מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ariaאודטה29/04/2009
שלום רב
לאחרונה נתקלתי ושמעתי רבות על מכשיר הARIA SHR אך אינני מוצאת מידע אובייקטיבי בעניין.
האם ידוע על איזה שהוא סיכון לאחר שימוש במכשיר והאם הוא יעיל כמו טיפול בלייזר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר shr
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2009מדובר במכשיר קרן אור הפועל בעוצמה נמוכה ללא כאב עם הקטנה כמעט מוחלטת של סכנה לכויות הנמצא בשימוש בשנתיים שלוש האחרונות עם תוצאות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הטיפול בלייזראסתר28/04/2009
בס"ד
שלום וברכה,
אני בת 17.5 ומעוניינת
בטיפולי הסרה.
שאלה יש לי שמציקה לי מאד,
אחרי ה"גילוח" של השיער,
ואחרי הטיפול שפוגע בשורשי השיערות,
מה קורה לאותו חלק של השיערות
שבין פני העור לזקיק שלהם?
זה נשאר תקוע שם, יורד במקלחת?
מה קורה עם זה, זה הרי כהה ולא נעים למראה?
לתשובתכם אודה
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער לאחר טיפול
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2009בדכ לאחר שבוע או שבועיים השיער נושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער לאחר טיפול
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2009בדכ לאחר שבוע או שבועיים השיער נושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער פניםאסתי28/04/2009
אני בת 16 וחצי ויש לי שיער פנים בפיאות ובסנטר אמנם בכמות מעטה אבל יש לי מעין צל שחור במקומות אלו שנורא מפריע לי ניסיתי להתייעץ לגבי השיטות השונות אבל לגבי הליזר והאינפרא אדום נאמר לי שלא כדאי מיכוון שיכול לצמוך לי אפילו יותר שיער ממה שכבר יש לי-האם זה נכון ואיזו שיטה יעילה ביותר לדילול השיער בפנים!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה...
אסתי28/04/2009האם יש אפשרות לעשות אינפרא אדום בלי לגלח לפני את המקום, ואם יש מכשיר ביתי שיכול לדלל לי את השיער בפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בפנים
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2009במידה והשיער פלומטי מומלץ טיפול באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזרדנה28/04/2009
שלום...
רציתי בבקשה לדעת אני רוצה לעשות הסרת שיער בלייזר,האם מותר לעשות הסרת שיער בלייזר כאשר יש לי נקודת חן באזור שאני צריכה לעשות את הלייזר?
כי אני הבנתי שיש מחקר שיש קשר בין הסרת שיער בלייזר לנקודות חן...
ועוד שאלה קטנה...
האם זה מסוכן לעשות הסרת שיער בלייזר מבחינת סרטן העור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער ונק חן
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2009מומלץ לכסות את נק החן בפלסטר לבן בזמן הטיפול במידה ואין אירוע של כויה קשה הטיפול לא יגרום להתפרצות סרטן העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות חן
דלי30/04/2009היי אור
יש לי המון נקודות חן חינניות יותר ופחות
ובכל זאת עשיתי טיפול הסרת שיער בלייזר שנה שעברה.
הם ממליצים לחבוש את המקום או לשים פלסטר באיזור ליתר בטחון
לא הייתי דואגת במקומך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער פלומתישני28/04/2009
שלום רציתי לדעת כיצד ניתן לטפל בשיער פלומתי ודק המופיע על כל הגוף : איזור הבטן, החזה, והגב החתון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פלומטי
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2009הטיפול המומלץ הוא אפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם קרן אור?
דנה לוי04/05/2009לא טוב לשערות פלומתיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר ..חופית28/04/2009
האם קיים סיכון של סרטן בתהליך הסרת שיער בלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר וסרטן
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2009נכון להיום התשובה שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר להסרת שיער ביתי - בבקשה עזרהשרית28/04/2009
אני מעוניינת לקנות מכשיר להסרת שיער ביתי, קראתי את כל התגובות ואת כל ההמלצות על מכשירים שונים ועדיין לא הגעתי להחלטה מה הכי טוב
הריו, הסיליקן ההום משהו
אפשר לקבל תשובה חד משמעית? בבקשה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2009מאחר ומדובר בטכנוליגייה חדשה קשה בשלב זה להמליץ חד משמעית על מכשיר מסויים יש צורך במעקב ומחקר לאחר תקופת זמן של לפחות שישה חודשים לאחר סיום סידרה שלמה של טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הייתי מתעסקת עם זה
דוריתה30/04/2009נראה לי עדיף לשלם קצת יותר וללכת למקום מקצועי מאשר לעשות טיפולים לא בטוחים לבד בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחד משמעית
יפית03/05/2009הריו הוא הותיק בארץ. כבר כמה שנים בניגוד לכמה חודשים של השאר. הוא גם הכי בטוח לשימוש בייתי והוא היחידי שהוא לייזר. לי יש אותו כשנה ואני מאד מאד מאד מרוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר בייתי דווקא כן שווה
שרון07/05/2009אני משתמשת בסילקן כבר 4 חודשים ומאוד מרוצה מהתוצאות.
חשוב לי להגיד לך שלפי המידע שקיבלתי המכשיר דווקא כן עבר ניסויים של תקופה ארוכה משהו כמו שנה אם אני זוכרת נכון, וכן הוכיחו שהוא יעיל.
לחברה שלי יש את הריו והיא אומרת שזה סיוט מהסיבה שצריך לברור שערה שערה במכשיר לעומת זאת בסילקן יש שטח פנים די גדול..
שווה בדיקה.. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס גניטלי והסרת שיער בלייזרמושית28/04/2009
שלום רב,
מזה כמה שנים אני סובלת מהתפרצויות של הרפס גניטלי מדי פעם בפעם.
לא ידעתי שעלולה להיות בעיה עם טיפולי הסרת שיער בלייזר ועשיתי טיפול הסרת שיער ראשון במפשעה ובבית השחי.
כשלושה שבועות לאחר הטיפול, פרץ אצלי הרפס גניטלי.
שאלותי הן:
1. האם כדאי להפסיק טיפולי הסרת השיער (בהתחשב בכך שאני בשום אופן לא אהיה מוכנה לקחת אנטיביוטיקה או תרופות אנטי דלקתיות למנע כפי שקראתי שמציעים).
2. האם אפשר לעשות טיפולים בבית השחי בלבד (ולהפסיק עם המפשעה) בלי חשש שהדבר ישפיע?
3. אם אחליט להפסיק את הטיפולים, האם לטיפול הבודד שעשיתי יש השפעה לטווח ארוך מבחינת התפרצויות ההרפס, או שברגע שמפסיקים הסכנה להתפרצויות ההרפס חולפת?
תודה רבה
מושית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים לשאלתי? מקפיצה
מושית03/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה.. תודה
מושית06/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמושית
07/05/2009שלום מושית
1. אם אינך מוכנה ליטול טיפול מונע,את עלולה לחוות התפרצויות חוזרות ולכן הייתי ממליצה לא להמשיך.
2. לגבי בית השחי,איני רואה סיבה להפסיק.(אין לך הרפס שם)
3. אין השפעה שכזאת לעתיד. ההרפס מטיבו היא בעיה שחוזרת מידי פעם,כפי שחווית בעבר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לגבר- כללית אסתטיקהמתלבט27/04/2009אני מעוניין להוריד שערות בגב ובפגישת ייעוץ בכללית נאמר לי שהצלחה של 60-70 אחוז נחשבת לטובה. כמו כן הציעו לי חבילה של 12 טיפולים (גב תחתון+עליון) במחיר של 3700 ש''ח.
למרות שמראש אמרו לי שבגלל שאני חבר בכללית יש הנחה וגם בגלל שאני חייל משוחרר.
בפועל קיבלתי מבצע שכל מי שמגיע מקבל.
האם הכללית באמת נחשבת למרפאה או שזה עוד מכון במסווה של מרפאה?
האם יש סיכוי טוב להצלחה בטיפול? נאמר לי שהטיפול מתבצע במכשיר לייטשייר והוא המכשיר הטוב ביותר להסרת שיער בגברים, האם זה נכון?
האם באופן כללי כדאי להיכנס לכל הסיפור של הסרת שיער מהגב? מדובר בזמן ארוך מאוד.
האם אחרי ביצוע של טיפול ישנה תקופה מסויימת שאין צמיחה בכלל?
בתודה מראש וסליחה על אורך הדברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2009מדובר בחברת בת של שרותי בריאות כללית עם כל ההשלכות הקשורות לכך בדכ מדובר בסידרה של 10 טיפולים כאשר המרווח בין הטיפולים בסביבות 8 שבועות בהם הצמיחה מינמלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר??
דנה לוי04/05/2009מה זה אומר חברת בת בת של כללית עם כל ההשלכות?? אם קורה משהו חס וחלילה יש למי לפנות?? אם פושטים רגל באסתטיקה יש למי לפנות בכלל בקופת חולים כללית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק בגלל זה התרגזתי
מתלבט30/04/2009בגלל שאני בכללית מושלם וגם חייל משוחרר אמרו לי לפני פגישת הייעוץ שאני זכאי להנחה מיוחדת. בפועל הוצע לי מבצע שכל אזרח מקבל (דברי הפקידה) .
משום כך אני נוטה לחשוב שהם לא שונים משום מקום אחר ומעונינים רק בכספי הלקוחות, והשתמשו בטיעוני ההנחות שמגיעות לי רק כדי למשוך אותי לסניף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא תברר בעוד מקומות?
רונית30/04/2009מה, נגמרו המרפאות?
וחוץ מזה בקטע של רופאים אני אישית יודעת שיש עוד מקומות שבהם עובדים רק רופאים ככה שמבחינה מקצועית יש פתרונות טובים יותר.
לגבי מחירים - אין לי מושג אבל שווה לבדוק בעוד כמה מקומות. אתה עשוי להיות מופתע.
אה, כן, ובקשר לתדמית, אז אני הלכתי לטיפולי שיניים בכללית כי חשבתי משום מה שעאלק קופת חולים זה יותר זול.
אז זהו. שזה לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזראסי אושר27/04/2009שלום , רציתי לדעת כמה טיפולים נחוצים בכדי לסיים את התהליך הזה?
אם זה חשוב באיזה מקום אז אני מדבר על הסרת שיערות מהגב ומהבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2009בדכ בין 8 ל10 טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציהדנה27/04/2009שלום.
אני מעוניינת להסיר שיער וביררתי לגבי לייזר אך זה מפחיד אותי מהסיכון של סרטן שיכול להיות.
לאחר כמה זמן נודע לי על האפילציה ורציתי לישאול כמה שאלות.
1.האם כדאי להתחיל טיפול באפילציה?
2.האם הוא מסיר שיער ברמה גבוהה?
3.האם יש בטיפול יש סיכון מבחינה בריאותית כמו מחלות קשות?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
27/04/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בטןחופית25/04/2009רציתי לדעת האם תיתכן פגיעה באיברים פנימיים או שיבוש בכל הקשור לפיריון אם וכאשר אישה מחליטה לעבור הסרת שיער בלייזר באזור הבטן וקו הטבור
ועוד שאלה נוספת, האם כשיש עור כהה התוצאות פחות טובות?
אשמח אם תענה/י על שאלותיי במהרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחופית
27/04/2009שלום חופית
ככל שידוע עד כה,אין עדות לפגיעות פנימיות שכאלה.
לא בהכרח,אם יש ניגוד ברור בין צבע השיער לעור ויש את המכשיר המתאים בשילוב של מטפל/ת מנוסה התוצאות יכולות להיות טובות מאד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באפילציהשירן25/04/2009שלום לכולם!
תוכלו להמליץ לי בבקשה על אפילטורית טובה באזור פתח תקווה והסביבה?
בתודה רבה מראש,
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
27/04/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר ושמשהדס25/04/2009שלום,
אני עושה לייזר במפשעות, רגליים וידיים.
רציתי לשאול, במסגרת הימנעות מחשיפה לשמש, האם שחייה בבריכה מקורה נחשב לחפישה לשמש?
הבריכה מקורה לחלוטין אבל הגג שלה לא אטום לגמרי ויש אור בבריכה. (למרות שאין שמש ישירה).
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלהדס
27/04/2009שלום הדס
אם אין מגע של שמש על עורך,לא רואה בעיה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בבטן אחרי הריוןdalitpo24/04/2009אני אחרי הריון עם בטן שעירה ולא נחמדה. מה אפשרויות הסרת השיער מאיזור זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרdalitpo
27/04/2009שלום לך
האם זה שיער שהתווסף בזמן ההריון? וכמה זמן חלף מאז הלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
dalitpo28/04/2009עבר חודש. ברובו שיער שהתווסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה בבקשה לתגובה
dalitpo01/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
dalitpo06/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלdalitpo
07/05/2009שלום לך
בד"כ שיער שהתווסף בהריון גם יישור לאחר הלידה,ואת עוד קרובה אליה חכי עוד כ-3 ח' ,את יכולה למרוט אולי,עם העור שלך מאפשר זאת ואח"כ,תראי עם מה נשארת.
אולי כדאי למרוט אצל קוסמטיקאית בשלב 1.,כדי לשמור על העור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?היועצים שלנו
נטורופת,מומחה לרפואה טבעית(מטפל רב תחומי).דוקטורט(phd)באונ` בירקהם במדריד.מטפל בגוף-נפש בנטורופתיה,דיקור סיני,תזונה,רפלקסולוגיה,עיסוי הוליסטי,שיאצ`ו,פרחי באך,אנרגיה,צמחי מרפא, ארומתרפיה,מדיטציה,נר הופ... קרא עודאורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)