מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער באפילציהענת05/04/2009
האם אוכל לקבל המלצה על מס' מטפלות איכותיות באפילציה.
אני יודעת שיש צורך במומחיות טובה בנושא כדי לקבל תוצאות טובות.
כוונתי להוריד מס' שערות בודדות באזור השפם ואני לא רוצה לגלח ולעשות בלייזרים שונים
אני מאזור המרכז.
תודה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה
ד''ר מיכאל שוחט09/04/2009ממליץ לגשת למרפאות כללית אסתטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בשיטת SHRדני היי05/04/2009
אני מטופלת בפנים בשיטת הSHR בעקבות שיעור יתר הורמונלי (בת 60) אני מודאגת מתופעות רחוקות טווח של המכשיר , כגון הגדלת הסיכון למחלות סרטן שונות בעקבות החשיפה לקרניים. עד כמה יש בסיס לחששותי?
תודה
דני היי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט09/04/2009נכון להיום אין קשר בין טיפולי הסרת שיער בקרן אור או לייזר להגברת הסיכוי להתפתחות גידוליים סרטניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר חדש - לייטשיר דואטניר04/04/2009
לאחרונה פורסם שהושק מכשיר חדשני בשם "לייטשיר דואט". אני מעוניין לקבל מידע על המכשיר - יעילותו לעומת מכשירים אחרים, האם מכונים החלו בשימוש בו וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייט שיר
ד''ר מיכאל שוחט09/04/2009המכשיר חדש אינני יודע אם הוחל טיפול בארץ במכשיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדי להוריד שיער ברגליים בגיל 11ליאור04/04/2009
אני בת 11 ,
מורידה שיער בשפם בשעווה או בחוט ,
רציתי לשאול אם כדי להוריד שיער ברגליים בשעווה או בגילוח ?
( אני עוד לא קיבלתי מחזור )
אבל השיערות ברגליים מפריעות לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט09/04/2009ניתן להסיר בשעווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להסרת שיער בפנים וטיפול בסתיו04/04/2009
שלום,אני מטופלת אצלכם,היה לי בינתיים רק טיפול אחד,ועכשיו,כחודש לאחר הטיפול,ור הפנים שלי מאוד יבש,באיזה קרם מומלץ להשתמש?
ועוד שאלה-באיזה סבון פנים מומלץ להשתמש?
תודה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם
ד''ר מיכאל שוחט09/04/2009מומלץ סבון לקטופיל צטופיל ושימון בדרמקול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לצמיתות - חולת זאבתשני04/04/2009
היי,
האם יש איזהשהו תהליך שבו ניתן להסיר שיער לצמיתות לחולי זאבת?
לפי מה שקראתי - חל איסור על ביצוע לייזר
האם ידוע לכם שיטה אחרת שאפשרית?
לתשובתכם אודה :)
שבת שלום
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט09/04/2009ניתן להסיר שיער באפילציה בנוסף במידה ולא מדובר על הסרת שיער בפנים או במיקרה והמחלה לא מלווה בתסמינים עוריים ניתן לבצע טסט טיפולי בלייזר באזור בתי שחי או מפשעות ובמידה ואין החרפה של ביטויים עוריים ניתן לטפל בלייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלופוס והסרת שיער
עדי09/05/2009ברור לי שחשיפה לקרינה יכולה להזיק לחולי זאבת, אולם, לא הצלחתי לקבל תשובה (לא מראומוטולוג ולא מהמוטולוג) לגבי הסרת שיער באמצעות קרינה אינפרא אדומה
האם עלי להמשיך לגלח? :-)
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט09/05/2009באזור שאינו חשוף לשמש ניתן לעבור טיפול לאחר ביצוע טסט טיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות. ..:]]דניאלה04/04/2009
היי למומחיםם
אני מתכוונת ללכת לייעוץ לגבי ההסרת שיער בלייזר במפשעות , וובבית השחי.
איך אני אמורה לבוא לטיפולים מגולחת ? או ההפך?
ואיזה מכשירים מומלצים לטיפול במקומות שציינתי מקודם??
האם מסירים שיער במפשעהה גם בשפתיים החיצונית ז''א הכללל? לא קיים סיכון?.
ד''א אני בחורה בת 18בעלת עור לא ממש כהה וגם לאא בהיר ובעלת שיער שחור ועבה במיוחדד.
הטיפולים במקומות הללו+שיער שחור וככה הם מוצלחים ורואים תוצאות מהר. האם אני צודקת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאלה בקשר ללייזר
דיאנה04/04/2009היי דניאלה שמי דיאנה ואני קוסמטיקאית שעובדת עם מכשיר להסרת שיער. את לא צריכה להגיע מגולחת כדי שהמטפל בך יוכל לבדוק אם את אכן מתאימה למכשיר שנמצא אצלו. אם גוון העור שלך כהה הרבה מכשירים לא טובים לך אני ממליצה על מכשיר ה ARIA SHR לגבי גוון השיער כמה שיותר כהה ככה יותר טוב ככה הטיפול יותר מהיר. תתיעצי אם כמה שיותר מומחים גם קוסמטיקאיות ואז תחליטי. לגבי השפתיים ברוב המכשירים ניתן להסיר גם שם מומלץ בחום ה ARIA SHR ללא כאב מותר גם בקיץ ומתאים לכל סוגי העור וכמעת לכל סוגי השערה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:]:]:]
דניאלה04/04/2009תודה דיאנה על התשובה המהירה ..!
את יכולה להמליץ לי על מרפאה טובה שאפשר לסמוך עלייהה.?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה
דיאנה05/04/2009באיזה איזור בארץ את גרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרה באזור הדרוםם.!
דניאלה06/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאנה
דיאנה06/04/2009אני מהצפון אז קצת קשה לי להגיד כי אני לא מכירה שם. תתענייני לגבי הSHR יש אותו גם אצל קוסמטיקאיות וגם בכללית אסתטיקה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניגוד לדיאנה אני לא ממליץ על ARIA
פיליפס08/04/2009מנסיון רב של עבודה עם המכשיר ומדובר על הרבה מאות של
אנשים, גברים ונשים, מכל הצבעים והסוגים, אני יכול לומר לך בוודאות כי
המכשיר הנ"ל, ה"אריה SHR" אינו מספק את הסחורה.
הדבר נכון בעיקר לגבי גברים, אולם גם עם נשים - יש צורך במספר
טיפולים רב וגם אחר כך הם חוזרים בעקבות צמיחה מחודשת.
ברשותי מספר רב של תמונות מטופלים המתעדים אותם לאחר מספר רב של טיפולים במכשיר האריה
הזה .
בקיצור, אל תלכי על IPL בכלל ובטח לא ה"אריה". ממליץ על לייזר ולא IPL לקבלת תוצאות הרבה יותר טובות.
בקרוב: בלוג על ה"ARIA SHR".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהARIA SHR - פשוט לא יעיל
ספיר שבה06/05/2009אני מסכימה איתך בכל מילה. לא יכול להגדיר את זה יותר טוב. וזה דרך אגב קרה בהרבה מכונים.
ידוע לי גם מדוע זה קרה (פרטים ברמה הטכנית של המכשיר). יש הרבה אנשים שפשוט אכלו אותה בגדול עם המכשיר הזה.
רצוי מאד ללעת לכיוון של מכשירי IPL מתקדמים של חברות שיש להם שם טוב ונסיון עשיר ויש לא מעט כאלו.
בהצלחה לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט09/04/2009מומלץ להגיע לא מגולחת אזורי בתי שחי ומפשעות הם האזורים המגיבים טוב ביותר לטיפולי הסרת שיער ואולם יש להזהר בכוייות באזור מפשעות וערווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזריהודית01/04/2009
האם לבעלות עור שחום מומלץ לעשות טיפולי הסרת שיער בלייזר בפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט04/04/2009בדכ טיפול בפנים אפשרי בתנאי שהשיער כהה ויש לקחת בחשבון אפשרות של צמיחה מוגברת במהלך הטיפול וזאת בתלות באזור הטיפול לנשים כהות מומלץ טיפול במכשירים העובדים בעוצמות אנרגיה נמוכות כמו SHR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להוריד בלייזר צכה עזרה!!!חסוי31/03/2009
היי.
אז ככה. כבר מלאאאא זמן שאני חושבת לעשות לייזר או שעווה. לא בטוחה.
לפני כמה ימים חברה שלי העלתה את הנושא שהיא ממש רוצה לעשות לייזר באיזור למטה.
אז רציתי לשאול כמה דברים גם בשמה וגם בשמי.
בשבילה- 1. היא כבר הרבה זמן שמגלחת שם עם סכין והשיער שלה ממש ממש עבה היא חושבת שלא תוכל לעשות שעווה או מכונה, האם זה נכון?
2. מה המחירים לעשות רק שם ובבית החי?
3. היא מצאה מכונה כזו של "עשה בעצמך" לליזר. האם היא באמת אוהבת? או שזה סתם בזבוז של כסף על כלום??
בשבילי-1. יש לי שיער די בהיר כעיקרון. אך כשהייתי קטנה עשיתי טעות וגילחתי כמה פעמים בבטן, בגב, בחזה ובכוס. ועכשיו נהיה לי שיער מאוד כהה. יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להחזיר אותו להיות בהיר שוב? אם אני יעשה שעווה זה יחזיר אותו לגדול בהיר?
2. אין לי הרבה כסף לבזבז על העיניין ואני ממש רוצה לגלח לפני הקיץ בבטן, בגב, בית שחי, כוס,חזה.... הכל!!! מה הדרך הכי זולה? והכי משתלמת?
תודה רבה!! סליחה על החפירות.
אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט04/04/2009לא ניתן להחזיר אית צבע השיער לקדמותו אין בעיה לבצע הסרה בלייזר לאחר גילוח או שעווה הטיפול יעיל ביותר באזורי בתי שחי מפשעות ושוקיים באזור בטן גב וערווה יש צורך במספר טיפולים רב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מורידים שיער בין לייזר???ענבר31/03/2009
אני מעוניינת להתחיל לעבור טיפול הסרת שיער מהרגליים בקיץ הקרוב. הבנתי שהטיפול לוקח משהו כמו 8-10 פגישות, ורציתי לדעת – איך מורידים שיער מהרגליים בין הפגישות??? שעווה, גילוח, מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט04/04/2009בדכ בין הפגישות צמיחת השיער מינימלית וניתן להסיר בשעווה ואולם לאחר הסרה להמתין לפחות שבועיים שלןשה עד לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור על סוגי לייזרנינט31/03/2009
שלום,
אני עומדת להתחיל לעבוד טיפול בלייזר להסרת שיער מהרגליים . הייתי רוצה לדעת איזה סוג לייזר משתמשים שם – לייזר, SHR, אינפרא... ומה בעצם ההבדלים ביניהם? עד כמה התהליך כואב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט04/04/2009בכללית אסתטיקה קימות כל שלושת השיטות שהזקרת בדכ טיפולים בטכנולוגיית SHR פחות כואבים במידה והטיפול נעשה עיי מטפל או מטפלת מקצועיים ואת מתאימה לטיפול היעילות יכולה להיות זהה ואלם מספר הטיפולים יכול להשתנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה השיטה היעילה ביותר ואיזה מכשיר"נעמה31/03/2009
אחרי כל כך הרבה הסברים וכתבות לא ברור לי מה השיטה היעלה ביותר היום להסרת שיער או איזה מכשיר הוא הטוב ביותר .
אני רוצה לבצע הסרת שיער ואיני יודעת במה לבחור . אני לא כהה ולא בהירה ממוצעת.
אנא עזרו לי לעשות סדר בבלגן
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעה אישית בנושא רכישת מכשיר
קובי31/03/2009ערב טוב.
גם אני "הסתובבתי" בכל מיני פורומים ושאלתי שאלות וכיום אחרי מספר חודשים של טיפול עצמי מוצלח חשבתי לשתף אתכם בתחושותי כך שאולי זה יעזור גם לכם.
בתחילה חשבתי שהכי נכון היה לרכוש מוצר לייזר מאחד הסוגים בשוק לאחר נסיון אחד בלבד החזרתי את המוצר אשר כל תהליך הטיפול בו היה לא נעים ומסורבל מאוד. לקח לי המון זמן להחליט לרכוש מוצר אחר מכיוון שהייתי מתוסכל מהמכשיר הראשון. חשבתי כבר לעשות טיפולים באחד מהמכונים המוכרים אך למרות הכל החלטתי לרכוש כי לדעתי זה עדיף. אחרי הסתובבות חוזרת וקריאת חוות דעת שונות שוב החלטתי לנסות לרכוש את מכשיר הסילקן, כבר בטיפול הראשון ההרגשה היתה טובה הרבה יותר הן מבחינת הנוחות והן מבחינת התוצאות (עצם העובדה שלא צריך "לרדוף" שערה שערה כבר הרבה יותר טוב), כבר אחרי הטיפול השני התחילו להופיע הקרחות שכל הזמן רציתי וכיום אחרי מספר טיפולים נוסף מספר הקרחות רק גדל וגדל והדרך אל העור החלק קרוב מתמיד.
מקווה שהצלחתי לעזור כמו שאחרים עזרו לי בעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט04/04/2009במידה והשיער כהה והאזור מתאים לטיפול בסהכ רוב הטכנולוגיות החדשות די דומות ההבדל יכול להיות התחושת הכאב בסיכון לכויות ומגבלות לגבי חשיפה לשמש לפעמים יותר חשוב מהטכנולוגיה מיומנות המטפל או המטפלת והשימוש הנכון במיכשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בפנים לגברIlan31/03/2009
שלום
ברצוני לדעת האם ניתן להסיר שיער מאזור העיניים והלחיים העליונות?
תודה מראש
אילן
ד''ר מיכאל שוחט04/04/2009ניתן אבל יש צורך במספר טיפולים רב וכמובן הגנה לאזור העניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בטכנולוגית ה-shrגל30/03/2009
שלום
הבת שלי בגיל 10 והיא מאד שעירה באיזור הידיים והגב
שמעתי ש ב- טכנולוגית הshr זה אפשרי לטפל גם בילדים,האם זה נכון?
(ברצוני לציין שהילדה סובלת מרגשי נחיתות ומבקשת להסיר את השיער)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט04/04/2009באופן כללי לא מומלץלטפל בילדים מתחת לגיל 12 חוץ ממיקרים חריגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה..שולמית30/03/2009
אתם יכולים להמליץ לי על מכון שמתמחה בהסרת שיער באפילציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה
ד''ר מיכאל שוחט04/04/2009כללית אסתטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)