מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעור יתרTURKH26/11/2009
שלום לכולם.
אני לוקחת כדורים (למיקטל 25 מ"ג) שתופעות הלוואי שלהם זה שיעור יתר. האם יש משחה כלשהי שמאיטה את צמיחת השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יתר
ד''ר מיכאל שוחט28/11/2009ניתן להשתמש מקומית בפנים בקרם וינקה פעמיים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה מכשיר מראה תוצאה טובה יותר?אור26/11/2009
שלום רב,
אני רוצה להתחיל בטיפולים להסרת שיער. והציעו לי את מכשיר הבימקס ובמקום אחר הציעו לי את מכשיר אלורה. שאלתי- איזה מבין שני המכשירים הינו המכשיר המניב תוצאות טובות יותר.
אני מעוניינת להתחיל בטיפולים באיזור המפשעה, בית השחי ורגליים.
אודה למענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשירים
ד''ר מיכאל שוחט28/11/2009סהכ אזור בתי שחי מפשעות ושוקיים הינן האזורים הטובים ביותר לטיפול עלייך לבחור במקום שנראה לך מקצועי יותר מקצועיות נמטפל לא פחות חשובה ממכשיר הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר לייצ'ר או הרמוני XLימית.26/11/2009
שלום, ברצוני להתחיל טיפול לייזר, אך יש לי 2 הצעות ממקומות שונים.
האחד משתמש במכשיר הרמוני (הבנתי שפחות כואב) והשני במכשיר לייצ'ר.
מישהו מכיר? מה יותר מומלץ, היכן יש תוצאות יותר טובות לטווח יותר ארוך?
אשמח לקבל כל מידע על שני המכשירים (אני בורה בנושא)
תודה
ימית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות
ד''ר מיכאל שוחט28/11/2009מבחינת תוצאות ניתן להגיע לתוצאות זהות בשנייהם יש חשיבות למיקצועיות הצוות המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתעניין בהסרת שיער iplיואב24/11/2009
שלום לכולם, אני מעוניין לעשת הסרת שיער בגב, ברגליים ובידיים, בדקתי כל מיני שיטות שקיימות היום להסרת שיער והחלטתי ללכת על הסרת שיער באור, מה שנקרא ipl, הבנתי שהמכשיר הכי טוב כרגע בישראל שפועל בטכנולוגיה זו הוא הדרמו פלאש, עכשיו אני מחפש מכון קוסמטיקה או מכון הסרת שיער באיזה השרון, עם עדיפות לנתניה בשביל לבצע בו את הסרת השיער, תודה מראש לממליצים :)
בנוסף, אם יש למישהו הסגות בנוגע לטכנולוגיה שבה בחרתי או למכשיר, אשמח לשמוע על כך, המלצות מפורטות ומנומקות שיסבירו לי למה ipl לא מומלץ ואיזו שיטה מומלצת יותר יתקבלו בברכה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליץ על מכשיר אופטימה
שלום24/11/2009אני עושה טיפול הסרת שיער בגב אני בטיפול ה-5 והמצב שלי מצוין אני ממליץ מאד לא כואב ומאד מהיר מהלך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי קוסמטקאית להמליץ
שלום24/11/2009אני ממליץ על הקוסמטיקאית מירי שלי שיש לה סניף במודיעין וברמת גן במיגדלי התאומים על הכביש המקום מפואר נוח ומאד אמין והמחירים נוחים הטלפון 08-9708870
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואב שלום!
יערית ביוטי25/11/2009יואב אתה מוזמן ליצור קשר ולקבל הסבר ויעוץ ללא כל התחייבות.
מכון לאסטטיקה ויופי
יערית 052-5935500* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתר בפניםגיא24/11/2009
האם ניתן להסיר שיער גם באיזור הפנים? אני מאוד סובלת משיעור ייתר באיזור זה וכבר א יודעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיא
25/11/2009שלום גיא
לא ברור לי האם את אישה או גבר. אם את אישה ,בקשי ברור הורמונלי מרופא המשפחה/הנשים שלך
ומשם ניתן יהיה להמשיך.
גשי לאבחון,כי לפעמים מה שנראה לנו כשיעור יתר,הינו רק פלומה כהה ושעירות משפחתית.
גם האיכות, הכמות והפיזור, משפיעים על השיקולים לטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שילבתי בין טיפולים וגלולות
הדר25/11/2009אני שילבתי בין טיפולים להסרת שיער וגלולות.. זו ההמלצה שקיבלתי גם מרופא העור וגם מרופאת הנשים. והאמת שזה ממש עזר. בכלל פחדתי בהתחלה לקחת גלולות, אז הרופא המליץ לי לנסות להתחיל מגלולות עם מינון נמוך (פמינט/ הרמונט וכו'..) ולראות איך מתקדמים. ולי זה מאוד עזר בלשון המעטה. אצל רוב הבנות שיעור היתר לדעתי נובע מחוסר איזון הורמונאלי ולא גנטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה אני יודעת?
דניאל25/11/2009אני סובלת מאוד משיעור יתר בפנים שממש מציק לי. לפי מה אני יכולה לדעת איזה סוג של גלולות יהיה הכי טוב לי כדי להפחית את השיעור יתר? אם זה הרמונט או פמינט, או בכלל סוג אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי עדיף לך להתחיל במינון נמוך
הדר29/11/2009לדעתי עדיף לך להתחיל במינון נמוך ואם זה לא עוזר, אז להחליף. חבל סתם לדחוף לעצמך הורמונים מיותרים ולגרום לתופעות לוואי מיותרות. זו דעתי בכל אופן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרי היא כתבה: אני מאוד סובלת..הלווו
שולמית30/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מהפנים-מומלץ!
ליהיא25/11/2009ממה ששמעתי בפנים ממליצים לטפל באפילציה.
גם אני סבלתי משיעור חלק פלומתי וחלק ממש זיפי כי מרטתי בפינצטה ושעווה.
טיפלתי אצל אפילטורית מדהימה והיום הפנים שלי חלקות. ממליצה בחום!
קוראים לה אלה 052-2311021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למומחים מכשיר קנדלה!חגית24/11/2009הי אני מאפרת ויש לי סטודיו , רציתי לדעת היכן ניתן לרכוש מכשיר להסרת שיער בלייזר קנדלה , והאם רק קוסמטיקאיות מורשות להשתמש בו או שניתן ללמוד זאת והיכן .
אשמח לשמוע פרטים נוספים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחגית
25/11/2009הקנדלה הינו מכשיר לייזר ואינו מתאים לקוסמטיקאיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' גלי אהרונוביץ - קנדלה
חגית25/11/2009מתשובתך לא כ"כ הבנתי מי מורשה להשתמש במכשיר הלייזר להסרת שיער קנדלה
והיכן באופן כללי ניתן לרכוש מכונות מסוג זה ואחרות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' גלי האהרונוביץ
חגית26/11/2009מתשובתך לא כ"כ הבנתי מי מורשה להשתמש במכשיר הלייזר להסרת שיער קנדלה
והיכן באופן כללי ניתן לרכוש מכונות מסוג זה ואחרות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגית
29/11/2009שלום חגית
במכשירי לייזר מורשים לטפל רופאים ואנשי צוות רפואי מוסמך.
זהו מכשיר בעל אורך גל של אלקסנדריט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמומחיםתמי23/11/2009אני אחדד את השאלה .
מה ההבדל בין SHR ARIA לבין SHR סופרנו ?
ומה יותר יעיל ?
יש מכון שעובד עם ARIA SHR ונותן דווקא מחיר טוב אך אני מתלבטת עם התגובות דשראיתי בפורום .
אודה לתגובה של המומחים ולהסברה על ההבדלים והיעילות .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרshr
ד''ר מיכאל שוחט24/11/2009האריה הוא מכשיר קרן אור והסופרנו הוא לייזר בדכ בשני המכשירים התוצאות טובות יש להקפיד לעבוד לפי הוראות היצרן כלומר מספר מעברים של לפחות 6 באזור הטיפול בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה...עכשיו זה 6...
רונה24/11/2009עוד חודשיים זה יהיהיה 10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למומחיםתמי23/11/2009שלום,
האם נכונות התגובות לגבי מכשיר ה ARIA SHR ?
האם זה לייזר ואם לא אז מה ?
ומה עדיף לייזר או ARIA SHR ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרshr
ד''ר מיכאל שוחט24/11/2009מדובר במכשיר קרן אור אם עובדים לפי ההוראות כלומר מס מעברים רב באזור המטופל התוצאות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליקוליטיסלנה21/11/2009העור שלי מאוד בהיר , שיערות ברגליים שטניות האם שיטת SHR יכולה לעזור?
עוד שאלה , יש לי ככל הנראה פוליקוליטיס (זיהום בזקיק השיער) מתחת לישבן וביריכיים האחוריות ולמעלה יותר בצדדים (יריכיים למעלה) , האם זה יכול להיפטר מהבעיה זו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא .
רונה22/11/2009שיער בהיר לא ניתן לטפל בשום מכשיר.
אחרי שעווה תמרחי פוליסן של דפילב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמממממ....
לנה23/11/2009תודה רונה על העזרה , אבל זה קצת מעבר לזה , תאמיני לי . זה לא אחרי שעווה שיש לי פצעים , זה כל הזמן וזה יכול להיות אלף דברים ! ניתן לבדוק על ידי רופא עור , מומחה.
לגבי השיערות בהירות דווקא כן שמעתי מרופא עור שאפילציה יכולה לעזור , לכן אני שואלת שוב (דעה אחרת ממישהו אחר תמיד יכול לעזור) דעה ממוחה כמובן .
תודה בכל זאת ותהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיערות שטניות
ד''ר מיכאל שוחט24/11/2009במידה והשיער בהיר תוצאות הטיפול פחות טובות והיעילות פחותה לגבי הפוליקוליטיס באם הסיבה הינה צמיחה הפוכה של שיער הטיפול יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערמור21/11/2009אני בחור בן 22 שעושה הסרת שיער בבטן ובחזה ,בשיטת ipl,היום אני לאחר 9 טיפולים ויש לי פחות מ50% בכמות השיער ,כמה טיפולים אצטרך עדיין כדי להגיע לתוצאה טובה יותר ?בזמן הטיפולים המצב היה נראה נהדר אך שחיכיתי 5חודשים לאחר הטיפול האחרון הייתה צמיחה של שיער אומנם שערה דקה יותר אך בכל זאת יש צמיחה האם זה הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמור
24/11/2009שלום מור,
הפחתה של 50% זה יפה,וזה הגיוני שהגוף ממשיך לפעול עפ"י התורשה ,המין וההורמונים שלך,הרי הם, לא השתנו...
גם גילך הצעיר יחסית,תורם לכך שיידרשו טיפולים נוספים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר הסרת שיער SHRרונה19/11/2009לכל הקוסמטקאיות, ולכל המכונים לפני רכישת SHR תתקשרו לקוסמטיקאיות שעובדות עם
המכשיר ותשאלו! - חבל על הכסף!!! לא עובד!
תתקשרו לוותיקות - כולם באותו ביצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראת עובדת עם SHR??
יערית ביוטי19/11/2009על סמך מה את אומרת זאת ? את בעלת המכשיר הנ"ל?.
אני עובדת איתו והתוצאות מדהימות.
רק לידיעה גם בכללית ובנטורפיל עובדים עם טכנולוגיית הSHR
יערית ביוטי 052-5935500* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא ...shr
רונה22/11/2009חמודה, נטורפיל וכללית עובדים עם הסופרנו shr ולא עם ה spa
אם את לא יודעת את ההבדלים אז אל תקפצי!
את כנראה בהתחלה, כשתמשיכי אז נראה אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עושה עם SHR
ענת22/11/2009בכללית אסתטיקה, למה? יש בעיה עם זה??? עשיתי הרבה בירורים לפני שבחרתי איפה לעשות ובאיזו שיטה, אז אם יש איזשהי בעיה עם זה לדעת אחת מכן או שתיכן בבקשה תסבירו למה, כי בינתיים זה נראה בסדר (עשיתי 3 פעמים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסופרנו בסדר
רונה24/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדל בין SHR לסופרנו
א25/11/2009הרי זה ברור שאת לא מכירה את הSHR לפי תגובות האגרסיביות והפחדים שאנשים ישמעו , מכונה מעולה אני עובדת איתה הרבה זמן לגבי הסופרנו הם בדיוק אותו הדבר ההבדל היחיד זה החלפת הידית שבסופרנו אין צורך בהחלפה
ואם את זה לא ידעת אז עדיף שלא תעני פה בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש לא עובד
דנה29/11/2009אני עשיתי 10! טיפולים בשיטת SHR (אני חושבת SPA) וזה ממש ממש לא עובד. בטיפולים הראשונים נראה שישנן תוצאות אך לקראת הסוף יש רגרסיה ובסוף כל עשרת הטיפולים נותרתי עם כל השיערות כולל בית שחי ומפשעות. אפילו המכשיר העלוב ביותר מצליח להסיר שיער מבית השחי והמפשעות.. בקיצור, חבל על הכסף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת כנראה מושתלת כאן באתר!!!
שרית05/12/2009אני עשיתי בדק שוק על ה-S.H.R מס' חודשים... ובדקתי אצל עשרות קוסמטיקאיות ומכונים ורופאים אשר עובדים עם ה-S.H.R. בדקתי בעשרות חברות של מכשירים לההסרת שיער...ולאחר שקיבלתי המלצות חמות מאוד הן על המכשיר והן על התוצאות המצויינות!!!
החלטתי לרכוש את הספא!!!
אני עובדת איתו כ- שנתיים וחצי ומאוד מאוד מרוצה!!!
יש לי המון לקוחות מרוצות!!!
אני לא מבינה מדוע את מדברת כך?????
אני קוסמטיקאית המון שנים עם ניסיון רב ועובדת בתל אביב,
אהה...כניראה שאין באפשרותך לרכוש את המכשיר שעולה המון המון כסף...
לכן את יוצאת בהצהרות שליליות!!!
חבל
קנאית זה מה שאת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונה...את עושה בושות למיקצוע...
שרית06/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיוני הכאבים שאני מרגיש בטיפול ?יוסי19/11/2009שלום לכולם...
אז ככה התחלתי טיפולים בלייזר באחת מהחברות הגדולות... לא משנה איפה.
אתמול עשיתי טיפול ראשון של בטן חזה צאוור ופשוט מתתי מכאבים באמת בחיים לא כאב לי שום דבר ככה.
והיום עשיתי את הטיפול הראשון בגב כתפיים ועורף (שהבנתי שאמור פחות לכאוב) וגם כאב לי מאוד.
אני לא חושב שאני יוכל להמשיך ככה :(
משהו עבר כזה דבר?
לפי מה שהם אומרים בטיפולים הבאים אני לא ירגיש כמו היום כי השערה כבר שונה וכוכ...
מה אני ימשיך לעשות...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
יערית ביוטי19/11/2009אם טיפול הלייזר כואב לך אז תנסה את הSHR אריה.
אני עובדת איתו על כל האזורים גם נשים וגברים וללא כאבים וללא משחות אילחוש והרבה לקוחות מרוצים.
יערית ביוטי 052-5935500* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב
ד''ר מיכאל שוחט20/11/2009בחלק מהמכשירים יותר במכשירי לייזר להסרת שיער יש צורך במריחה של משחה מאלחשת לפני הטיפול להפחתת תחושת הכאב בטכנולוגיית shr הקימת גם במכשיר לייזר וגם קרן אור תחושת הכאב מינמלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי כדאי לך לנסות שיטת IPL
לילך אור22/11/2009ככל שהעור יותר כהה הטיפול בליזר לא מתאים כי הוא מאוד כואב
חבל לך לסבול תעבור לשיטת ה IPL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ממליץ על ה-S.H.R
שרית08/12/2009קודם כל ברצוני לברך על הפורום ! מאוד נחמד, רק עכשיו גליתי אותו...
עשיתי צוואר וגב ובטן...ללא כאבים...אפילו לא מעט!!! מרגיש כמו עסוי אבנים חמות ...אני לא צוחק!
אפשר להסיר גם בקייץ ללא בעיה של עור שזוף...ועוד הרבה יתרונות, ותוצאות מצויינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מייל שלך
שרית08/12/2009תכתוב לי את המייל שלך , ואוכל להמליץ לך על מקום ומכשיר ללא כאבים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמריקן לייזר וכללית אסתטיקהמרב18/11/2009רציתי לשאול אם מישהי עשתה אצלם הסרת שיער ולשמוע את דעתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בלייזר בפרופורציה
שרון19/11/2009מרב שלום,
אנו מזמינים אותך לקבוע פגישת יעוץ עם רופא (ללא תשלום) באחד מעשרת סניפינו ולהתרשם ממחלקת הלייזר של "פרופורציה", מן הצוות הרפואי והמכשור מהתקדם.
אם הנך מבוטחת של כללית מושלם, פלטינום או מאוחדת שיא את גם זכאית להנחות והטבות במחיר.
סוף שבוע נעים!
צוות רשת מרפאות "פרופורציה"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשער שיער בחזה כולל שיער לבןאבנר17/11/2009אני בן 45, וברצוני לבצע הסרת שיער בחזה. יש לי מס' אזורים בעלי שיער לבן.
בבירור שערכתי התברר לי כי אין אפשרות לבצע הסרת שיער לשיער לבן.
האם קיים מכשיר היכול לפתור סוגיה זו. ומהו הטיפול המומלץ להסרת שיער באזור בחזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער לבן
ליהיא18/11/2009הסרת שיער לבן לצמיתות אפשרית אך ורק באמצעות אפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבנר
24/11/2009שלום אבנר
לא ציינת מה צבע השיער הלא לבן שלך,במידה והוא כהה ,כדאי להפחית בלייזר/IPL והלבן שיישאר תוכל להמשיך באפילציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת מכשיר להסרת שיערדניאל17/11/2009שלום,
אני עושה טיפולי לייזר כבר הרבה זמן (בערך 5 טיפולים בנטוראפיל עד פשיטת רגל, ועכשיו עוד 6 טיפולים בינתיים בפרופורצייה), אין תוצאות והמצב רק מחמיר!
אני סובל מכאבים עזים בעת הטיפול, נראה לי שאני עושה במכשיר הלייטשיר, באיזור גב כתפיים.
האם זה אפשרי וכדאי אחרי כל כך הרבה טיפולים שאין בהם תוצאות, לעבור למכשיר אחר? האם כל הטיפולים זה מצב מספיק טוב להגיע למסקנה שהמכשיר הזה פשוט לא משפיע עלי? אני כרגע ממש מדוכא וכבר מגיע למסקנה שאין מה לעשות, אני אשאר שעיר בגב לעולמים...
מה אתם חושבים על מכשיר ה dermo flash?
אני לא לבן, אבל גם איני ממש כהה עור...
תודה מראש,
דניאל מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני עובדת עם הדרמו פלש
לילך אור22/11/2009המכשיר דרמו פלש מעולה אך ייתכן שגם הוא לא יעזור לך במידה ויש לך בעיה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגב וכתפיים
ד''ר מיכאל שוחט24/11/2009בחלק מהמטופלים תוצאות הטיפול באזורים אילו אינן מספקות וזאת בהנחה שהטיפול בוצע בעוצמות הנכונות ובמיקצועיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)