מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהlia28/02/2008
שלום אני ליה,בת 14 בכיתה ט'..
ויש לי שערות דקות אבל שרואים אותן כילו באזור הבטן..זה מתחיל קצת מלמעלה ויורד על למטה עד הבטן התחתונה ..מין קן כזה..וקצת על הבטן..ורציתי לשאול איזו דרך הכי טובה להוריד אותן?!! כי כל פעם שרואים לי את הבטן שמים לב לזה..לא שזה עבה ושחור זה דק וחום אבל עדיין רואים!!..מה אני צריכה ללעשות!?! ובמה??
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליה
02/03/2008שלום ליה
אני מציאה לך בשלב זה לא לגעת ,אם השיער דק פלומתי,על תגעי,זאת רק התחלת הצמיחה אולי ולא כדאי להתעסק איתו.בגיל 17 -18 המצב יתייצב ותדעי מה המצב איתו את צריכה להתמודד.
אם מאד מאד מפריע לך,מריטה בשלב הזה הכי מתאימה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואקוטן ולייזר בגוףאני28/02/2008לפי התשובות שענית לאחרות בפורום הבנתי שקיימת בעיתיות לקחת רואקוטן בזמן טיפול בליזר.
שאלתי-
אם אני מטפלת ב IPL -בגוף ולא באזור הפנים.
ויש לי פצעים בפנים ואני רוצה להתחיל לקחת רואקוטן-עדיין קיימת בעיה?
תודה רבה !!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר??
אני06/03/2008?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לציין שפנים סיימתי את הטיפול עם
אני11/03/2008IPL,תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני
12/03/2008שלום אני
כשלוקחים ראוקוטן בבליעה,זה משפיע על כל הגוף,ולכן ממש לא חשוב אזור הפצעים לעומת אזור הטיפול בלייזר.
לא לעשות לייזר/IPL יחד עם ר. ולא עד 4-6 חודשים אחרי סיום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת .99928/02/2008נמאס לי כבר.
אני רק בת 16 ואני שעירה בכול הגוף !
אני לא מכירה מקום אחד שאני לא שעירה בו ...כולם אומרים לי ''תעשי שעווה ,תעשי שעווה''
אבל שעווה לא עוזרת בתכלס הכול גודל בחזרה !
אני לא יכולה להמשיך לחיות ! אני לא יכולה שיהיה לי חבר \ בעל בחיים !
הוא יגעל ממני ! אני מגעילה את עצמי כבר !
: - (
-מיואשת-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהייתי רוצה לדעת
99903/03/2008אפילו פה מפספסים אותי !
הייתי רוצה איזה מענה\תשובה\טיפ קטן לבעיית החיים שלי.
גם כאן לא עונים לשאלותיי?!בבקשה שמישהו יענה לי למה שכתבתי למעלה.
זה חשוב לי ואני על סף התמוטטות.
-שיר-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהדנית27/02/2008רציתי לדעת עד איזה טווח גילאים ההורמונים משתנים, ומתי הם נקבעים סופית?
פשוט התחיל לצמוח אצלי שיער במקומות שונים שלא היה לפני כן
מאוד מודאגת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדנית
28/02/2008שלום דנית
בת כמה את ואיפה צומח לך שיער ?
אין חוקים בעניין הזה, הגוף כל הזמן עובד.
גשי לרופא המשפחה ובקשי ברור הורמונלי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי....
דנית28/02/2008אני בת 18 עוד מעט
וצומח לי מעט שיער על הרגל עצמה זאת אומרת על הצד השני של כף הרגל קרוב לאגודל, זה נורמלי? (לא זה שדורכים עליו מן הסתם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בבטןמיני26/02/2008הי..!
יש לי שיער דק בקו מתחת לפופיק.
השערות עדינות אבל אני רוצה להוציא אותן.
השאלה היא אם אפילציה יכולה לגרום להגברת השיעור באותו מקום ובמקומות שלא היו בהן באזור הבטן..?
אשמח לתשובה....
מיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיני
28/02/2008שלום מיני
בשיער דק לא כדאי לך לגעת ! בת כמה את ?
למירב ידיעתי אפילציה לא גורמת להתפשטות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער פניםדנה26/02/2008רציתי לדעת מהי השיטה האפקטיבית ביותר להורדת שיער הפנים (שפם, פיאות, זקן, מצח, לחיים)?
לייזר או אינפרא אדום?
והאם יש חשש לפגמנטציה כתוצאה מהטיפולים לבעלות עור כהה (ארץ מוצא: תימן)?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדנה
28/02/2008שלום דנה
בת כמה את ?
האם יש לך שיער משמעותי בכל האזורים שציינת ?
האם זה משפחתי אצלכם,או יש לך בעיה הורמונלית כל שהיא ?
אם השיער שלך פלומתי וגוון עורך שחום במיוחד, לא ממליצה לגעת במכשירי לייזר/אור, כי הניגוד בין העור והשיער קטן מדי,העוצמות יהיו לא גבוהות ואולי לא די יעילות ויחד עם זאת,יכולה לקרות השתנות של השיער לעבה יותר . אם יש בעיה הורמונלית,יש לאזנה ואז לשקול הפחתה נוספת בלייזר שמתאים לגוון העור שלך,כמו ND-.YAG .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים עלי
דנה28/02/2008אני בת 33, יש שיער לא רב מדיי, אבל ארוך במקומות מסויימים (פאות, לחי תחתונה - אני לא מורידה באופן קבוע), הוא לא ממש עבה אבל גם לא פלומתי. בין לבין. זה לא גנטי כי לאמא שלי אין שיער בכלל. אחיותיי נעות בין שעירות יותר לשעירות פחות ממני. השיער החל להתרבות מלפני שנה בערך, אולי בזמן שהפסקתי לקחת גלולות. קשה לקבוע.
אף פעם לא עשיתי בדיקה הורמונלית כי לא ראיתי צורך. רק לאחרונה השיער החל להפריע לי והחלטתי לשים לזה סוף.
האם ND-TAG זהו שם של מכשיר מסויים?
מה הסיכויים שהשיער בפנים יתחזק כתוצאה מהלייזר. אמרו לי שמדובר בטיפול בשני מכשירים משולבים: אלכסנדרייט, דגם קנדלה לשיער דק, ולייטשיר לשיער עבה (בשפם יש לי יותר עבה).
מה את יכולה לומר לי על מכשירים אלו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה, וגוון עורי לא שחום במיוחד
דנה28/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שפםרעות25/02/2008שלום אני בת 24 ומעוניינת לבצע הסרת שפם לצמיתות
אין לי שיעור יתר אבל נמאס לי להיות משועבדת לשעווה ופינצטה
יש לי עור פנים בהיר והשערות הן דקות ושחורות ויש גם קצת בהירות
החשש שלי הוא ששמעתי שהסרת שיער באזור זה גורמת לפיגמנטציה ויש סיכוי גם לכוויות
אשמח אם תמליצו לי על טיפול האם כדאי אפילציה או לייזר או מכשיר יותר מתקדם
בתודה מראש רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרעות
25/02/2008שלום רעות
הפחתת שיער בשפם,יכולה להתבצע בלייזר מתאים.
השיער הכהה יופחת בצורה משמעותית,הבהיר לא. אני לא יכולה ליעץ לך,אך באופן כללי,לא בהכרח
תופיע פיגמנטציה עקב הלייזר. הפיגמנטציה יכולה להופיע גם בעקבות נטילת גלולות וחשיפה לשמש.
כוויות,גם הן יכולות לקרות במיקרים חריגים של חשיפה לשמש לא מוגנת ולייזר.
האיזור "עיקש" ודורש לא מעט טיפולים.
גם אפילציה יכולה לבוא בחשבון,אך גם כאן תיתכנה פיגמנטציות וא צלקות קטנות וכן לא מעט טיפולים.
לא בטוח עם עזרתי...בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתר בעקבות הסרה לצמיתותמיכל25/02/2008שלום,
בשנה וחצי האחרונות אני מסירה שערות מאזור הידיים באמצעות אינפרא אדום.
בחודשים האחרונים, צמח לי שיער גם באיזור הכתפיים והגב העליון, במידה כזאת שהוא מאוד בולט ואני מתביישת לחשוף את הכתפיים. אני מניחה שזה בעקבות הסרת השיער שעשיתי בידיים.
אני לא בחורה שעירה במיוחד, לא סובלת מבעיות הורמונליות או שיעור יתר במקומות אחרים.
שאלתי היא כיצד לטפל בשיער שעל הכתפיים? האם הסרתו לא תגרום לתופעה לנדוד למקומות אחרים?
אני מאוד מתוסכלת וחשה לא נוח עם גופי מאז.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיכל
25/02/2008שלום מיכל
בת כמה את ? באיזה מכשיר טופלת ? מה היו גבולות הטיפול ? כתבי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ממיכל
מיכל25/02/2008אני בת 25, טופלתי במכשיר cristal 512 (אינפרא אדום), וטופלתי בעוצמות נמוכות כי אני בעלת עור כהה (בד"כ זה היה בתכנית dark skin, אבל עדיין סבלתיי מכוויות מספר פעמים, שהשאירו סימנים שעברו אחרי חודש בכל פעם).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
28/02/2008שלום מיכל
האם טופלת במקומות הללו ? האם המכשיר נגע בהם בפועל ?
אם כן ,יש מצבים שצמיחה פלומתית יכולה להתהפך ולהפוך משמעותית יותר,בעיקר בחימום עדין,עקב גוון עור כהה. הייתי מציאה להפסיק לגעת שם עם מכשירי אור.
אולי להפחית ולשפר נקודתית במחט חשמלית. גם שם כדאי למצוא מטפלת מיומנת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מאיבר המיןשחר25/02/2008שלום
אני בן 22, יש לי שיערות על איבר המין עצמו, הבעיה מפריעה לי מאוד ומורידה את הביטחון העצמי. את יכולה להמליץ מה השיטה הכי טובה להסיר אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשחר
25/02/2008שלום שחר
לא מומלץ לבצע טיפולי לייזר על איבר המין,ואשכים ע"מ לא לפגוע בפוריות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות להשתמש באפילציה למקום הזה
שחר25/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות להשתמש באפילציה למקום הזה
שחר25/02/2008יש אפשרות להשתמש באפילציה למקום הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בית שחי ומפשעהשי25/02/2008אני מעוניינת בהסרת שיער בבית השחי והמפשעה. מבירור שעשיתי נאמר לי שבתור בעלת כרטיס "כללית פלטינום" אני זכאית להנחות והטבות ברשת פרופורציה. רציתי לדעת אם האם מומלצים בתחום ומה אני צריכה לבדוק ולשאול לפני טיפול כזה. לעצתך אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליעל
25/02/2008שלום יעל
האזורים שאת מעוניינת לטפל בהם מגיבים מצוין,בהנחה שלשיער יש צבע משמעותי(לא בלונדיני,ג'ינג'י או שיבה.)
צריך לבדוק וותק בתחום מקצועיות,מי הצוות המטפל,אילו מכשירים וכ"ו..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער שיבה צבוע והסרה במצחאוסנת25/02/2008בס"ד
יש לי צמיחה נמוכה במצח , הבעיה שכבר חלק מהשיער ,אולי 40% , כבר לבן ,האם ניתן לפתור את הבעיה על ידי צביעת השיער ? האם הליזר מבחין בשיער צבוע ?
מה השיטה הטובה ביותר להסרת שיער במצח ?
תודה מראש למי שיענה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאוסנת
25/02/2008שלום אוסנת
צביעת השיער לא משפיעה על הזקיק,שנותר חסר צבע,ולכן לא יעזור להפחתה בלייזר.(לפני הטיפול
מגלחים).
לשיער עם פיגמנט,לייזר מועיל או IPL .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורידיםרחלי24/02/2008אני בהריון וסובלת מורידים.
תמיד הורדתי שערות באמצעות שעווה אך אני מפחדת שזה יחמיר את מצב הורידים.
האם הסרת שער באמצעות מכשיר חשמלי עדיפה על שעווה.
אודה לתשובתכן, המצב מתחיל להחמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרחלי
25/02/2008שלום רחלי
מכשיר חשמלי זה סוג של מריטה על שטח קטן יותר כל פעם.
אם את חוששת,ולא יודעת מה מצב הורידים שלך,אולי תגלחי בהריון.
אם יש לך וורידים לא הייתי ממליצה על מריטה גם לאחר סיומו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
רחלי29/02/2008ואם אגלח רק מסביב לורידים ולא ממש עליהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריאקוטן ולייזרלולא24/02/2008שלום ,
אני עשיתי טיפול לייזר אחד לפני חודש הטיפול השני שלי הוא בעוד חודש וחצי, אני חושבת על לקחת ריאקוטאן, האם אני יכולה להפסיק את הטיפולים עכשיו ולדחות את העניין אחרי שאסיים ריאקוטן אחרי זה לחזור ללייזר ?? והאם זה מסוכן משום שעשיתי כבר טיפול אחד ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרללולא
25/02/2008שלום לולא
את יכולה להפסיק טיפולים ולהמשיך אחרי סיום הראוקוטן. יש לחכות לפחות 3-6 חודשים לאחר סיום
הלייזר לפני שאת חוזרת לטיפולי ההפחתה בלייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באיזור הצווארטלי24/02/2008שלום,
אני זכר, עורי בגוון כהה וגם הזיפים שחורים וסובל מפצעים ואדמומיות מרובה באזור הצוואר והפנים. השערה צומחת ולעיתים נכנסת מתחת לעור.לכן אני מעונין לבצע הסרת שיער בלייזר,תחילה באזור הצוואר ואח"כ אם יהיה מוצלח באזור הפנים.הייתי בשני מכונים אבל אני חושש שהם רק רוצים כסף לאור התגובות באינטרנט. שאלתי,האם הדבר מומלץ, האם סיכויי ההצלחה 100%, האם יש חשש לכוויות,במי לתת אמון? איך כללית אסתטיקה?מה ההבדל בין 2 המכשיריםILP והשני שהוא יותר מיושן? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמושיק
25/02/2008שלום מושיק
המצב שאתה מתאר מוכר ואכן הפחתה של השיער בלייזר משפרת את המצב באופן משמעותי.
אין 100% בהפחתה בלייזר,אתה יכול לצפות לכ- 70% הפחתה, אבל השיער שיוותר יהיה יותר דק ועדין מהשיער המקורי.
אכן עור שחום,כהה,יותר בעייתי מבחינת כוויות בעיקר בארץ חמה כמו שלנו.אך ניתן למנוע אם משתמשים במכשירים ובעוצמות המתאימות.
לצמיחה ההפוכה מתאים יותר הלייזר, הלייטשיר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוםליפז23/02/2008רציתי לישאול אם אפשר להוריד שיער בלונדיני בלייזר או שהוא חייב להיות כהה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלליפז
25/02/2008שלום ליפז
לא ניתן להסיר שיער ללא צבע משמעותי בלייזר. הוא חייב להיות כהה,כדי לבלוע את הקרן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?היועצים שלנו
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)