלוונטי כיוון שיש לי שיערות גם בצדדים של הגוף ואם אני יעשה בבטן זה יראה מצחיק. = \
אני פשוט סובל מהקטע הזה, ואני אובד עצות. אשמח מאד לקבל תגובות ורעיונות לפתרון הבעיה.
יש לציין שהדבר לא כלכך תורשתי, רמת השעירות אצלי ממש לא מגיעה לרמת השעירות אצל בני משפחתי.
תודה מראש, מחכה לעזרתכם. =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגם אני סובל מאותה הבעיה בדיוק
דניאל07/10/2009גם אני שעיר בכל מקום שאפשר להעלות על הדעת.
גם אני גם אני מתבייש לחשוף את גופי ברבים. עד היום לא קיימתי כל קשר עם בנות המין השני (ואני בן 25), בשל הפחד שאני אעורר בהן גועל ודחיה.
גם אצלי שמתי לב שלפחות בידיים וברגליים, מכל מקום צומחות לפחות שתי שערות. האם זה נורמלי?
האם יש דרך לגרום שמכל שורש תצמח רק שערה אחת?
האם בעזרת טיפול "לייזר טאץ'" ניתן לגרום לכך שהשיער ידולל במידה נורמלית בידיים וברגליים (ובכל מקום אחר, אך אלו החשובים ביותר כי בעיקר בהם מבחינים), כך שלא ידעו שעשיתי הסרת שיער או שלא חישבו שאני מגלח. שמירה על מראה גברי ונורמלי.
אני עזרו לי. אני מיואש לחלוטין. ההסתרה הזאת גובה ממני מחיר יקר. זהו נטל אדיר.
אני כבר רוצה להתחיל בחיי ולצאת עם בנות, אך אני לא יודע מה לעשות. אם אני כ"כ נגעל מעצמי, למה שמישהי אחרת לא תגעל?
ואיך אני אוכל לקיים משפחה?להחשף בפני מישהי אחרת ולישון איתה באותה מיטה? איך אני אוכל לקחת את ילדיי לבריכה, לדוג'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנודה על תגובתכם
דניאל09/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה איתך
שי01/04/2010תראה,אני גם נורא,אבל נורא,נורא נוראאאאאאאאאאאאאאאאאא נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שעיר,יא ריבון העולמים,
אני מכיר אנשים שעירים,אבל לעומתי הם ממש חלקים,אני בקושי רואה את עור הגוף שלי.(ואני עיראקי)לצערנו הרב נתקללנו עם הגנים האלה,והדרך היחידה היא להסיר שיער בלייזר.לעזאזל עם השעווה-כי צריך לעשות פעם בחודש,כי אחרת לא עשינו כלום וגם זה נורא כואב! רצח! ולייזר זה עולה המון כסף.יחסית.ואני רואה במי שנולד חלק פריבילגיה.למה לעזאזל אנשים חלקים יכולים לחסוך את הכסף שלהם לחו"ל,לדירה ועוד ועוד מטרות ואני צריך סתם לזרוק כסף בגלל גניםדפוקים,בזמן שישנם אנשים שהמנזל האיר להם פנים,הם גם לא סובלים,גם נהנים בים לא צריכים להיות עם גופיה כל הזמן וגם חוסכים את הכסף למטרות חשובות בחיים.וזה לא רק בגוף,גם כן לעזאזל צריך לעשות גבות כי אחרת ניראה מחבלים מעזה,יוצאים שערות מהאף.יש לי אח תאום שמאוד זהה לי בפנים,אבל הוא ממש לא שעיר.ואני נורא ממורמר מההבדל בינינו.ואני בחיים לא יעשה לייזר,זה אמנם מטומטם אבלך אני אומר לעצמי גם אם אני כן אעשה ואטיב עם עצמי וההרגשה הפיזית והנפשית תעלה,אני אף פעם לא אשכח שעד אז סבלתי נורא וגם התביישתי ו זה גרם לבזבז הרבה כסף על הסרה בלייזר בזמן שיש אנשים חלקים.אז מבחינתי להישאר כך כל החיים ולמות מבפנים ושימותו החלקים.ושלא יגידו לך: כך צריך להיות גבר,אל תתבייש,תאמין לי שאף אחד לא היה רוצה להיות במקומינו,ואמנם גבר צריך שערות על הגוף,אבל אני חושב שאני לא גבר אלא בבון אמיתי.לצערי אני לא יכול להקל עליך פיזית או נפשית אלא מזדהה בלב ובנפש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שאתה עיראקי?
שלומית11/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
12/10/2009שלום לך,
צר לי על הקושי שאתה חווה. אם מצבך אינו דומה לבני המשפחה המורחבת שלך,לעיתים השעירות יכולה ל"קפוץ" דור,אולי מי מהסבים? בכל אופן,ניתן לבדוק רמות ההורמונים הגבריים אצלך,ולשלול הפרשת יתר.
אם הכל תקין ,הפיתרון יהיה אכן הפחתת שיער בלייזר/IPL . יהיה לא פשוט,אך יעיל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין תגובה?קרן תורג'מן06/10/2009שלום!
אני פונה כבר פעם שלישית לדר גלי או לדר מיכאל על נושאר מכשיר להסרת שיער למה אף מכם לא עונה לי?
האם זה פורום של נושא להסרת שיער או שפניתי לפורום בטעות.
תודה
קרן.
לפחות שיהיה תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקרן
12/10/2009שלום לך
אין לנו כל נסיון עם מכשירים ביתיים ולכן אין לי תשובות בשבילך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכשירים להסרת שיערעדי06/10/2009שמעתי על תכשיר בשם epilfree שלטענת המפרסם יש לרסס אותו על העור לאחר מריטת שיער והוא אמור לעכב צמיחת שיער עתידית.
כמו כן שמעתי על תכשיר מוס בשם epil x שמורחים על העור ממתינים מספר דקות ואז מנגבים את העור עם מטלית ותוך כדי כך מוסרות השיערות מהשורש..
לגבי שניהם ראיתי רק פרסומות וניסיתי לקרוא בפורומים בארץ ולא מצאתי שום מידע עליהם. בפורומים בחו"ל הדעות חלוקות ויש שטוענים שהחומר אפילו מסוכן?..
אשמח לשמוע פרטים נוספים והיכן ניתן לרכוש בארץ אם בכלל.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער???שלי לוי05/10/2009היי
אני רוצה להתחיל טיפולי הסרת שיער בבית שחי ומפשעות ואולי בעתיד ברגליים.
מהי השיטה המומלצת היום להסרת שיער והיעילה ביותר (אינפרא?לייזר?)לא יודעת את ההבדלים .ואיפה מומלץ לעשות?מחירים ?אשמח אם תוכלו לעזור לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשלי לוי
12/10/2009שלום שלי,
מציעה לך לקרוא אחורה ולכל תשובות לשאלותייך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה!שיר05/10/2009אני כבר הרבה מאוד זמן מתכננת לעשות הסרת שיער במפשעה אבל מתלבטת באיזה דרך לעשות בגלל שאני לא מכירה את המכשירים שמשתמשים בהם היום. אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה מהדרכים האפשרויות מומלצת ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבאיזה מכשיר??
יערית ביוטי05/10/2009אני ממליצה לך בחום על הSHR גם מניסיון אישי וגם מחברות. לאחר מחקרים רבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיר
12/10/2009שלום שיר
המכשירים היעילים ביותר להפחתת שיער הם לייזר ומכשירי אור הבזקי של חברות מקצועיות בתחום.
עשי קצת עבודת חקר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער בIPLחן05/10/2009עברתי טיפול ראשון בשיטת הIPL במפשעות.
אמרו לי שאחרי הטיפול הראשון השיער קצת נושר ועברו כבר מס' ימים והשיער גדל באופן רגיל.
זה אמור לנשור רק אחרי כמה טיפולים או כבר בטיפול הראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
יערית ביוטי05/10/2009לאחר הטיפול שורש השיערה התנתק מכליי הדם ועכשיו השיער כאילו ממשיך לצמוח אבל בעצם הוא עובר פעולה טיבעית ויוצא לאט לאט מהגוף עד שהוא נושר. זה לוקח בערך שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחן
12/10/2009שלום חן
לאחר טיפול ב-IPL השיער נושר עד 3 שבועות מיום הטיפול בהנחה שהיה בעוצמה יעילה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה
חן21/10/2009מה היא העוצמה היעילה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?היועצים שלנו
נטורופת,מומחה לרפואה טבעית(מטפל רב תחומי).דוקטורט(phd)באונ` בירקהם במדריד.מטפל בגוף-נפש בנטורופתיה,דיקור סיני,תזונה,רפלקסולוגיה,עיסוי הוליסטי,שיאצ`ו,פרחי באך,אנרגיה,צמחי מרפא, ארומתרפיה,מדיטציה,נר הופ... קרא עודעוסק בזכויות רפואיות תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)