מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת אפילטורית טובה שאינה משאירה צאסתי08/12/2009
שלום,
אני מטופלת באפילציה כבר מעל לשנה באיזור הבטן והפטמות ולא רק שהשיער לא מפסיק לצמוח עכשיו גם לי יש לי צלקות מכוערות מהטיפול. הייתי רוצה המלצה על אפילטורית טובה שאינה משאירה צלקות באיזור ת"א.
תודה רבה,
אסתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך את ליהי -שהיא מקצועית ביותר
שרית10/12/2009היא עובדת בתחום 18 שנים וזה העיסוק העקרי שלה , אני ממליצה בחום הטל' של ליהי
054-3190464 בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לשיער ערווה..דינדינה :P08/12/2009
יש לי שאלה בקשר לגילוח אם אני התחלתי גילוח ואני התחלתי ממש מזמן זה משנה על הרמה של הדקירות?
מה עדיף לעשות שעווה גילוח או דילול?
דילול זה מצב שבו גוזרים את השיער עד רמה שהוא קצר אבל לא עד העור נכון? שמעתי שאחרי דילול אז השיער לא יהיה דוקר... עד איזה רמה זה הדילול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
10/12/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מישל, יש טיפול לשיער פלומתי וגם
שרית10/12/2009שיער בהיר, ויש תוצאות...S.H.R. מאיזה איזור את בארץ? אם תירצי אוכל ההפנותך לקוסמטיקאית בת"א שעובדת עם המכונה הנ"ל ומאוד מומלצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדין צעירה..
דינדינה :P10/12/2009אני כולה בת 14וחצי ולא אין לי חבר ואני לא שוכבת עם אף אחד אני עושה את זה בשביל להרגיש נוח עם עצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון וטיפולי ליזראנונימוס08/12/2009שלום,
ברצוני לדעת האם ניתן לבצע הסרת שיער בליזר בזמן הריון?
האם יש סיכון לנזק לעובר אם ביצעתי טיפול בשבוע השלישי (לפני שידעתי על ההריון)?
אשמח לתשובה מהירה,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהריון
ד''ר מיכאל שוחט09/12/2009אין נזק לעובר ואולם מומלץ לא לעבור טיפול בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה בפאותסיוון08/12/2009יש לי מספר שאלות חשובות לפני טיפול באפילציה
שנה שעברה הייתי בייעוץ ונאמר לי שמבחינת גוונים וכו אני מתאימה לטיפול אפילציה
כרגע הפאות שלי צבועים בבלונד מאחר ששיערי בלונד אבל שורש השערה ברור שהוא חום
השאלה אם אני יכולה להתחיל אפילציה ? על אף שפאותיי בלונדיניות או שעלי לחכות חודש עד שהצבע יירד?
שאלה 2 - ברגע שמתחילים טיפול אפילציה , כול כמה זמן צריך לעשות אותו אחת לשבוע ? לשבועיים ?
על מנת שהטיפול יהיה יעיל ....
אודה על תשובות מהירות
חשוב מאוד
אני רוצה להיפטר מהשערות בהקדםם
תודההה
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפילציה
ד''ר מיכאל שוחט09/12/2009ניתן לעבור אפילציה אין חשיבות לגוון השיער המרווח של הטיפול בהתאם להנחיות האפילטורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה חמה לאפילטורית מעולה!
דנית09/12/2009היי סיוון,
אם תרצי אני יכולה להמליץ לך על אפילטורית מצויינת!!! (מניסיון)
ממש ידיי זהב! (בלי כאבים ובלי שום סימנים!)
אשמח להעביר לך את הפרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ...
שרית10/12/2009יש את ליהי מתל אביב שהיא 18 שנים בתחום מקצועית עם ידי זהב!!!
טל' 054-3190464 ממליצה בחום רב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת עזרה.....מישהי08/12/2009היי, הייתי חולת שחפת וביולי סיימתי טיפול בהצלחה.
לפני מחלתי הייתי מטופלת באינפרא אדום רציתי לדעת אם אני יכולה לשוב לטיפולים או שיש איזו שהיא בעיה עם כך שהייתי חולה בשחפת?
אני רוצה להדגיש שהיום אני כבר לא תחת טיפול סיימתי אותו בהצלחה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט09/12/2009ניתן להמשיך טיפול בתנאי שאת לא מטופלת תרופתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה | שימוש באלחוש מקומיחסויה08/12/2009רציתי לדעת האם יש אפשרות להשתמש באיזהשהוא סוג של אלחוש מקומי כשמסירים שיער עם שעווה באיזור המפשעות?
האם יש דרכים ושיטות נוספות להפחית את הכאב??
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט09/12/2009ניתן למרוח קרם אילחוש כמו אמלה 45 דקות לפני הטיפול בנוסף קרור העור מפחית את תחושת הכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לשאלות?סיגלית08/12/2009ראו על אפילציה במקומות אינטימיים וסיכונים.
מאוד חשוב ודחוף לי, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
10/12/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהshr או סופראנו?hhhhhhhhhh07/12/2009שלום... אני מעוניינת בלעבור הסרת שיער בשיטת shr אבל לפי התגובות פה אני מתחילה לחשוב שאולי זה לא יעיל..מישהו\ מישהי שעבר\ה טיפול יכול\ה להגיב לי? זה עובד? ואני רואה שיש עוד מכשיר שנקרא סופראנו..מה זה בדיוק? והאם הוא יותר יעיל מה shr ואם הוא יעיל בכלל בהסרת שיער בהיר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרshr
ד''ר מיכאל שוחט09/12/2009שני המכשירים יעילים חשוב לטפל לפי הנחיות היצרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן בין טיפול לטיפול של הסרת שיעריעכ07/12/2009עשיתי טיפול ראשון במכשיר SHR ברגל ובבית השחי.
לאחר מכן היא ישר קבעה שעוד חודש בדיוק אני באה לטיפול שני.
אני שמעתי שעדיף לחכות חודשיים בין טיפול לטיפול, במיוחד בטיפולים הראשונים, או לפחות לפי ק'צב הצמיחה של השיער שלי. היא לא יודעת מה קצב צמיחת השיער שלי כי זה רק טיפול ראשון.
האם לדחות מיוזמתי את הטיפול לעוד חודשיים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמרווח בין טיפולים
אביבית08/12/2009דבר ראשון, עליך לסמוך על הקוסמטיקאית שלך. אם היא טוענת כי עליך לחזור לטיפול לאחר זמן מסויים, הרי שיש לכך סיבה. מה גם שאת תמיד יכולה לשאול אותה. ולשאלתך: הסיבה למרווח בין טיפולים היא פשוטה: בכל פעם שזקיק מקבל טיפול הוא נושר ומצמיח שערה רכה וחלשה יותר. תווך המרווחים הראשונים יהיה תמיד 4 שבועות בערך, משום ששערה ממוצעת (בגוף) משתקמת בטווח זמן זה. אם הגוף שלך מראה על זמני גדילה אחרים, הרי שעובדה זו תתגלה במשך הטיפולים, אבל הקביעה הראשונית נעשית בכפוף לזמן גדילה ממוצע. דרך אגב, זמני הפסקה בין טיפולים גדלים עם הזמן ולא קטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר מיכאל שוחט09/12/2009יש לקבוע את המרווחים בהתאם לקצב צמיחת השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה שיעור יתר בפניםרוני07/12/2009אני לוקחת רואקוטן למניעת האקנה. ואני מפחדת שנטילת הכדורים יובילו לשעירות יתר.מה שאני חוששת שכבר קרה. אני מרגישה שצמחו או התארכו לי השערות על הפנים,הגבות,בצוואר..הורדתי כבר שפם וגבות. בבקשה אני צריכה לדעת אם יש קשר בין הכדורים לצמיחת שיער אם זה הגיוני בכלל....
תודה למי שיעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרוני
10/12/2009שלום רוני, מעבר לאקנה האם היה מחזור לא סדיר ? האם בררת את מצבך ההורמונלי בעבר?
כי לרוב אלו הסיבות לשיעור שאת מתארת.אם לא,הייתי ממליצה לערוך את הברור, ביום ה2-3 למחזור ,דרך רופא המשפחה או הנשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה וסיכונים באזורים אינטימייםסיגלית07/12/2009שלום,
הנני רווקה ומעוניינת להיכנס להיריון בעתיד, ויש לי מספר שאלות דחופות וחשובות לגבי הסרת שיער באמצעות מחט חשמלית:
האם הסרת שיער באפילציה, על ידי מחט חשמלית של פעם, באזורים אינטימיים, כמו ליד המפשעה ובאזור החופף לרחם, מסוכנת מבחינת קרינה והאם עלולה להסב נזק כמו עיכוב בכניסה להיריון, או נזק בכלל באזורים אלו? האם למחט חשמלית יש קרינה מזיקה בכלל? והאם קרם דוקאין הנמרח באזורים עלול להסב נזק גם הוא, מבחינת היריון וכו'.
מודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפילציה
ליהיא08/12/2009אין קשר בין אפילציה לקרינה.
השיטה מבוססת על חום וחשמל.
אם תרצי לברר פרטים נוספים תתקשרי לאלה 052-2311021 היא אפילטורית מקצועית ואמינה מאוד.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה
ד''ר מיכאל שוחט09/12/2009אין נזק לגבי הריון עתידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיעראחת06/12/2009כמה שנים לכל היותר אסיים טיפול באינפרא אדום ?
האם מחויבים להחתים אותי על הצהרת בריאות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאחת
07/12/2009שלום לך,
משך הטיפול,מושפע מגורמים שונים והוא אישי.בממוצע נדרשים כ-8-12 טיפולים.
כמובן זה תלוי במכשיר ובמיומנות המטפל.
וכן יש להצהיר על מצב בריאות לפני התחלת הטיפולים.(זה לטובתך.)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר
א08/12/2009האם יתכן כי 30 טיפולים לא יספיקו ?
הריון משבש את הטיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים בעור אחרי טיפול אחד של אםילצימדוכאת..05/12/2009שלום,
אני בחורה בת 22 שעברה בחודש מאי השנה טיפול ראשון אפילציה בפנים- נוצרו לי כתמים אדומים בולטים השתמשתי בבפנטן להפחתת האדמומיות- זה נעלם אך עדיין ישנן כתמים כהים שלא נעלמים. ניגשתי לרופא עור והוא אמר לי שאם הפנים חלקות ואין חורים בעור אז אלה כתמים ולא צלקת הוא נתן לי משחה בשם "איזומד"- ואמר לי שזה מוצלח מעל 90% אך זה תהליך איטי שלוקח חודשים. אני מורחת פעם ביום בלילה לפני השינה(למרות שהרופא אמר לי פעמיים ביום- אך לא יוצא לי). הכתמים עד עכשיו לא נעלמו ועדיין בולטים. האם זוהי צלקת?? למ זה לא נעלם לי? אי רוצה לעשות טיפול לייזר בפנים ולא לחזור למחט. האם ניתן לגעת בפנים עכשיו בלייזר או זה ידרדר את הכתמים בפנים?????..... אני כבר לא סובלת את הכתמי הללו ובמיוחד לא את השיערות בפנים... מה ניתן לעשות?
תודה מראש,
מדוכאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמדוכאת
07/12/2009שלום לך,
ראשית,חבל שלא מילאת אחר המלצת הרופא,אם נאמר פעמיים ביום ואת מורחת רק פעם אחת,כי לא יוצא... אז ברור שההתקדמות תהיה איטית יותר.
עד שהכתמים לא יתבהרו לא מתאים לייזר.
בררי גם את מצבך ההורמונלי ואם יש שיבוש,אזני אותו תרופתית.(זה יפחית צמיחה חדשה..)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לצמיתותנופר05/12/2009שלום,
אמי בת 50 ומעוניינת בהסרת שיער לצמיתות באזורים בית שחי, רגליים מפשעות ובגב התחתון...
שאלותיי הן:
1. איזו שיטה/מכשיר הכי מומלץ להסרת שיער לצמיתות במקומות אלו ללא כאב ?
2. האם שיטה זו מורידה גם כן שיער לבן ?
3. האם הסרת השיער חייבת להיות רק על ידי אחות או קוסמטיקאית פארא רפואית ?
4. כמה אחוזיי הצלחה יש למכשיר/שיטה ?
אודה על תשובותיך
נופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנופר
07/12/2009שלום נופר,
אם נתוני השיער/עור שלך טובים,הכוונה,שיער כהה והעור משמעותית יותר בהיר באזורים שציינת,2 הטכנולוגיות - לייזר וIPL טובות מאד.לייזר -מאד יעיל- יותר כואב.
שיער לבן לא מושפע ממכשירי אור.
בלייזר מורשה לטפל רק צוות רפואי מוסמך,ב-IPL גם קוסמטיקאיות פארא-רפואיות.
אוחוזי ההצלחה מושפעים מגורמים שונים,בכלליות ניתן לומר שהם נעים בין70-90%
לרוב, מעל גיל 40 התוצאות מהירות יותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לבן לצמיתות
ליהיא08/12/2009רק באפילציה...אם תרצי המלצות אשמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול שערות בידיים בגיל 15חסוי05/12/2009שלום שאלתי היא האם אפשר בגיל 15 לדלל שיערות בידיים באמצעות לייזר? ואם כן על איזה מכון אתם ממליצים?
בתודה חסוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדילול שיער
אביבית05/12/2009הי,
לדלל שיער אפשר בכל גיל ובכל אזור. אמנם גיל 15 הוא צעיר ולכן פחות אידיאלי להסרת שיער לצמיתות (עקב פעילות הורמונאלית) אבל מאחר ואת חפצה בדילול, האפשרות בהחלט תואמת את גילך.
בברכה,
אביבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר
שרון06/12/2009שלום ,
בקרב בנות, ניתן לעבור טיפולי להסרת שיער בלייזר או לדילולו כשלוש-ארבע שנים לאחר קיבלת הוסת הראשונה.
פני שתחליטי אם את מעוניינת בטיפול, אנו ממליצים לקבוע פגישת ייעוץ עם רופאה (ללא תשלום) על מנת להכריע שנתונייך (גוון העור והשיער) מאפשרים טיפול לדילול השיער, ולהתאים את הטיפול האידאלי עבורך.
אנו מזמינים אותך ליצור עמנו קשה ולקבוע את הפגישה.
5599*
נשמח לראותך בין לקוחותינו!
צוות רשת מרפאות "פרופורציה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?היועצים שלנו
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם. הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד. מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)