מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליזר/IPL2/אינפרא - עזרה!יעל24/01/2008
שלום,
אשמח לקבל הסבר קצר על ההבדל בין השיטות השונות(ליזר, אינפרא אדום,IPL2). מה עדיף לאיזה סוג עור?
אני בת 21, בהירת עור, שיער כהה.
האם זה נכון שIPL2 זה הדבר החדש שעדיף מליזר גם כחלק מזה שהוא לא חזק כמו ליזר?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
27/01/2008שלום יעל
לא אוכל לענות כאן על ההבדלים בין המכשירים כי קצרה היריעה...אך המידע קיים ובפרוט רב באינטרנט.בנתונים שלך כל מכשיר איכותי בידיים מיומנות יהיה יעיל.
עברי אבחון נכון ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערשרון24/01/2008מאיזה גיל מומלץ לעבור הסרת שיער בלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלצילה
27/01/2008שלום צילה
הפחתת שיער בלייזר מומלצת למי שסיימו את התפתחותם/ן המינית. אצל בנות,כ-4 שנים מקבלת המחזור החודשי,ואצל הבנים הרבה יותר מאוחר.(עשרים פלוס...)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעני לי ד"ריעל23/01/2008שלום,
יש לי שיער עדין אך שחור בגב ובבטן, כמו כן אני בהירת עור.
ערכתי מפגשי ייעוץ במרפאות רבות בנוגע להסרת שיער בבטן ובגב היות ואני חשה אי נוחות עקב השיער.
בכל המקומות נאמר לי שלא ניתן להוריד שיער עדין שכזה. ניתן להוריד בליזר רק שיער קשה. האם יש אפשרות אחרת להורדת השיער? אינפרא אדום פותר את הבעיה?
במידה ואני אגלח בתדירות את השיער בבטן ובגב האם יכול לחול שינוי והשיער יהיה קשה יותר?
תודה רבה. תשובתך תעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבוביק
24/01/2008שלום לך
בת כמה את?
אם יותר ממקום אחד אמר שהשיער עדין מדי, יתכן שבאמת בשלב זה הוא אינו מתאים לטיפול.
לא הייתי עושה מאמצים לגלח תדיר ,זה רק יגרום לך לתחושה קוצנית, זה לא גורם לתורשה שלך להשתנות.
תמרטי בינתיים זה נותן לך הפוגות גדולות יותר בין גלי הצמיחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה דחוףיעל23/01/2008אני ממש מתלבטת.
מישהו יודע את ההבדל בין רשת מדיקל ביוטי לייט לבין אמריקן לייזר???
באמריקן ביוטי לייט מציעים גם אינפרא וגם ליזר בהתאם לסוג השערה ובאמריקן יש רק ליזר אבל זה טיפול לכל החיים. המחירים זהים לחלוטין!
משהו מרוצה/יתאכזב מאחד מהם???
כמה עולה לעשות הסרת שיער כל הגוף בפרופורציה??? מישהו יודע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבוביק
24/01/2008שלום לך
מטרת הפורום הזה היא לא לעשות פרסומת לאף מקום,לכן לא אוכל לעזור לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, רק שאלהירדן23/01/2008אני בת 16 ממוצא תימני מחזור סדיר
משום מה יש לי שיער, על כל שטח הבטן, לא שחור וכהה בהגזמה אבל בהחלט נראה לעין
אני מגלחת אותו מפעם לפעם מה שאני משערת שהיא טעות לעשות אבל אין לי פתרון אחר
איך הגילוח משפיע על השיער באיזור הזה ומה כדאי לעשות בנידון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלירדן
24/01/2008שלום ירדן
הגילוח רק מקצר שיערה שמימלא חיה פרק זמן קצוב,בבטן כ-12-14 שבועות ואחר כך נושרת.
אותו זקיק יוציא בהמשך שיערה חדשה וכך חוזר חלילה.
החיסרון בגילוח לטעמי היא התחושה הקוצנית שהוא משאיר ולכן אולי עדיף למרוט.
בהמשך אם השיער בר טיפול בלייזר /אור ועורך אינו כהה מדי,תוכלי להפחיתו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער באיבר המיןדודו22/01/2008שלום,
שמי דודו ואני בן 25 ואני מעוניין לברר האם ישנו סיכון או שיש בעיות שעליהם אני צריך לדעת
לגבי גילוח שיער מאיבר המין.
יש לי מעט שיער על איבר המין - עד לחצי שלו וזה נורא מטריד אותי.
מה ניתן לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדודו
24/01/2008שלום דודו
איני יודעת על סיכון כל שהוא בגילוח,פרט לפציעה/חתך בזמן הגילוח.הייתי מפנה שאלות בנושא לרופא עור ומין לגבי האפשרויות להפחתה יותר ארוכת טווח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 16.5 ????חסוי22/01/2008
19.01.08 15:29
ממה נובע כמות השיער חוץ מהתורשה(סוג אוכלת פעילות ספורטבית יצר מיני וכדומה....)?
והעם הגן התורשתי של השיעור הוא בנפרד או שיש לו קשר בגנים אחרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבן ה-16.5 ????
24/01/2008שלום לך
רמת השיעור של האדם נקבעת ע"י התורשה והמצב ההורמונלי שלו.
גבר או אישה שהתורשה אינה שעירה אך מצב פתולוגי,גרם לשינוי הורמונלי משמעותי,יגרום לתוצאה של שעירות משמעותית.
אין גנים לבד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיערות תקועות בתוך העורשחר21/01/2008כבר שנה אני סובלת מבעיה של שערות שתקועות בתוך העור ושיערות שאורכים שונים. מה שיוצר מצב שאני צריכה לעשות שעווה כל שבועיים -שלושה
שזה הרבה יותר ממה שהייתי עושה לפני שהייתה את הבעיה.
כיצד אוכל לטפל בזה? זה מאוד מציק לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשחר
24/01/2008שלום שחר
לשערות שצומחות הפוך לתוך העור,הלייזר -לייטשיר- נותן מענה מצויין. הוא גורם לפרוק השיערה התקועה בעור ולסילוקה דרך המערכת החיסונית. וכשיהיו לך פחות שיערות באופן משמעותי גם הרבה פחות שיער יצמח הפוך ומצב העור שלך ישתפר מאד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה=הגברה?נונה20/01/2008היי :) אני בת 15, רציתי לשאול אם הבהרת שיער מגבירה את צמיחתו (בדומה לגילוח..)? כי חשבתי להבהיר את השפם אבל תסכימו איתי שזה יהיה אסון אם תהיה לזה השפעה על קצב צמיחת השיער ועוביו.. טוב אז מחכה לתשובה מכל מי שיכולה לעזור :) תודה מראש, נונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנונה
24/01/2008שלום נונה
אין לי ידע בנושא איתך הסליחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנונה.בקשר לחימצון
99927/01/2008הייתי ממליצה לך מ א ד לא לחמצן את השפם,ולא שום מקום אחר בגוף,לעולם.
זה מגביר את הצמיחה מניסיון אישי שעכשיו אני סובלת ממנו! אל תחמצנו!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה (שאלה שניה)חגית19/01/2008ב. שאלתי השניה היא במידה וסבלתי מאקנה (לא חמור במיוחד אבל מציק ועל כל אזור הפנים) ונטלתי גלולות חלשות (יסמין) במשך שנים ועכשיו אני מפסיקה איתן. כיצד ניתן להתמודד עם תופעה של אקנה חוזר מלבד הגלולות? האם ישנם תוספי מזון רלוונטיים ומה חסר בגוף שגורם לאקנה להתפתח??
אני מחפשת תשובה טבעית כי אינני רוצה ליטול רואקוטן או גלולות
תודה מראש על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחגית
20/01/2008שלום חגית
לצערי אין לי ידע ברפואה טבעית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציהחגית19/01/2008יש לי שתי שאלות:
א. חשבתי לעשות אפילציה בפנים יש לי מספר שערות בודדות. ניגשתי למקום מפורסם והציעו לי לייזר. סיפרתי שבעבר ראה אותי אופא והציע לי אפילציה ואז היועצת אמרה אה טוב אז אולי הוא צודק. מה שנראה לי מאוד לא מקצועי ולא מתאים למה שהמקום משדר. אם אני בכל זאת מחליטה לעשות שם מה אני צריכה לברר על המטפל? האם הוא או היא חייבים להיות רופאים או איזו הכשרה מינימלית צריך?
הבנתי שהסיכון באפילציה הוא הופעת כתמי פיגמנטציה. מתי וממה זה קורה וכיצד נמנעים מזה מלבד שמש.
האם לעובדה שהפסקתי גלולות לפני שבוע יש קשר לזה?
תודה רבה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמצטערת שהשאלה ארוכה אבל אשמח לתשובה
חגית22/01/2008ותודה רבה על התשובה הקודמת אני מעריכה את הכנות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגית
24/01/2008שלום חגית
מס. שיערות בפנים ,מתאים יותר לאפילציה.
רופאים בדרך כלל לא עושים אפילציה,אלא קוסמטיקאיות. צריך לברר שהן מוסמכות,וכדאי לבקש המלצות ממטופלים. יש נשים אם נטייה לפיגמנטציהוהן יותר רגישות אך לרוב אם לא יהיו פצעים,זיהומים סביר שלא יהיו כתמים. הייתי מחכה עוד כחודשיים מתום נטילת הגלולות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוקלת להתחיל טיפול להסרת שיער..נדיה18/01/2008ויש לי כמה שאלות,
אשמח מאוד לקבל מענה..(:
אחוזי הצלחה טובים יותר בלייזר או מכשיר הבזק?
טיפול בלייזר כעיקרון יותר יקר מאינפרא אדום או שאין הבדל?
ידוע שהלייזר נותן טיפול יותר יעיל אבל גם אגרסיבי והשאלה היא אם נגיד
כמות השיער והנתונים של האדם לא מציריכם את זה אלא משהו יותר עדין? יהיו אותן תוצאות.. אומנם הדרך והמכשיר שונים?
אני מבינה שזה שונה ממטופל למטופל ויש כמה קריטריונים וכל
מיני שיקולים של הרופא המטפל.. אבל לנתונים הבאים איזה מכשיר
יכול להתאים?בת 22, ללא בעיה הורמונלית, אומנם סיימתי קורס של רקוטאן לפני כשנה. עור בהיר-אפילו מאוד ושיער כהה אבל די דליל..
והאיזורים שמדובר עליהם זה רגליים+מפשעה ובית שחי.
וחוצמזה אשמח אם מישהו ישתף אותי בנסיון שלו מהטיפול שעבר..
האם הייתם מרוצים? או להיפך? המלצות על מכון כשלהו שמשתלם...
תודה מראש!(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנדיה
20/01/2008שלום נדיה
לנתונים שציינת כל מכשיר בידיים מיומנות יכול לעשות את העבודה. זאת בתנאי שהמכשיר אכותי והמטפלת מיומנת. בית שחי ומפשעות מגיבים מצויין,כנ"ל שוקיים. בירכיים תלוי מה צומח,עם דקיק
צריך לייזר באורך גל מסויים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים בפנים אחרי לייזראני17/01/2008עשיתי ליזר בפנים ולאחר הטיפול השני הופיעו אצלי פצעי אקנה בפנים.
מה הסיבה?ניתן למנוע את זה?מה הטיפול?
אשמח לתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר?
אני19/01/2008?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?
אני21/01/2008?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשילה
24/01/2008שלום שילה
האם סבלת מאקנה בעבר?
באיזה מכשיר את מטופלת?
האם רמת ההיגיינה של המקום ,המכשיר טובה?
האם מגלחים אותך לפני הטיפול?
האם יש לך בעייה הורמונלית?
כתבי לי ונמשיך משם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאה היקרה
אני24/01/2008לא סבלתי מפצעי אקנה בעבר
רק מאז תחילת הטיפול במכון-הם מגלחים לי את האזור לפני הטיפול.
תודה על התגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלי!.99916/01/2008האם יותר קל לעבור טיפוולי לייזר אינפרא וכו' אם אין לך בעיות תורשתיות של שיעור יתר ...???
או להפך?תוכלי לפרט? תודה.
גלוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגלוש
17/01/2008שלום גלוש
הגדירי קל... על אילו אזורים את מדברת? אם יש בעייה הורמונלית של שיעור יתר,הטיפול יהיה וודאי יותר ארוך ומיגע. יחד עם זאת צריך לאזן תרופתית כדי להתקדם. אם השעירות ממוצעת גם משך הטיפול יהיה ממוצע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר או iplחסוי15/01/2008שלום יש לי בעיה אני שעירה בכל הגוף, השערות הן כהות מה שגורם לי להיות חסומה בפני גברים
ביררתי וזאת בעיה הורמונאלית אצלי
אני מוציאה בשעווה, סכין וכו'...
מאוד רוצה לעשות לייזר או ipl אבל חוששת שזה יהיה יותר גרוע.. מה את ממליצה לייזר ipl?
(וגם נורא מביך להגיע למכון לייזר לעשות במקומות אינטמיים)
מחכה לתשובה..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסוי
15/01/2008שלום לך
ראשית אם יש בעיה הורמונלית,אין טעם להתחיל לטפל מבלי לאזן תרופתית!!
שנית, בשעירות רצינית לייזר עדיף, הוא יותר יעיל ואגרסיבי.אני לא רואה למה לייזר יגרום להחמרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?היועצים שלנו
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)