מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בלייזר בהריוןהגר17/11/2009
היי!
האם באופן עקרוני אפשרי להוריד שיער בלייזר בהריון? האם זה לא מסכן את ההריון?
תודה הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בלייזר
שרון17/11/2009שלום הגר,
אסור לעבור טיפולי הסרת שיער בלייזר בזמן ההריון או ההנקה.
המשך שבוע מצוין!
צוות פרופרוציה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בזמן הריון
מאוד לחוצה27/10/2010שלום
האם הסרת שיער בזמן הביוץ יכולה למנוע הפריה? ואם כבר יש הפריה, האם זה יכול לגרום להפריה להסתיים ? האם יכול לגרום לביצית המופרית לא להיקלט?
בתודה מראש
מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדני16/11/2009
שלום, קוראים לי דני ואני בן 19 ואני חושב שעוד לא סיימתי את תהליך ההתפתחות ושלא כל השיער שלי צמח בגוף.
אני מעוניין לעשות טיפול בלייזר באזור החזה, ורציתי לדעת האם הלייזר יוריד גם את השיערות שעתידות לצמוח או רק את השיערות שכבר צמחו?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר
ד''ר מיכאל שוחט17/11/2009הטיפול יהיה אפקטיבי רק לשערות הקימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהלן, אשמח לעצה מאחד המומחים.עידן16/11/2009
שלום,
אני בן 23. עור בהיר (עד מאוד) ושיער שחור בחזה...
השיער אומנם לא "איום ונורא" מבחינת הכמות.. אבל בכל זאת אשמח להפטר ממנו (או אפילו לדלל, כי הבנתי שטיפול לא מוריד לגמרי).
כמו כן באיזור הכתפיים (יורד קצת לידיים) יש פה ושם שערות שחורות גדולות . בכתפיים יש ממש מעט, כלומר שערה פה ושערה שם.. זה סתם מטריד קצת.
השאלה שלי היא (עדיפות כמובן לשיער חזה), האם זה משנה אם אבחר בטיפול לייזר או בSHR ? כי הבנתי שSHR יותר נוח (מבחינת כוויות וכאב). אבל גם הבנתי שהמצב שלי (עור לבן ושיער שחור) מגיב טוב ללייזר.
כעת לשאלות:
1.יש הבדל בין שתי השיטות במקרה שלי? . מדוע אני לא מוצא מידע על SHR ב"רשתות הגדולות"..?
2.מה לגבי טווח מחירים? (על אף שזה לא נושא כלכך קריטי).\
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט17/11/2009טכנולוגיית shr קימת גם במכשיר לייזר וגם בקרן אור הטכנולוגיה מקטינה את הסיכוי לכויות ונותנת תוצאות טובות ללא כאב במיקרה שלך ניתן גם לטפל בטכנולוגיה הרגילה ואולם הטיפול כואב יותר עם סיכון גבוהה יותר לכוית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער פניםנגה16/11/2009
שלום, אני מעוניינת להוריד שיער בהיר ברובו, לצמיתות, מאיזור הפנים. גוון עורי בהיר. באיזה מכשיר מומלץ לי להשתמש?
כמו כן האם מותר לבצע את הטיפול בתקופת הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יערית ביוטי16/11/2009צריך לבוא ולראות במה מדובר , אם יש פגמנט כהה לשיערה והיא לא לבנה ג'נג'ית או שקופה אז ניתן לטפל.
אני עובדת על איזור הפנים בטכנולוגיית SHR .
בזמן הריון לא מבצעים טיפולים יש לחכות כ-5חודשים לאחר הלידה.
יערית ביוטי 052-5935500* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט17/11/2009לא מומלץ טיפול בזמן ההריון הטיפול המומלץ לשיער בהיר הוא אפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לצמיתות בשיער בהיר
ליהיא18/11/2009כמו ד"ר שוחט גם אני ממליצה בחום על אפילציה מניסיון.
אם תרצי פרטים נוספים תשאירי מייל או מס' טלפון ושמח לשוחח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי הסרת שיעררעות15/11/2009
אני בת 23 מעונינת בהסרת שיער בבית שחי ובמפשעה..
רציתי לדעת באיזה מכון כדי לעשות את הטיפול.מה המחירים ומה עדיף .לייזר או אינפרא..
בנוסף רציתי לדעת אם תיהיה בעיה לעשות את הטיפולים כמה חודשים ואז להפסיק לכמה חודשים אם זה לא פוגע בטיפול..
אשמח אם תענו לי כי אני ממש רוצה להתחיל בטיפולים..
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות שלום,
יערית ביוטי16/11/2009מאוד קשה לדעתי לתת לך תשובה על מקום מסויים, יש הרבה מקומות והרבה דעות בנוסף למכונים הגדולים יש הרבה קוסמטיקאיות טובות ומקצועיות שעובדות עם מכשירים טובים.
בזמן הטיפול הסרת השער בבית מתבצעת רק על ידי גילוח כך שאם פספסת טיפול אז את ממשיכה לגלח.
יערית ביוטי 052-5935500* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
לילך אור22/11/2009אז ככה לגבי השאלה הראשונה אם לייזר או IPL את יכולה לבחור בין שניהם אם את כהה בעור
עדיף IPL פחות יכאב לך.
לגבי אם אפשר להפסיק באמצע טיפול עדיף שלא כי השורש במידה ולא מטפלים עד הסוף מכפיל
את עצמו במשך הזמן ומתחזק לכן כדאי לסיים את כול הטיפול עד שנאמר לך שסיימת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר מיכאל שוחט24/11/2009מומלץ לגשת למקום מקצועי שקיבלת עליו המלצות ושאת יודעת בוודאות שיהיה קיים גם בעוד שנה ושנתיים מומלץ לא לעשות הפסקות ארוכות מידי בין הטיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי מכשיר סילקןמיכאל15/11/2009
לפי מה שראיתי מכשיר סילקן הוא בעל שטח טיפול גדול (יחסית ללייזרים) הבעיה היחידה שלי זה הראשים המתכלים שלו אחרי 750 הבזקים,וכל ראש עולה איזה כמה מאות שקלים,מה יש בראשים האלה שזה כל כך יקר? המחיר פשוט מטורף זה בסך הכל מנורה לא??
אם אפשר אז גם חוות דעת על tria laser ועל rio salon laser תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
יערית ביוטי16/11/2009הי, שמי יערית ויש לי מכון לאסטטיקה ויופי בחדרה . אני עובדת בטכנולוגיית הSHR להסרת שיער.
את מוזמנת ליצור קשר עימי ולקבל פרטים מדויקים.052-5935500 יערית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסילקן - למיכאל
ריקי16/11/2009האם קבלת תגובה לגבי סילקן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לגבי מכשיר להסרת שיעררינת15/11/2009
אני בת 24, בעלת עור כהה וכן שערות כהות. לפני כשלוש שנים עשיתי 12 טיפולים בכל הגוף (חוץ מהפנים) בטכנולוגיית אינפרא אדום (אינני זוכרת את שם המכשיר).
כרגע צומחות לי שיערות באיזור הרגליים, בית שחי, ידיים וכו'. השערות צומחות אומנם לא בכמות שהיה לי אבל ברצוני לעשות "טיפולי חיזוק" לכל הגוף.
אודה לכן אם תמליצו לי איזה טכנולוגיה עדיפה כיום (shr , DERMO FLASH ,IPL וכו' )
ובפרט אם יש בידכן מידע על קוסמטיקאית מוסמכת באזור המרכז שניתן לעשות אצלה את הטיפולים.
* דרך אגב, שמעתי על כללית מושלם שדרכם ניתן לעשות את הטיפולים אך אינני מבוטחת של הכללית...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי .
יערית ביוטי16/11/2009הי , כתבתי בטעות במקום אחר..
בטכנולוגיית הSHR ניתן לעשות לבעלי עור כהה ושזוף.
שמי יערית ואני בעלת מכון לאסטטיקה ויופי בחדרה, אני עובדת עם מכשיר SHR להסרת שיער.
את מוזמנת ליצור איתי קשר ולקבל פרטים 052-5935500 יערית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יערית
רינת16/11/2009הייתי שמחה להגיע אליך אבל אזור חדרה ממש רחוק לי...
תודה בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכייף
יערית ביוטי16/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני התחלתי בSHR
ענת17/11/2009לפני חודשיים וזה נראה טוב. זה מתאים לעור כהה (בניגוד לשאר המכשירים שהאידיאל בשבילם זה עור בהיר ושיער כהה). זה גם לא ממש כואב כי זה מבוסס על חימום ולא צריבה כמו בלייזר נגיד. אני עושה בכללית אסתטיקה ונכון יש לי הנחה מהמושלם אבל אני חושבת שאם תדברי איתם יש סיכוי שייתנו לך הנחה בכל מקרה. עכשיו בחורף זו התקופה לעשות את זה!
תתקשרי *2829
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמוריה
מרב17/11/2009תוכלי לומר באיזה איזו בגוף את עושה וכמה זה עולה?
הבנתי שהשיטה חדשה ועולה הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין לייזר לירידה ב-WBCר13/11/2009
שלום,
רציתי לשאול אם הסרת שיער בלייזר יכולה לגרום לירידה בכדוריות הדם הלבנות (WBC)?
תודה רבה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר
ד''ר מיכאל שוחט13/11/2009ככל הידוע לי אין קשר בין השניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה מכשיר עדיף?אירית13/11/2009
שלום,
קיבלתי 2 הצעות מ2 מכונים שונים, כל אחד עובד עם מכשיר אחר.האחד עם "סופרנו" בשיטת ה- shr, והשני עם "fotona".
שני המכונים שיבחו את המכשירים כחדשים ביותר בשוק.בשניהם נאמר שהמכשיר הוא ללא כאב.
נאמר לי שבמכשיר הפוטונה, אורך גל הלייזר הוא כ-1064, הכי גבוה בשוק.
האם אורך הגל הוא שמשפיע על איכות הלייזר ותוצאותיו?
כי ידוע לי שבסופרנו, הוא רק כ-800....
אשמח לתשובה ע"מ להכריע את ההתלבטות! תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר
ד''ר מיכאל שוחט13/11/2009מכשירים העובדים באורך גל סביב ה800 ננומטר עדיפים על פני מכשירים הפועלים באורך גל ארוך יותר כמו 1064 כאשר מדובר בטיפולים להסרת שיער מבחינת יעילות הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שיער עם משחהאבי11/11/2009
שמעתי שיש משחה שמורחים לאחר הורדת גבות והיא עוצרת את גדילת השערות למשך חודשיים,אם יש דבר כזה בבקשה תגידו לי איך קוראים לה ואם אין, אז האם יש משחה שמורידה שערות לפחות לשבוע והאם יש תופעות לוואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מוצר שנקרא אפיל פרי אני משתמשת
טלי12/11/2009מוריד עד 80% מהצמיחה לכל סוגי וצבעי השער אני אחרי 3 טיפולים ורואים שזה עובד
אבל הוא עובד רק אחרי שעווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מוצר שנקרא אפיל פרי אני משתמשת
טלי12/11/2009מוריד עד 80% מהצמיחה לכל סוגי וצבעי השער אני אחרי 3 טיפולים ורואים שזה עובד
אבל הוא עובד רק אחרי שעווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן את רוכשת את ה-אפיל פרי?
ליאת מאיר16/12/2009האם את קוסמטיקאית?
איך זה עובד???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך משיגים את המוצר?
אנונימי25/05/2011איך משיגים את המוצר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוך כמה טיפולים רואים תוצאות?מיכל10/11/2009
שלום רב,
אני עוברת טיפולים להסרת שיער לצמיתות באיזור המפשעה- תוך כמה טיפולים ניתן כבר להבחין בשיפור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בלייזר
שרון11/11/2009היי מיכל,
ראשית, עלייך לדעת הלייזר (או אף שיטה אחרת) לא מסיר שיער לצמיתות, לאחר שתסיימי את סדרת הטיפולים ימשיכו לצמוח שערות אך הן יהיו בודדות ופלומתיות מאוד.
שנית, קבלת התוצאות הראשונות תלויה בסוג השיער שלך , צפיפותו ומחזורי הצמיחה. לעתים די במספר טיפולים בודד כדי להרגיש בשינוי משמעותי. מניסיוננו בפרופורציה התוצאות הטובות ביותר מתקבלות לאחר ביצוע עד 12 טיפולים.
המשך שבוע מצוין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט13/11/2009תוך טיפול אחד עד שלושה טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול "לייזר טאץ'" בפרופורציהדניאל09/11/2009
האם בטיפול "לייזר טאץ'" בפרופורציה אכן מדובר רק בדילול של השיער או בהסרתו המלאה?
אינני מעוניין במראה חלק לגמרי, שלטעמי אינו נראה טבעי, אלא ברמת שיעור נורמלית.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר טאץ'
שרון10/11/2009דניאל שלום,
סדרת טיפולי הלייזר טאצ' נועדה לענות בדיוק על הצורך אותו אתה מתאר. בזכות שילו של טכנולוגיות ועוצמות מושגת תוצאה של דילול השיער ולא הסרתו המקסמילית.
נשמח לראותך בין לקוחותינו!
המשך שבוע מצוין,
צוות פרופורציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות או הזהרות לגבי מכוניםיפה09/11/2009
שלום, שמי יפה ( 28).
אני מתעניינת בהסרת שיער, דיברתי עם מס מכונים והפער בהצעות מחיר גדול מאוד-אלפי שקלים.
איך אדע על אמינות המכון- שהוא לא עומד בפני פשיטת רגל, שהם לא ימרחו אותי, וכן מה הרווח המינימלי שצריך בין טיפול לטיפול -בטיפולים המתקדמים?
האם יש למשהוא מידע משמעותי לגבי המקומות הנל?-"קליניקה לייזר", אמריקו לייזר" "ניטורופיל","מכון care"
או לחילופין הצעה על מכון אמין ולא מאוד יקר"?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הסרת שיער
א10/11/2009יפה שלום רב, אני עוסקת בהסרת שיער זמן רב ונפגשתי עם המון לקוחות מרוצות ולא מרוצות מכל מיני מקומות . לגבי פשיטות רגל אי אפשר לדעת מאיפה זה יבוא גם פרופורציה וגם אמריקן לייזר בזמנו פשטו רגל ומישהוא אחר קנה אותם. בכל אופן לגבי בחירת מקום לדעתי ככל שזה מקום בתי וחמים וכמובן ע"י המלצות שווה ללכת אני לא הייתי ממליצה על כל השמות שהזכרת כי שם זה כמו בית חרושת ואין את ההבנה והייחס מאשר קוסמטיקאית שרוצה לשמור או לבנות את השם שלה.
כמובן לגבי מכונות צריך במכון גם מכונה טובה וגם ידיים טובות שעובדות עליה אם אחת מהן לא קיימות לא שווה הטיפול, זה רק נראה קל לעבור עם המכונה אך זה לא בדיוק ככה צריך לדעת לקרוא את העור וכו' לא פשוט. בכל אופן המכונה שאני ממליצה עליה בחום היא ה-SHR היא מדהימה ויש לה תוצאות מהטיפול הראשון ההיתרון שלה שהיא לא כואבת, מתאימה לכל צבע עור,בקיץ חורף כל עונות השנה
אם את רוצה פרטים נוספים אני ישמח לענות לך 050-9980972 רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר
שרון10/11/2009רשת מרפאות "פרופורציה" מעולם לא פשטה את הרגל או התקרבה למצב שכזה. הרשת היא ביןהבודדות ששמרו על יציבות ומובילות בתחום הרפואה האסתטית לאורך כל תקופת פעילותה, עשרים ואחת שנים.
מחלקת הסרת שיער בלייזר ברשת היא בין הוותיקות ביותר בארץ ובמסגרתה פועלים הרופאים והרופאות המיומנים ביותר. כמו כן חשוב לציין שהסרת שיער בטכנולוגיית הלייזר היא הטובה והיעילה ביותר.
המשך שבוע מצויין,
צוות פרופורציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל מי שיש לו אינטרס אישי להרוויח!
אלמונית10/11/2009לכל מי שיש לו אינטרס להרוויח, יגיד שאצלו הכי כדאי! כדאי ללכת למקום עם המלצות של מישהו קרוב שעובר או עבר איזשהו טיפול להסרת שיער! מומלץ אפילו מישהו שסיים או שלא הגיע לטיפול נוסף כבר חצי שנה! לא יכול להיות שאין מישהו שמכירים שעבר או עובר טיפול, מי לא עושה יותר נכון? היום כבר כולם מסירים שיער בלייזר זו איכות חיים!!! מניסיון אישי להתרחק מהמכשיר aria shr
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתרחקי מד"ר סנטר!!
אישה10/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להילחם זאת לא המטרה
א10/11/2009אני מכירה את המכשיר יפה מאוד דרך אגב אני לא עצמאית שיש לי אינטרס אישי אז בבקשה להירגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נפגעת,חס ושלום!
אלמונית10/11/2009את אומרת שאת מכירה את המכשיר יפה,כמה זמן את מכירה אותו? ראית מישהו שסיים טיפול?או שלא חזרה צמיחה מחודשת אחרי חצי שנה? אם את לא עצמעית ובעלת המכשיר אז הרווחת! התלונות לא יפלו עלייך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט10/11/2009המלצתי לפנות לכללית אסתטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר 4MPעדי08/11/2009
שלום,
האם מוכר לכם מכשיר ה-4MP של חברת sharplighttech?
למיטב הבנתי, המכשיר קיבל את אישור ה-FDA (מהאתר שלהם).
האם משרד הבריאות מאשר כל מכשיר מסוג כנ"ל ואם כן, כיצד אפשר לבדוק שאכן מדובר במיכשור שאינו פוגע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר
א10/11/2009עדי שלום,
לגבי המכשיר הנ"ל שמעתי עליו טובות אך יש במכונה משהוא קצת מוזר שלא אהבתי במשך החורף אין בעיה בשימוש של המכונה אך בקיץ הם מחליפים את הידית לידית שמתאימה לקיץ שהם טוענים שהיא פחות חזקה אז כאילו שיש מעין ירידה באפקט של הטיפול וגם תלוי מתי את מתחילה הכוונה עם איזה ידית את מתחילה אז תעשי חושבים אני עובדת בתחום ואני ממליצה על ה-SHR לא כואבת ומדהימה
בתוצאות שלה אם את רוצה יותר פרטים צרי קשר 050-9980972
דרך אגב אני מארגנת קבוצה במחירים זולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
אלמונית10/11/2009בקשר ל4mp ,אין שום בעייה עם הידית של הקיץ היא מגיעה רק ל 7 ג'אול בדיוק כמו באריה shr היא לא ממש עושה הסרת שיער היא מעדנת את השיער הופכת אותו לפלומתי ,בדיוק כמו ב shr. היא ניתנת לעבודה בקיץ כשהעור שזוף וכאשר רוצים לדלל שיער! ולכן לא מומלץ לעבוד רק איתה לקבלת טיפול מקסימאלי בניגוד לאריה shrשאין לו אפשרות להעלות את העוצמה (הג'אול) ולכן התוצאות שלו בהתאם לכך. מכשיר ה 4mpהוא באמת מכשיר מעולה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת בין מכשיר הshr לlightsheerמתענינת08/11/2009
אנא אודה לכם לכל הכוונה מה ההבדל בין שני המכשירים הנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר
א10/11/2009שלום,
למיטב ידיעתי הלייטשר לא כל כך נעימה והתוצאות לא תמיד טובות יש לציין שזה גם תלוי במי שמפעיל את המכונה.לגבי הSHR מניסיוני אני עובדת איתה והיא מדהימה ללא כאבים ותוצאות מהפעם הראשונה אם את רוצה יותר פרטים צרי קשר 050-9980972 רינת
דרך אגב אני מארגנת קבוצה להסרת שיער במחירים מדהימים שווה לשמוע
שיהיה בהצלחה עם כל בחירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת
ד''ר מיכאל שוחט10/11/2009טכנולוגיית הshr מאפשרת מתן טיפול ללא כאב וגם בכהי עור טיפול בלייטשיר אפקטיבי ואולם יש צורך המריחת קרם הרדמה לצימצום הכאב ולא ניתן לטפל בכהי עור(ההתיחסות למכשיר הישן ולא לחדש)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)