מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שערות בידיים!דניאל14/03/2009
שלום ושבת שלום, יש לי שאלה בדחיפות!אני חייבת תשובה כמה שיותר מהר. אמא שלי אחת שמסכימה לי כמעט הכל, היא קלילה כזאת, אני בת 15 והיא מסכימה לי ללכת עם עקבים, איפור, לצאתעד שעות מאוחרות כמעט הכל! יש לי בעיה שיש לי ממש מלא שערות בידייםם! ואני מתה לעשות כברר לקראת הקיץ!! והעיניין שהכי מוזר הוא : שחברות שלי שאמא שלה קוסמטיקאית הסכימה לעשות לה למרותשאפילו לא היה לה, ועודד אלו הן שתי חברות שלי שממש אבל ממש לא מסכימים להם כלום, לא להישאר בשעות מאוחרות... והכל דבר הן שואלות את ההורים שלהן! אז ידיים הסכימן דווקא להן ולי לא?!! ועוד עיניין הוא שכל הבנות החנוניות בכיתה עושות ידיים, וא-מ-א שלי לא מסכימה! אמא שלי טוענת ששיער יצמח מתחת לעור..! עכשיו איך אני יכולה לשכנע אותה מדבר של קוסמטיקאית-אחת שמבינה שזה בסדר לעשות? קיצר-איך לשכנע אותה? תודה מראש . יובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עוניים???
דניאל15/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר מיכאל שוחט16/03/2009את צריכה להביא את אימך לפגישה עם המטפלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות:)סתיו12/03/2009
שלום רב ישלי כמה שאלות בנוגע להסרת שיער בין לטיפול,אני התחלתי ממש עכשיו טיפול הסרת ישער בלייזר בשיטת ipl וברצוני לדעת איך אני יכולה להסיר שיער עד לטיפול הבא שלי שיהיה בעוד חודש? תודה רבה מראש סתיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בין טיפולים...
דורית12/03/2009שלום לך,
בין טיפולים את יכולה להסיר שיער בגילוח בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דורית
סתיו12/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בכללית אסתטיקה חולוןשירלי10/03/2009
שלום לכולם, הייתי רוצה לקבל חוות דעת עבור השרת שיער בכללית אסתטיקה בקניון חולון. אם יש מישהו שהיה מטופל שם, הייתי רוצה לדעת אם המקום ממולץ. אשמח לעזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיתי שם הסרת שיער מבית השחי
אמאלה11/03/2009מקום מאוד נחמד. ממוקם באיזור מרכזי הצוות מקסימים, הסבירו לי את הטיפול בפירוט. בגדול - כדאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה למשיבה יש לי שאלה אליך
שירלי14/03/2009מתי ביצעת את הטיפול שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקטובר 2008
לאה15/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בפניםאבי10/03/2009
שלום, אני גבר בן 29, בעל זיפים עבים מאוד בפנים, גם יחסית לגבר. האם ניתן לעשות טיפולי לייזר בפנים כדי להפוך את השיער למעט יותר עדין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי
15/03/2009שלום אבי
כן ,אם אתה לא כהה כמו הזיפים,ויש לכך סף כאב סביר,ניתן גם להפחית כמותית ומה שישאר יהיה עדין יותר.
הטיפול לא נעים ככל שיש יותר שיער ליחידת שטח, אך התוצאות טובות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדלים לגבי ליישיר ו-SHRאור10/03/2009שלום רב, לפני שנה בערך התחלתי טיפולים של הורדת שיער מהפנים (אני בעלת עור כהה-תימניה) דרך מכשיר הלייטשיר. אחרי 5 טיפולים בערך הבחנתי בנקודות חן קטנות שצצות (בעיקר אחרי הטיפול החמישי שהיה חזק במיוחד). מרוב בהלה ביטלתי את כל הטיפולים באיזור זה. במקביל שמעתי על מכשיר ה - SHR ARIA שנאמר לי שהוא אינו פוגע בעור וגורם לפגמנטציות ונקודות חן ושהוא בטוח ואף אינו גורם לכאב בזמן הטיפול. זה נראה לי "טו גוד טו בי טרו". האם כדאי לי לעבור לשיטה זה בפנים? תודה, אור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאור
15/03/2009שלום אור
איני יכולה להמליץ לאף אחד מה לעשות או לא לעשות,זאת לא מטרת הפורום הנ"ל.
בדקי את הנתונים קבלי המלצות ותוצאות והחליטי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער SHR
דני26/03/2009שלום לך מניסיון אישי אני עברתי 14טיפולים המכשיר לא עובד אין תוצאות מכשיר לייזר הרבה יותר טוב 4 טיפולים עברתי הבדל עצום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזו תדירות מומלץ הסרת שיער?רונית10/03/2009ב - IPL מהרגליים? או משאר חלקי הגוף? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרונית
15/03/2009שלום רונית
1. תלוי במכשיר.
2. תלוי באזור המטופל
3. הכי הכי תלוי בצמיחה. לטיפול יש להגיע בצמיחה מלאה - באזורי גוף כ-3 חודשים בהתחלה ובהמשך אף יותר 4 ו-5 ח'...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם ב4-5 חודשים?!
רונית16/03/2009היי המכשיר הוא רקורד אני מטופלת בכל הגוף כולל בפנים. עברתי 4 טיפולים במכשיר קריסטל, בפערים של 7-8 שבועות בין טיפול לטיפול. האם בזבזתי את זמני ואת כספי לשווא? כמה זמן להמתין עכשיו, אחרי הטיפול האחרון בקריסטל, לפני המעבר לרקורד? ואז בין טיפול לטיפול? (5-6 וכו') בתודה מראש רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער בזמן הריוןשרון10/03/2009שלום, התחלתי טיפול לפני מספר חודשים בהורדת שיער ע"י מכשיר ארייה ARIA- גלי חום , כרגע אני בהריון בשליש ראשון ויש לי תור לטיפול, האם מותר להוריד שיער באמצעות מכשיר זה בזמן הריון. תודה המודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשרון
15/03/2009שלום שרון
הריון היא התוויית נגד, בלייזר. סיימי אותו ובינתיים תחזרי לגילוח או מריטה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שלום רבנטע10/03/2009שלום ד"ר.אני בת 19 אני סובלת מחוסר אנזים 21 הידרו מה שגורם לפעילות יתר של ACTH ויצירת סטרואידים ברמות גבוהות ויחד עם זאת הורמונים אשר גורמים לשיעור יתר כמו טרוסטרון, קורטיזול ועוד... שאלתי היא- האם טיפול בלייזר יעזור לי משהו בעקבות מצב מורכב זה??? אודה לך על המענה יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנטע
15/03/2009שלום נטע,
האם את מטופלת תרופתית ובמה?
האם התייעצת עם האנדוקרינולוג/ית שלך ומה הם מציעים ?
אם יש הוראה מהגוף להמשיך ולהוציא שיער חדש כל הזמן,הלייזר לא יוכל לשנות הרבה,אך אם את נוטלת טיפול מאזן (ושוב השאלה מה )יתכן שניתן.
איפה בעיקר את סובלת בפנים,צוואר,חזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון ועוד..הילה09/03/2009שלום, אני בת 30 ועברתי כבר סדרה של כ 5-6 טיפולים בלייזר ברגליים, מפשעות, בית שחי ושפם. השיער שלי (במקור) לא מאוד עבה. בשפם אני לא רואה שום תוצאות, בבית השחי גם ככה לא הייתי שעירה מידי וגם שם אין הרבה הבדל. לפעמים נדמה ששהטיפולים מצמיחים עוד שיער למרות שיש שיער שנושר. האם טיפול בקרן אור יכול להיות יעיל יותר? לגבי הריון, יש טיפולים שאפשר לבצע בהריון? האם כדאי למרוט את השיער בתקופת ההריון שכן לא ממש בא לי לגלח, בטח שלא את השפם. אשמח לתגובה, הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלהילה
15/03/2009שלום הילה
בזמן ההריון אין לבצע לייזר או IPL .ואת בהחלט יכולה למרוט.
איני יודעת באילו מכשירים את מטופלת,אך יתכן שאת במחצית הדרך.
השפם - עיקש,בהנחה שאת מטופלת במכשיר הנכון ובעוצמה המתאימה,יש לך עוד עבודה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!!
הילה16/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באינפרא אדוםdaganro08/03/2009שלום רב, בתי הג'ינג'ית בת ה-24 עברהלפני שנים טיפולי לייזר להסרת שיער במכון ידוע ללא הצלחה. כעת בתי הצעירה בת ה-16 רוצה לעבור טיפולי הסרת שיער באינפרא אדום בבית השחי ובאזור המפשעה. היא בהירת עור ושיערה שטני. שאלותיי הן: מה מידת היעילות של שיטה זו? האם היא מתאימה לטיפול זה מבחינת הגיל? מה עלי לבדוק כשאני מחפשת מכון מתאים? תודה daganro
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלdaganro
08/03/2009שלום לך
שיער ג'ינג'י, שטני,בלונדיני,שיבה,אינם מתאימים להסרה בלייזר. גם לא ב-אינפרא. אורכי הגל של מכשירים אלו,מתאימים רק לצבענים כהים /שחורים של השיער.
לכן חבל על המאמץ והכסף.
אם אין לה המון שיער,אולי אפילציה- זהו תהליך ארוך,כואב,ויקר אך יעיל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שער שיבהדני08/03/2009באיזה שיטה ניתן להוריד שער שיבה מהגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדני
08/03/2009שלום דני
באופן זמני: גילוח,מריטה.
לטווח ארוך: מחט חשמלית(אפילציה).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לאורך זמןמיכל07/03/2009שלום ד"ר אהרונוביץ', אני בחורה בת 23 ואני מורידה שערות מהרגליים כבר 10 שנים. יש מקומות ברגליים שכבר יש לי קרחות ובמקומות אחרים השיער כבר צומח מאוד דק ועדין, ואני פשוט מורידה כל שבוע בעזרת מכונה להסרת שיער את השיערות שצומחות. לפני מספר חודשים התחלתי להשתמש במכונה גם בבתי השחי וגם באזור המפשעה (קו ביקיני ו"סידור" של המפשעה), עד אז הייתי מורידה בשעווה או מגלחת אם באמת התעצלתי. השאלה שלי היא האם אחרי כמה שנים של הסרת שיער מהשורש, גם בבתי השחי ובמפשעה אפשר לצפות שיקרה אותו דבר כמו שקרה לי ברגליים - קרחות, שיערות דקות ועדינות? האם זה אפשרי? אני כמובן מקווה כי הדבר די יקל עליי בכל העניין של הסרת השיער. מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
08/03/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בשעווהמיכל07/03/2009שלום, אני מחפשת מורטת בשעווה טובה באזור צפון תל-אביב... מישהי מכירה? יכולה להמליץ? תודה, לירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
08/03/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר שאלות בנוגע להסרת שיערsilk07/03/2009שלום, כל חיי הפריעו לי שערות מיותרות ועכשיו סופסוף הגיע הזמן להיפטר מהם! (לפחות ל4 שנים לא?) בעיקרון עשיתי קצת מחקר באינטרנט ודיי התבלבלתי מכל הטיעונים הסותרים לגבי שיטות להורדת שיער. יש לי עור יחסית בהיר (אם אצא לשמש אני הופכת שחומת עור ממש מהר, אבל אני משתדלת להימנע מחשיפה) והשיער שלי שחור ועבה מאוד! הבנתי ששיטת הIPL היא קרן אור יותר חלשה מהלייזר, ומשום כך פחות מזיקה ולעומתה הלייזר יותר יעיל בהשמדת השיערות לטווח ארוך. מה יהיה יעיל יותר לסוג העור והשיער שלי? בקשר להורדת שיער מאיזור המפשעה: האם הטיפול יכול להיות מזיק? (זה הרי איזור רגיש עם עורקי דם רבים), האם ניתן לטפל גם במקומות האינטימיים שבאיזור המפשעה? ושאלה אחרונה, אם הטיפול מבוצע על איזור עם סימני מתיחה האם זה יכול להשפיע עליהם? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלsilk
08/03/2009שלום לך
לדעתי הפחתת שיער בלייזר עדיפה ומהירה יותר, נכון שהיא עלולה להיות לא נעימה, אך בהחלט ניתן להסתדר.
ניתן להסיר שיער בבטחה במקומות אינטימיים מכוסי עור(לא על הריריות).
אין השפעה על סימני המתיחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי כמה שאלות בנוגע להסרת שיער...אן07/03/2009שלום, שמי הוא אן יש לי בעיה קטנה - היום הוא יום לפני פורים וקיבלתי מחזור .. רציתי לדעת האם מותר לי להוריד שערות בשעווה בזמן המחזור ?! מאחר ואני חייבת את זה לתחפושת אני לא יודעת האם זה מותר להוריד בשעווה או שעדיף לי לגלח (למרות שאף פעם לא גילחתי ואין לי מושג איך זה ייצמח).. אם אני אוריד שיער בשעווה בזמן המחזור זה יהיה כרוך בכאבים חזקים יותר ?! או אולי השיער ייצמח לי מהר יותר?! והאם זה מסוכן באיזור בית השחי ?! בבקשה תחזירו לי תשובה! בתודה, אן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?היועצים שלנו
עוסק בזכויות רפואיות תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עודמנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)