מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן עור, מה הסכנות ?רינה27/03/2009
שלום, למי שיש במשפחתו הסטוריה של סרטן עור ,ונבדק כל מס' חודשים האם יש סכנה בשימוש בטכנולוגיות השונות להסרת שיער , עד היום השתמשתי בשעווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט28/03/2009נכון להיום לא הוכח כל קשר בין סרטן העור לטיפולים להסרת שיער בלייזר ואולם ברור שיש לעבור את הטיפולים עיי מטפל מקצועי ומיומן ובטכנולוגיות מאושרות עיי משרד הבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה בדבר שיטות אחרות כאור ,אינפרא א
רינה02/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים אחרי 15 טיפולי לייזר לשפםמירא26/03/2009
אני עושה במכון לייזר הסרת שיער מהשפם.בהתחלה עשו לי כמה טיפולים במכשיר לייט שייר האמיתי ..אחרי זה פתאום עברו להשתמש במכשיר אחר עובד בשיטה של קירור ואז לא מרגישים כאב ואומרים שזה גם לייט שייר. עכשיו אחרי שסיימתי 15 (ולציין שרק לאחרונה הרגשתי שיפור שהשיער התחיל להדלדל בכמות וגם בחוזק )..אז הרופאה אומרת שעכשיו צריך לעשות הפסקה לחצי שנה בכדי ששורש השערה יתחזק כי חבל סתם להמשיך להזיק לשערה.האם זה נכון? הרי ידוע לי שבאיזור פנים לוקח יותר טיפולים בשביל להשיג תוצאות. אני חוששת שהסיבה האמיתית זה חיסכון על חשבון הלקוח..אנא מכם לענות לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט28/03/2009במידה והשיער עדיין כה ה ניתן להמשיך בטיפול ואולם אכן עדיף להגדיל את המרווחים בין טיפול לטיפול לפחות לחודשיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש מכון ליזר שעובד עם מכשיר אריוןאיתי26/03/2009
המכשיר הזה עובד טוב על הגוף שלי מחפש מכון שעובד עם המכשיר לייזר הזה יש למישהו מושג איזה מכון עובד איתו????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר אוריון
ד''ר מיכאל שוחט28/03/2009לצערי לא מכיר מכון שכזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי הסרת שיער מאזור הפניםאורטל26/03/2009
יש לי כמה שאלות על המכשירים השונים:
1. פאות= איזה מכשיר הכי טוב להוריד איתו שערות לצמיתות.
(לייזר אני יודעת שלא טוב לאזור הפנים).
2. מה ההבדל בין אינפרא אדום/ אפילציה/ קרן אור?
מה ההבדל בין SHR ל- IPL? ומה כי טוב לאזור הפנים?
3. מישהו מכיר את המכשיר "טריוס" שעובד על קרן אור? זה מכשיר טוב לאזור הפנים? האם הוא עושה כוויות בפנים?
ד''ר מיכאל שוחט28/03/2009מומלף לטפל באיזור הפנים רק אם השיער כהה ועבה ניתן לטפל גם בלייזר וגם בקרן אור ואולם יש להזהר מכויות בטכנולוגיית SHR ניתן לטפל גם בעור כהה והסיכון לכויות מינימלי והטיפול לא מצריך אילחוש מקומי בכל מיקרה לעיתים יש בפנים תופעה של צמיחה מוגברת באזורים סמוכים לאזורי הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם גודל?
דנה לוי19/04/2009אם גודל במקום ליד המקום שהורדתי בלייזר בפנים? כדאי לקבוע תור שיורידו לי שם או שזה יהיה יותר גרוע ויצמח יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר פניםלירון25/03/2009
שלום
אני מטופלת כבר 3 וחצי שנים בפרופורציה
הטיפול ממש לא עוזר אלא החמיר את המצב
רציתי לדעת האם יש איזה שהוא טיפול כדורי שיכול לעזור לי
מכיוון ששמעתי שגלולות עוזרות להפחתת השיעור
האם זה נכון?
ד''ר מיכאל שוחט28/03/2009במידה ואחד הגורמים לשיעור היא בעיה הורמונלית טיפול הורמונלי בגלולות יכול לעזור במידה ולא ניתן להשתמש מקומית ברם וניקה להאטת צמיחת השיער בפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה טיפולים בSHR?אמי25/03/2009
אני מתחילה השבוע טיפולי הסרת שיער מבית השחי ומפשעות מלא בSHE ..
נרשמתי לסדרת 12 טיפולים .. כהראשונים יהיו במרווחי 3 שבועות ואחרי מספר טיפולים כל חודש...
השאלה היא תוך כמה טיפולים בערך אני ארגיש שיפור? (עיכוב בצמיחה, גדילה דלילה ושער רך יותר וכו'...)
אני שואלת כי אני לא רוצה שיקרה מצב שרק לקראת החורף הבא אני ירגיש את ההבדל.. אלא להנות מזה גם לקיץ הזה.
מישהי יודעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער shr
דני26/03/2009שלום מנסיון אישי אני עברתי 14טיפולים אין לי תוצאות תחשבי לעשות הסרת שיער במכשיר אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דני
אני25/04/2009רציתי לדעת איפה עשית את הטיפול בS.H.R ובאיזה מרווחי זמן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי SHR
ד''ר מיכאל שוחט28/03/2009בדכ סידרה שכזה מספיקה עד גמר טיפול ןאולם מומלץ מרווחים יותר גדולים בין טיפול לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHR
פיל27/04/2009שלום מנסיון אישי אני עברתי 6 טיפולים אין לי תוצאות תחשבי לעשות הסרת שיער במכשיר אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת חוות דעת!!גילת25/03/2009
שלום
מבקשת חוות דעת מכל מי שעבר או עברה הסרת שיער בלייזר מאיזור בית השחי או המשפעות דרך סניף כללית אסתטיקה עפולה
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט28/03/2009בתי שחי והמפשעות הם האזורים עם התוצאות הטובות ביותר להסרת שיער וזה בתנאי שהשיער כהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציהדונה25/03/2009
היכן ניתן לעשות אפילציה בפנים?
בבקשה תענו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה
ד''ר מיכאל שוחט28/03/2009מומלץ לפנות לכללית אסתטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכםעומרי25/03/2009
אני בן 20
האמת יש לי המון שערות ברגליים, האמת זה מפריע לי מאוד...אבל לא יודע זה נראה לי הומואי להוציא שערות מהגוף כי אני גבר וככה נבראתי
זה גישה נכונה איך שאני חושב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליזר ברגליים
ד''ר מיכאל שוחט28/03/2009במידה והשיער מפריע לך זה לא בושה ניתן לדלל את השיער ולא להסירו לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר
עומר02/04/2009כמה זה עולה ומה משך זמן הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזר לבעלות עור כההשיר24/03/2009
שלום, שמעתי על כל מיני מקרים שבו נותרו כתמי פיגמנטציה בעור לאחר טיפולי לייזר לבעלות עור כהה (עדות המזרח, תימנים וכדומה). האם יש אמת בדבר ? ישנם אזורים יותר "פגיעים" לנושא ? ושאלה נוספת, מה ההנחיות המדויקות לגבי חשיפה לשמש לאחר טיפולי הלייזר ? תודה מראש שיר
נגה24/03/2009יש אמת בדבריך... אני די כהת עור, ועשיתי בירור בעצמי בכללית אסתטיקה לפני מספר חודשים. לצערי (וכנראה לצערם) הם לא יכלו לעשות את הטיפול כי אני כהה מדי עם שיער כהה.. לפחות הם אמרו את האמת והיו מקצועיים מאשר סתם לקחת לי כסף בשביל טיפול שלא יצליח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגה תודה. אשמח לתשובה מרופא/ה...
שיר24/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפם לילדה בת 9- אנא המלצתכםבר23/03/2009
ביתי בת 9, סובלת מהטרדות בעניין השפם כבר מגן חובה. השפם בולט יחסית ואנחנו מתלבטים מה ניתן לעשות. משכנו את זה ככל שניתן, אבל היום היא חזרה הביתה וביקשה שנעשה משהו בעניין . מבקשת המלצתכם מה ניתן לעשות, חשוב לי לומר שגוון עורה כהה והבהרה תהיה בולטת. האם ניתן לעשות אפילציה? שעווה? ומה ההשלכות של כל טיפול כזה או אחר לפי המלצתכם. תודה. בר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתגובתם של מי מהרופאים. בר.
בר24/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתגובה לשאלתי מלפני שבוע
בר29/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבר בקשר לשפם לילדה בת 9
דיאנה04/04/2009היי בר שמי דיאנה ואני קוסמטיקאית רציתי להמליץ לך על שעווה לילדה זה הדבר הכי מתאים לילדה בת 9 אין לך ממה לדאוג כי כל מי שאומר ששעווה מצמיחה יותר שיער מדבר שטויות ולא מבין דבר להיפך הוא הנכון השעווה כן מדללת את השיער וככל שהילדה צעירה יותר כך גם הסיכוי שהשיער יעלם תוך כמה שנים גדול יותר אני עובדת עם ילדות גם בגילאים האלה והילדות גדלו וכמעט ולא נשאר להם שיער (הכל מניסיון של שנים) . (כך גם בכל אזורי הגוף). הסרת שיער בכל מכשיר לא כל כך מומלצת לגיל הזה כי בדרך כלל עדיין אין מחזור או שהוא עדיין לא מסודר וההורמונים בגוף משתוללים מקווה שעניתי על השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בשבילך
מירב הממליצה27/04/2009הי קוראים לי מירב ואני מבינה ללבך וללב הילדה כמובן מה שאני ממליצה זה הדבר הכי פשוט שעווה אם אתה לא יודעת אז תני לקוסמטיקאית את יכולה להקל עליה אם תמרחי לה משחת אמלה שהיא מרדימה קצת את העור להשים ניילון כדי לחסות את המשחה שמרוחה , לחכות כחצי שעה שעה ואז לשטוף את המשחה לנגב ולעשות לה שעווה עדיף כאב פיזי של דקה מאשר תסביך נפשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר בגיל 14.5פזית22/03/2009
שלום רב קראתי בפורום שהשרת שיער בלייזר, בגיל צעיר (14.5) דורשת בירור הורמונלי. בתי מאד רוצה לעשות הסרה בלייזר, ערכנו בדיקות דם וכל ערכי ההורמונים יצאו בנורמה. מה צריכות להיות התוצאות ואיזה בירורים נוספים צריך לעשות כדי לקבל אישור להסיר בלייזר? היא בעלת שיער כהה מאד, וצפוף, ועורה בהיר. והיא מאד נבוכה מהשיעור, בעיקר בגב ובעוד איזורים. תודה אמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליץ
שיפי29/03/2009היי ,
ראשית אציין למען ההגינות שאני קשור לחברת home-esthetics אשר משווקת בארץ את Silk'n שהוא מכשיר אינפרא ביתי אשר מספק אלטרנטיבה ( לרוב זולה יותר) להסרת השיער במכונים. כמי שמעורב בעשייה ראיתי לא מעט נערות, גם צעירות מביתך אשר התוצאות שקיבלו מהמכשיר- נהדרות. היתרון הגדול הוא שהשימוש במכשיר לא כואב כלל, הוא אינטימי ומתאים גם לאזורים גדולים כמו גב ידיים ושוקיים. ממליץ לך לשקול ( יש תקופת התנסות של חודשיים) 1700-50-60-11* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער SHRשירה22/03/2009
שלום, אני מתחילה השבוע בטיפול הסרת שיער במכשיר SHR במפשעות. רציתי לדעת אם מישהי/ו עשה את הטיפול הזה כבר, לאו דווקא במפשעות, למרות שעדיף לי לשמוע ממישהי שכן עשתה במפשעות כי אני מניחה שזה יותר כואב מבמקומות אחרים. הייתי שמחה לשמוע המלצות או ההפך. אני ממש מפחדת ולחוצה אז מאוד אשמח לתגובות. תודה.
ד''ר מיכאל שוחט22/03/2009בטכנולוגיית SHR הכאב מינמלי והסיכון לכויות מינמלי גם הוא מדובר בטכנולוגיה יעילה להסרת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בבית השחי
רינתי23/03/2009עשיתי בבית השחי
זה איזור גם רגיש אמנם לא כמו המפשעות אבל עדיין :)
זה לא כאב בכלל אין לך מה לדאוג
לדעתי זו השיטה הכי טובה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה=)
שירה23/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עושה קו בטן
ליאת23/03/2009זה לא כואב, אבל כשהיא עוברת לי באזור עם המכשיר את רק מרגישה חמימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה שיטת SHR ?
שיר24/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער SHR
דני26/03/2009לא ממליץ לעשות במכשיר shr אין תוצאות במכשיר זה אני עברתי 14טיפולים בקושי דילול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה איזור עשית בגוף?
ליאת26/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שערסיגל22/03/2009
לילדה בת 11 שהתחיל לצמוח שער, בבית השחי וברגלים,שער שחור,איך כדאי להסיר? חשבתי על שעווה אבל היא מאוד עדינה,ונראה לי שלא תוכל כרגע לסבול כאב מסוג זה,מה אתם ממליצים? תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
סיגלי22/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תנסי בפורום קוסמטיקה
שירה23/03/2009כי הפורום הזה עוסק בהסרת שיער לצמיתות לפי מה שהבנתי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער במקום שיש בו נקודות חןליאת21/03/2009
שלום התחלתי טיפול בהסרת שיער באיזור העורף במכשיר שקוראים לו SHR ובעורף יש לי 4 נקודות חן. היא גילחה לי את האזור וצבעה לי את הנקודות חן. האם זה בסדר שהיא צבעה לי את האזור? ובגלל שזה בעורף ואני לא יכולה לראות את האזור היו מקומות שבטיפול זה קצת שרף (אינני יודעת אם זה באזור של הנקודות או לא) כשאמרתי לה שזה שורף היא אמרה בגלל שיש הרבה שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זאת אומרת צבעה?
שעירה בהפרעה21/03/2009אני סקרנית, עם מה צובעים נקודות חן? ותתנחמי בזה שלפחות כיסו לך אותן, אצלי אפילו את המעט הזה לא עשתה הקוסמטיקאית :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא צבעה לי בטוש
ליאת22/03/2009אני חושבת שזה לא טוב אם עוברים עם המכשיר על הנקודות חן... פעם הבאה תעירי לה על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנק חן
ד''ר מיכאל שוחט22/03/2009יש להניח פלסטר לבן על הנקודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם היא צובעת בטוש זה לא בסדר?
ליאת22/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם התכוונת לפלסטרים מיקרופור?
ליאת22/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)