מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה ידוע על ה- no noטליה04/12/2009
האמצעי שמפרסמים בערוץ הקניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטליה
07/12/2009שלום טליה, לצערי איני מכירה את המכשיר שציינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך היית ממליצה לחפש
talya07/12/2009מידע על זה?
על פי הפרסומים בערוץ הקניות ובאתרי חו"ל באינטרנט, זה נשמע כמו הפתרון האולטימטיבי. הבעייה שיש גם לפעמים הצעות כאלה לדברים מופרכים, וקשה לדעת איפה האמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר לייזר - האם אפשר לגלחאני03/12/2009האם לאחר טיפול בלייזר ניתן לגלח או להוריד בשעווה את השערות שגודלות
האם הדבר מוריד באפקטיביות של הטיפול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררק גילוח
יערית ביוטי04/12/2009לאחר טיפוליי לייזר, אינפרא, IPL,SHR.....
הסרת השיער לפניי ולאחר הטיפולים מתבצעת רק על ידי גילוח.
לפרטים נוספים:
יערית ביוטי 052-5935500* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפרא וסיליקהמיכל02/12/2009שלום, הסרתי שיער באינפרא לפני כשנה, רציתי לדעת אם אני אקח תוסף תזונה- סיליקה, לבריאות שיער הראש האם זה יגרום לצמיחת השיער בגוף ??תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיכל
07/12/2009שלום מיכל,
לא ככל שידוע לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערלילך01/12/2009שלום,
אני בת 19 ומעוניינת להסיר את השיער מאיזור השחי והמפשעות אך לא יודעת במה עדיף מכשיר או שעווה הסיבה העיקרית שבגללה אני רוצה להסיר את השיער במכשיר/שעווה זה משום שהגילוח גורם לי לפיצעונים מוגלתיים וצמיחת שיער מתחת לעור.באיזה מכשיר כדאי לי להשתמש לייזר או אינפרא ואיזה סוג (צבע העור שלי בהיר ושיערות שחורות ) או שעדיף בכלל שעווה (אין לי בעיה עם הכאב) האם שעווה תוכל למנוע צמיחת שיער מתחת לעור.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרללילך
07/12/2009שלום לילך
הפתרון המועדף לצמיחה הפוכה הינו הפחתת שיער בלייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקסחסוייייייי01/12/2009
חברה שלי התחילה לעבור טיפולי לייזר להסרת שיער. והיא הבינה איכשהו שאם נקיים יחסי מין בזמן שהיא בסדרת טיפולים זה עלול לפגוע.
האם זה יכול להיות קשור? ומה עושים במקרה שזה באמת מפריע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמשך חסוייי
חסוייייייי01/12/2009טיפולי SHR אם זה רלוונטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי...
07/12/2009אין התוויית נגד,אז יתכן שהסיבה היא שונה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציהשרון01/12/2009שלום,
אני הולכת לעבור טיפול באפילציה במפשעות, שאלתי היא : גם אחרי גילוח נשארים לי מן זקיקים קטנים כאלה של שערות שלא יורדים בגילוח. האם אפשר בכל זאת לעשות את הטיפול והאם הטיפול יוציא את אותם זקיקים? והאם אחרי הטיפול העור יהיה "חלק" ולא יראו את הנקודות השחורות של הגילוח??
בתודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפילציה לאחר גילוח
ליהיא02/12/2009אפשר לעשות אפילציה לשערה אורכה מספיק על מנת לתפוס אותה בפינצטה.
אחרי שתסיימי את הטיפולים לחלוטין העור יהיה חלק...מניסיון. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממליצה טיפול אפילציה באזור זה
לילך אור03/12/2009ממש לא כדאי זה ממש כואב באזור המפשעה ישנם המון שערות אפילציה זה מחט שעובדת על
שערה אחת כל פעם כדאי לך IPL.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרהאלה01/12/2009תעשו לנו בבקשה סדר בהבנת הדברים...
מה ההבדל בין shr ל- ipl לליזר ולדבר החדש שנקרא אולטראסאונד.
למי מתאים מה מתי כמה טיפולים יצרוך כל מכשיר להסרה מקסימלית
ובאיזו שיטה ואיזה מכשיר אתם ממליצים לרכוש אם וכאשר...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
יערית ביוטי01/12/2009לייזר עובד על קרן אור באורך גל אחד. ILP עובד על הבזקיי אור באורך גל משתנה רחב.SHR עובד על הבזקיי אור באורך גל משתנה קצר יותר בין 750-900 ננו מטר.
לעוד פרטים יערית 052-5935500* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארלוזורוב, ת"אמורן יעל30/11/2009שלום,
אני מטופלת בלייזר, במכשיר הסופרנו כבר 3 חודשים, עברתי שלושה טיפולים בפנים, ללא גילוח השערות, לפי המלצת הרופאה, בטיפול השני הרופאה עשתה לי כויות בפנים, יש לי כרגע יותר שיעור משהיה לפני ומה שהכי מדאיג אותי זה שהפנים שלי התמלאו בכתמים קטנים, חומים. האם כדאי לי להמשיך את הטיפול? האם מומלץ לעשות לייזר באיזור הפנים בכלל? ממש מודאגת ואשמח לתשובה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמורן
07/12/2009שלום מורן
איננו מטפלים במכשיר זה,אך כללית אומר כך : יש לקצר את השיער לפני טיפול בלייזר.
כדאי לבדוק מצב הורמונלי,ולרוב הכוויות הן שטחיות וחולפות ללא סימן.
בפנים אחוזי ההצלחה יותר נמוכים מאשר במקומות אחרים בגוף ולכן כדאי לשקול הייטב את הנחיצות
בטיפולי לייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוויותדנה29/11/2009שלום,
אני בעלת עור שחום. אני מסירה שיער מהידיים ב-IPL. באחד מהטיפולים לפני כשבועיים נכוויתי מהמכשיר בכל היד ונהיו לי כתמים חומים שכעת חלקם התקלפו והפכו לבהירים יותר מצבע העור הרגיל שלי.
1. האם בד"כ כוויות כאלה חולפות לגמרי או שיישארו לי סימנים לתמיד?
2. מה אפשר לעשות בשלב זה כדי אולי למנוע הישארות סימנים? (ביומיים הראשונים מרחתי "תריאולון" - זה אמור לעזור במשהו?)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשירה
30/11/2009שלום שירה,
לרוב תופעות אלו הן שטחיות וחולפות ללא סימנים,תמיד עור חדש מתחת לגלדים יהיה מעט בהיר יותר.(לא נחשף מעולם לשמש). התראולון,הינה משחה המגנה מפני זיהום מישני ומעודדת ריפוי,לך כדאי להמנע מחשיפה לא מוגנת לשמש,במהלך הטיפולים.התייעצי עם המטפל/ת שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטה להסרת שיער 4MPיניב28/11/2009שלום ,
אני מעוניין לבצע הסרת שיער בלייזר .
שמעתי על השיטה 4MP רדיו וקראתי באתר האינטרנט שלהם
הבנתי שהמכשיר 4MP יש אצל הקוסמטיקאיות
האם ישנו מישהו שעבר טיפוןלים בשיטה הזו ?במכשיר הזה ?
האם יש המלצה על קוסמטיקאית מסויימת באזור המרכז ?
תודה מראש
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני היתחלתי עם המכשיר הזה
שרית05/12/2009ובסוף נאלצצי להפסיק...לא עמדתי בכאב.
ובסוף הסרתי עם ה-S.H.R.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיףףף רונן כמה פרסומת אתה עושה...
הילה18/12/2009זה כזה שקוף.
אני התחלתי עם shr ועברתי ל 4mp
ואני יכולה להגיד שיש תוצאות טובות יותר עם ה 4mp* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה לד"ר אהרונוביץ ולכלכםירון28/11/2009שלום רב
אני בן 35 גוון עור בהיר שיער שחור, עומד לפני סגירת עסקה בנטורפיל :
הסרת שיער - גב כתפיים ,חזה בטן דילול.
המכשיר שהוצע לי הינו לייצ'ר - האם למישהו יש ניסיון איתו?
ישנו גם מכשיר סופרנו שאנני מבין את ההבדלים בנהם.
אנא אם תוכלו לתת לי אינפורמציה לגבי נטורפיל אם מישהו עבר שם טיפולים והגיע לתוצאות?
האם כדאי להתחיל שם סדרת טיפולים?
אשמח מאוד לתגובה למי שסיים או במהלך טיפולים והוא טופל או מטופל במכשירים הללו
תודה רבה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפול לייזר
ד''ר מיכאל שוחט28/11/2009שני המכשירים הינם לייזר מסוג דיוד ועיי מטפל מקצועי ניתן להגיע לתוצאות טובות בשנייהם מכשיר הלייטשיר בדור הישן הטיפול כואב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שוחט - תגובה
ירון29/11/2009שלום לך
תודה רבה על התיחסותך ,
האם ידוע לך על אדם שסיים עשרה טיפולים עם אחד משני המכשירים הללו ובהצלחה?
האם השיער אמור לנשור שבועיים לאחר הטיפול הראשון?
ואם לא נושר ? אז איך יודעים שהפעולה הייתה אפקטיבית?
אודה לך מאוד לתגובתך
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באיזור הגבות.י'28/11/2009לאחר חיפוש קצר בפורומים שמתי לב שאין יותר מדי פרטים בקשר להסרת שיער באיזור הפנים ועוד פחות לגברים.
אני בחור צעיר בגיל 21 ולמזלי הרב נפלתי על גנים טובים ונכון לעכשיו אני ניכן בשיר גוף ברמה תקינה בכמותו וגם בפנים. מתוך ניסיון קצר עם טיפול בגבות בעזרת פינצטה גיליתי שאכן הן חוזרות וצומחות ואפילו יותר שחורות (צבע שיערי כהה אם זה בכלל משנה).
מהמעט שידוע לי הסרת שיער אינה לצמיתות אלא לכמה שנים וכפי שכתוב באיזור הפנים אחוז ההצלחה עומד על כ 50% אם כי אני לא בטוח במה מדובר בלייזר או באינפרה אדם ועדיין לא הבנתי מה חסרונות והיתרונות של כל אחד מהם.
אני מעוניין כפי שציינתי לדעת את ההבדלים בין שיטת הלייזר והאינפרא אדום ולדעת אם יש שיטות נוספות לדעת את הסיכונים והתקווה שלי היא לבסוף לעשות הסרת שיער שהמטרה היא גם עיצוב הגבות בצורה שונה (בגלל שאני מעוניין לעצב מבלי ללכת כל שני וחמישי לקומטיקאית זה משנה את המצב ולא מדובר דווקא בלבד בקטע בין הגבות).
חבר אמר לי שטיפול אמור לעלות כ 300 ש"ח ... האם השערה זאת נכונה ואם כן איזה מקומות מומלצים יש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגבות
ד''ר מיכאל שוחט28/11/2009ניתן לעבור טיפול לעיצוב הגבות גם בקרן אור וגם בלייזר חשוב שגודל ידית הטיפול תתאים לאזור כלומר לא תהיה גדולה מידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אם שאר הנתונים ?
י'28/11/2009אז בכמה מדובר מבחינת סכומים ? מספר טיפולים ? סכנות ? ואיפה אני יכול לעשות את זה ?
מכונים או קוסמטיקאיות ? אני הבנתי שעדיף אינפרא אדום השאלה שלי גם לכמה זמן מדובר שזה יחזיק ... כמובן שזה בטח משתנה מאדם לאדם ובעוד לאחד זה יכול להגיע לצמיתות לרוב הבנתי זה בסביבות ה 7 שנים האם זה נכון ?
תודה על התגובה המהירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבות
ד''ר מיכאל שוחט29/11/2009בדכ מדובר בסידרה של טיפולים בין 8 ל12 טיפולים לגבי מחיר אינני יודע עלייך לבדוק התוצאות צריכות להחזיק לשנים ואולם קימים גורמים כמו תרופות או שינויים הורמונליים שיכולים להשפיע על צמיחת השיער לאורך שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש מכשיר להסרת שיער בבית?מדוכאת..27/11/2009שלום,
אני בת 22 ומתחתנת בקיץ. יש לי שיערות רבות בטווח הגב התחתון והבטן, ושלא לדבר על הפנים, ואני נורא מתביישת כלומר שנ הבאה אני מתחתנת ולא נעים לי שכל הזמן צומחות לי שיערות בגב ובבטן ובפנים.
אני בחורה שעברה טיפול אינפרא אדום בפנים אך זה היה לשווא,והשיערות רק צומחות ועכש הן אפילו נהיות יותר כהות וחדות(כאילו שאני עושה במכשיר גילוח, אך אני עושה לרב בחוט ולפעמים בסוכר). האם ניתן לרכוש מכשירי לייזר או כל מכשיר אחר שניתן לבצע בו הסרת יער בבית? או בכלל דברים טבעיים שיכולים להקל את צמיחת השיערות?...
אודה לכם אם אקבל תשובה הקדם האפשרי כי אני מדוכאת מזה וטיפולי לייזר עולים המון,ואין לי ממש הרבה כסף לזה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמדוכאת
29/11/2009שלום לך,ראשית,כדאי לך לבדוק את מצבך ההורמונלי.האם המחזור תקין? האם ביצעת אולטראסאונד שחלות? וזאת כדי שתדעי מה מצבך.
בשוק קיימים מספר מכשירים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרה באיזור שפתיים מפשעהרונית קטן26/11/2009האם יש סיכון להסיר שיער באיזור השפתיים במפשעה?אם כן מדוע?
האם מריחת אמלה מעכבת את תוצאות הטיפול והאם האמלה סותמת את הנקבוביות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלייזר
ד''ר מיכאל שוחט28/11/2009הסיכון הוא כויה מקומית אין בעיה עם אמלה במידה ואינך רגישה לחומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע להסרת שיער מהחזהקרן26/11/2009שלום, ברצוני לדעת האם ניתן להוריד שיער פלומתי ולא ממש כהה מאזור החזה? הלכתי לקוסמטיקאית שאמרה שזה קצת בעייתי ולא ממש ניתן לדעת אם זה יעזור כי השיער פלומתי ואולי המצב אפילו יכול להחמיר כי צריך לגלח או לעשות שעווה באיזור לפני הטיפול.. האם יש שיטה שידוע שהיא עובדת במקרה כזה? ואם כן, כמה טיפולים נידרשים פחות או יותר ומה הסדר גודל של המחיר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער פלומתי
ליהיא27/11/2009הפיתרון האידאלי הוא אפילציה.
טיפלתי אצל בחורה מקצועית - אלה 052-2311021 ממליצה בחום!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פלומטי
ד''ר מיכאל שוחט28/11/2009הטיפול העדיף הוא אפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?היועצים שלנו
פסיכולוג קליני, מומחה בכיר ומדריך קליני בפסיכותרפיה ובהפנוזה. מומחיותי בטיפול נפשי ובמיוחד בטיפול קוגניטיבי-התנהגותי בהפרעות חרדה כחרדה חברתית, ביישנות, רגישות יתר, היעדר בטחו... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)