מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהי הדרך הכי טובה להוריד שערות?חשובאביב05/03/2008
למשל לייזר/אינפרא אדום..
ובמקומות כמו בבית השחי/רגליים .. והאם בכל מקום עדיף מכשיר אחר..?
יש לי שפם אולי זה נישמע מצחיק או משהו כזה אבל זה מציק לי ולא נעים אז איך כדאי להוריד שערות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאביב
10/03/2008שלום אביב
לדעתי עדיף לייזר. גם בשפם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעווה בהריוןשירן05/03/2008שלום!
אני עושה שעווה בבטן באופן קבוע בבטן ועכשיו אני בהריון אני כבר חודש רביעי ואני מפחדת לעשות שעווה שם שזה לא יזיק לעובר.
האים זה יכול להזיק לעובר??
תעזרו לי אני צריכה תשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשעווה בהריון
נועה קוסמטיקה05/03/2008מותר לעשות שעווה, במיוחד לאחר שעברו 3 חודשים ראשונים. דאגי לשמן טוב את העור באופן קבוע בבטן, כך גם תמנעי סימני מתיחה בעור. מה שחשוב - לא להשתזף יום קודם ויום לאחר מכן ולהשתמש בקרם הגנה אם את בשמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פלומתי ברגלקטיה05/03/2008שלום. יש לי שאלה לגבי שיער פלומתי שנמצא בירכיים בחלק הפנימי והאחורי. למרות שאת רוב הרגל אני מגלת ואין לי בעיה עם הגילוח, את השיער הזה הסכין לא תופסת לכן אני לא מגלחת באזור זה רק מקדימה קצת מעל הברך, אבל מה שקורה זה ששפשוף הכי קטן, כל מכנס לא רופף שאני לובשת,גורם לכך שהשיער כנראה נתלש ואז צומח בפנים מה שיוצר אצלי המון נקודות אדומות כאלה באזור הירכיים ואפילו על הטוסיק. מה ניתן לעשות לגבי הזה, הרי זה לא קשור לגילוח. אני מאוד מיואשת מזה כי זה נראה מאוד לא אסטתי ומונע ממני לפעמים אפילו להגיע למקומות בהן דרוש בגד ים.האם יש בכלל פתרון כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקטיה
10/03/2008שלום קטיה
לא כדאי לך לגלח כלל שיער פלומתי !
יתכן ומה שאת קוראת הנקודות האדומות הן לא שיער כלוא,אלא משהו אחר ,גשי והתייעצי עם
רופא עור,אולי ימצא הפתרון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטוראפיל - פשיטת רגלשירן04/03/2008שלום,
כמו שכבר ידוע נטוראפיל פשטו את הרגל - האם ללקוחות יש סיכוי להחזר כספי?
ומה בנוגע לחברת הסרת שיער מומלצת ויציבה להמשך הטיפולים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשירן
05/03/2008שלום שירן
אין לי ידע לגבי שאלתך הראשונה,ולצערי לא אוכל להמליץ על מקום חלופי,כי זה מקובל.
בדקי,השווי קבלי המלצות והחליטי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי נקודת ה-Gדורית03/03/2008אשמח לדעת היכן ניתן לבצע את הניתוח הזה, וחוות דעת ממישהי שכבר עשתה...
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסליחה... טעיתי בפורום...
דורית03/03/2008העברתי את ההודעה לפורום המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בפנים.. צריכה עצה דחופה!!מאמי2203/03/2008שלום..
אני בת 22 ואף פעם לא הסרתי שיער באיזור הפנים.אני דיי שעירה,גוון צבע עורי הוא חום דיי כהה והשערות שחורות. הבנתי שאינפרא אדום הכי טוב לי. רציתי לדעת אם זה נכון..ואם אני אמרוה להגיע לטיפול לאחר הסרת שיער או חבוא איך שאני..? והאם מותר לעשות טיפול פנים באותה תקופה..?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמאמי22
05/03/2008שלום לך
מה זה די שעירה? איפה? אם את מאד כהה דווקא הייתי נזהרת מ-IPL .
צריכה להיות לך שעירות מאד משמעותית כדי להצדיק טיפולי לייזר בפנים,לכן עצתי היא ללכת לאיבחון במקום מסודר עםצוות רפואי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה..מישהי~~02/03/2008יש לי נקודת חן על הפנים ויש עליה שיערות.. מותר להוריד אותן עם פנצטה? אם כן- זה יגדל שוב?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמישהי~~
05/03/2008שלום לך
כל מריטה -פיצטה- לא תמנע צמיחה מחדש.
התייעצי עם רופא עור מה עדיף לך לעשות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לנאטורפיליעל02/03/2008הרשת נסגרה? כי ניסיתי להתקשר אליהם לשני סניפים ולמספר הראשי שלהם ולא עונים לי באף מספר (בסה"כ 5 מספרים - שניים מצלצלים ולא נענים ו-2 לא מחוברים בכלל! והמספר הראשי רק ממשיך לצלצל עד שהוא מתנתק...).
במידה והרשת נסגרה יש לי אפשרות לבטל את שאר התשלומים שלי אליהם? זה חוקי בכלל?
בקרוב התשלום הבא יורד לי מהויזה אז אם למישהו יש תשובה זה יהיה מעולה!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליעל
05/03/2008שלום יעל
נסי לבטל את התשלומים העתידיים שלך דרך חברת האשראי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באינפרא אדום - לא עובדאירמה01/03/2008שלום,
אני עברתי 17 טיפולים (במשך שנה וחצי) של הסרת שיער באינפרא אדום במכשיר שנקרא רקורד.
אולי 10% מהשיער ירד.
האם המצב הזה נורמלי?
אין לי בעיות הורמונליות, יש לי שיער חום וצבע עור מאוד בהיר.
על פניו נראה כי זה אמור היה לעבוד. לא?
האם קוסמטיקאית שמטפלת באינפרא אדום מחויבת לעבור הכשרה כלשהי?
והאם יש לי עילה לקבל את כספי בחזרה במקרה כזה?
מאוכזבת מאוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאירמה
05/03/2008שלום אירמה
לא ציינת באיזה אזור,אך נראה כי הפחתה של רק 10% זה לא הגיוני.
לכן נראה כי משהו לא עבד שם.או המכשיר או מיומנות המטפלת. הייתי פונה אליה,ומבקשת הסבר
או לקיחת אחריות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה!גלית01/03/2008אני בת 20 ולפני כמה שנים התחלתי למרוט כמה שיערות קטנות מסביב הפטמות בעזרת פינצטה.
הבעיה רק החמירה והשיערות הדקות התחילו לצמוח יותר עבות ושחורות.
האם יש טיפול אחר להפסקת צמיחת השיער סביב הפטמות חוץ מהסרת שיער בלייזר?
אם אני יפסיק למרוט אותן, הצמיחה תיפסק?
אנא עזרי לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגלית
05/03/2008שלום גלית
את יכולה להפחיתן בעזרת אפילציה -מחט חשמלית- אצל קוסמטיקאית מנוסה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לעשות אפילציה?
גלית05/03/2008רציתי לדעת אם יש סיכונים בדלקות או בצלקות שיופיעו לאחר ביצוע האפילציה? מה מחיר הטיפול? והאם צמיחת השיער תיפסק לגמרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר גלי
גלית24/03/2008רציתי להגיד לך המון תודה!
ביצעתי הסרת שיער באפילציה בזכות עצתך.
אני מציעה לכל מי שרוצה לעבור הסרת שיער באפילציה שתלך על זה! כמובן שטיפול האפילציה תתבצע ע"י מישהי קוסמטיקאית מוסמכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפניה לקוסמטיקאית
בת 2321/05/2008הי גלית.
אני סובלת מבעיה דומה.
רציתי לדעת אם תוכלי להפנות אותי אל הקוסמטיקאית המוסמכת אצלה טופלת.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת 23...
גלית22/05/2008מאיפה את בארץ? הקוסמטיקאית שהלכתי אליה מתגוררת בעפולה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער דק באיזור הבטןעדן29/02/2008הי !
לפי הפורום הבנתי שלא כדאי ליגוע בשיער דק...השאלה היא למה...?
אני בת 17 והשיער בבטן מפריע לי למרות שנוא דק...הייתי רוצה להוציא באפילציה----כדאי---הרי אם זה לא גורם להתפשטות של שיער אז למה לא...?
או שאולי זה גורם לשיער ליצמוח יןתר עבה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפליז...
עדן04/03/2008בבקשה תענו לי זה דחוף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדן
05/03/2008שלום עדן
אפילציה מתאימה לשערות לא מאד רבות -לכן לא לפלומה על הבטן. זה תהליך ארוך,כואב,יקר,עם סיכוני כתמים וכ"ו... ולכן עדיין ההמלצה שלי לך היא לא לגעת בפלומה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר או apl (הסרת שיער בקרן אור)ליה29/02/2008שלום.
ברצוני לדעת על ההבדל שבין הסרת שיער בליזר (בלייטשיר) לבין הסרת שיער בAPL בבחינת התוצאות - מה עובד יותר טוב ומסיר יותר שיער, כמה טיפולים נדרש בכל אחד מם עד להשגת תוצאה מספקת וכו'.
הייתי בפגישת ייעוץ בכללית אסתטיקה שבה אמרו לי שיתאים לי לייטשייר. אני בהירת עור וצבע שיערי הוא שחור. אני רוצה להוציא מאיזור הרגליים.
בנוסף, הייתי בפגישת יעוץ במקום אחר שבו מטפלים בשיער בשיטת APL, במכשיר שנקרא אקטיב, ונאמר לי שם ששיטת הAPL הינה יותר מתקדמת, לא גורמת לכוויות, והתוצאות הם כמו בלייזר, אשמח לדעת את נכונות הדברים ואם המכשיר הוא מספיק טוב.
(בעתיד יכול להיות שארצה הסרה באיזורים נוספים)
תודה מראש, ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלליה
05/03/2008שלום ליה
באופן כללי,הלייטשיר לטעמי טוב יותר מהIPL .
מספר הטיפולים הוא אינדיוידואלי,לכל מטופל כי הוא מושפע מגורמים שונים היחודיים לכל אדם.
ככל שהציפיות יהיו יותר מציאותיות כך גם רמת הסיפוק. לא ניתן להפחית ב-100% אלא ניתן להגיע
לתוצאות של כ- 70-80% ואפילו יותר תלוי באיזורי הטיפול וכ"ו...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופהoly29/02/2008שלום,
אני מצטערת מראש על נוסח תיאור המכתב,אבל אני זקוקה לעצה.
התחלתי טיפולי הסרת שיער בחזה סביב הפטמות בגלל שאני סובלת מבעיה הורמנלית ושחלות פולציסטיות.
אתמול עברתי טיפול שביעי ולצערי הרב היום גיליתי שסביב הפטמות יש מעיין אדממומיות עם רגישות מעטה. האדמומיות הזאת נראת כקוים אדומים (נראה כאילו התפוצצו הורידים) פעם היה משהו דומה אבל זה היה על בטן תחתונה וזה עבר .
אבל מדובר פה במקום רגיש אני חוששת שישארו לי סמינים!! ואני נורא מפחדת!!
שמתי ביאפין, אך מה עליי לעשות בנוסף?
האם זה יעבור? אין לי כרגע ייעוץ עם הרופא .
אנא עזרתך
תודה
אולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשוב אני
oly29/02/2008עליי לציין שהשתמשתי במכשיר האלכסנדרית(אם זה יעזור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי טיפול לייזר ראשוןעדי29/02/2008ועברו חודשיים מאז הטיפול. התקשרתי כדי לקבוע טיפול חדש כי אחרי חודשיים מתקשרים כדי לקבוע
ואמרו לי שאני צריכה לחכות יותר זמן כדי שהשיער יגדל.
זה לא נראה לי ואני חושבת שזה מאוד מוזר.מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה לא עונים לי זה נורא חשוב!
עדי03/03/2008עברו כבר חודשיים ואני פוחדת אולי לקחו לי ת'כסףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר וגילוחלולא29/02/2008שלום, לפני טיפול הלייזר צריך שהמקום יהיה מגולח טוב ?
ולמה גילוח ? ואם יש שיער ארוך מה זה משפיע על הטיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרללולא
02/03/2008שלום לולא
ללא גילוח יש סכנת כוויות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?היועצים שלנו
פסיכולוג קליני, מומחה בכיר ומדריך קליני בפסיכותרפיה ובהפנוזה. מומחיותי בטיפול נפשי ובמיוחד בטיפול קוגניטיבי-התנהגותי בהפרעות חרדה כחרדה חברתית, ביישנות, רגישות יתר, היעדר בטחו... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)