מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעווהמאיה22/02/2008
שלום רב אחי מתחתן בעוד שבועיים ושבוע הבא החינה והשאלה שלי היא כזאת העור שלי נוטה לאדמומיות כלומר יש לי פצעים קטנים על הידיים אומנם לא משהוא קריטי במיוחד אך רואים זאת וכמובן מרגישים זאת ואני רוצה לעשות שעווה לפני החינה מכיוון שהעור שלי הוא נוטה להיות אדום לאחר שעווה אני רוצה למנוע שזה יהי קרוב לחינה אז למשל אם החינה ביום רביעי מתי מומלץ לעשות שעווה בידיים? והחתונה בדיוק שבוע אחרי אני רוצה שהידיים שלי יהיו נקיות גם לחתונה מתי לעשות שעווה? תודה מראש מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאיה
25/02/2008שלום ומזל טוב
מריטה של שיער באזור הגוף יכולה לתת הפחתה של כחודש לפחות לכן אין לך בעייה לעשות זאת שבועיים לפני הארוע,כדי שהעור יחלים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי--בבקשה זה דחוף....מיני22/02/2008שלום לך,
עברתי ליפני שלושה ימים את הטיפול השני בלייזר באזור המפסעות.
אני לא מרגישה טוב ועלי לקחת אנטיביוטיקה {רפאפן} ,האם אני יכולה להתחיל לקחת....?
ועוד משהו...מאז הטיפול הראשון שלי כואב לי רגל שמאל{באגן} האם יש קשר לטיפולים..{הכאב הוא שכיאילו ניתפס שם שריר}??
אשמח לתשובה.....
מימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיני
25/02/2008שלום לך מיני
אין מניעה ליטול ראפאפן לאחר טיפול בלייזר.
לגבי הרגל/האגן יתכן ששכבת מכווצת במהלך הטיפול במפשעות,ומשם אולי "ניתפס" השריר.
אם זה לא חולף,גשי לבדוק את הנושא אצל רופא המשפחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לייזר חושף שערות הפוכות ? שרישרי21/02/2008ד"ר שלום רב
ברצוני לעשות טיפול להסרת שיער לצמיתות במפשעה , יש לי צלקות ודלקות ושיערות הפוכות שחלקן אפילו לא יוצא מעל פני העור ואף כבר לא ניראות מעל פני השטח , לכן האזור דלקתי בפרת בימים שלפני הווסת.
שאלתי איזה מבין המכשירים יכול להיות הכי טוב עבורי לייזר , IPL, SHR משום שידוע לי שלאחר טיפול השערה נושרת אבל במקרה שלי איך היא תנשר עם היא בכלל תקוע אי שם מתחת לעור בלי מוצא?
חשבתי שלייזר הוא השיטה הכי טוב לבעיה זו משום שהוא הכי אגרסיבי וגורם לקילופים של שכבות בעור כך שאולי לאחר כמה טיפולים ההעור יתקלף והשערה ההפוכה תחשף האם זה נכון ?
מודה לך מאוד על תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשרי
25/02/2008שלום שרי
אכן הלייזר הוא הכי מתאים לכך,הוא מפרק את השיערה מתחת לעור,והמערכת החיסונית מסלקת את
תוצרי השיער אל מחוץ לגוף,דרך השתן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מסיימים טיפול??שני21/02/2008שלום!
אני בחורה בת 20, שעירה מעל הממוצע בגלל הגנים העירקיים שלי, גוון עור לבן ושיער גוף כהה ביותר.
במשך שנתיים וחצי האחרונות עברתי טיפולים להסרת שיער.
התחלתי בחברת כללית אסתיקה שטיפלה בכל גופי (ידיים מלאות,רגליים מלאות, מפשעות, בית שחי, קו בטן וגב) באינפרה רד. עברתי שתי טיפולים באינפרה עד שעברתי ללייט שיר להמשך הטיפולים. טופלתי בכללית אסתיקה כמה חודשים עד שהחברה פשטה את הרגל ונקנתה ע"י נאטורפיל.
את המשך טיפולי עברתי בנאטורפיל בלייט שיר לאחר ששנה וחצי הוחלט לעבור לאלכסנדריט בגלל שיפור במצב השיערות.
נכון ישנה הדלדלות מסויימת של השיערות ובאזורים מסויימים כמו הרגליים יש שיפור ממשי של שיערות דקות ובהירות מאשר שיער שחור ועבה כמו שהיה בהתחלה. אך עדיין אין ממש הפחתה משמעותית של כמות השיערות, אולי קצת במפשעות ובבית שחי אבל לא מה שאפשר לקרוא לו "חלק".
הבעיה שלי היא שלאחרונה חברת נאטרופיל פשטה רגל ואין כרגע עם מי לדבר בסניף שלי וטיפול שנקבע לי למחר כנראה בוטל בלי דרך לדעת אם יחזרו לפעילות ויטפלו בי שוב. אני חתמתי על חוזה ללא מספר טיפולים מוגדר ככה שיכלתי לבצע עוד המון טיפולים עד לתוצאה שתמצא חן בעיניי אך כרגע לא נראה שאני אמשיך את טיפוליי.
כאן השאלה שלי - מה עושים עכשיו?? איך אני שומרת את התוצאה שיש לי כרגע??
במהלך הטיפול נאסר ע"י להשתזף ולהוריד שיער עם שעווה וגם המעטתי בהורדת שיער בגילוח כי חשתי שלאחר גילוח השיער חוזר בכמות גדולה יותר.
מה אני עושה? אני יכולה להוריד עכשיו בשעווה וזה לא יגרום לשיערות לחזור כמו שהיו לפני הטיפול? או רק לגלח? ומה עם הגילוח יחמיר את המצב? יש לציין שלפני טיפול הלייזר לא גילחתי אף פעם את שיערות גופי מכיוון שאימי אמרה לי שזה רק יחמיר את מצב השיעורות והתחלתי לגלח את גופי רק בהוראת הרופאים כדי להתחיל את טיפול הלייזר.
בקיצור אני צריכה עזרה כי אף אחד לא מדבר איתך על מה עושים אחרי הטיפול כשלא כל השערות נעלמו...
אני עובדת עצות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשני
25/02/2008שלום שני
אם את לא עושה טיפולי לייזר בתקופה הזאת,את יכולה למרוט.זה יתן לך הפוגה יותר ארוכה בצמיחה
וגם יותר נעים למגע,מאשר גילוח.
לגבי הציפייה ל"חלק" לגמרי , זה לא מציאותי. את לא תפסיקי להיות "עירקית" והגוף לא יעמוד מלכת, רק ניתן להפחית את השיעור בכ-70-80% מהשיעור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 17 וחצי.. צריך עזרה..מתי20/02/2008אני נער בן 17 וחצי אני מאוד שעיר .. אבל בעיקר בחלק גוף תחתון - רגליים ישבן וכולי...
זה מאוד מפריע לי וכבר הרבה זמן אני רוצה לעשות השרת שיער בלייזר...
זה ממש דחוף לי לעשות את ההשרת שיער בלייזר - או יותר נכון לדלל את השיער...
שאלתי היא האם בגיל שלי ניתן ואפשרי לעשות זאת.. והאם זה מומלץ...
שאלה נוספת היא האם יש סיכון בהשרת שיער בלייזר לגרימה לעקרות.?... בעיקר כשאני מתכוון להוריש שיער ברגליים ובמפשעות..
ממתין בציפייה לתשובה... מתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרד"ר למה את לא עונה לי??
מתי21/02/2008אני נכנס כמעט כל שעה לפה ואין תשובה... אני מאד אודה לך אם תעני לשאלתי..
בתודה מתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתי
25/02/2008שלום מתי
אני מבינה את הצורך והרצון שלך להפחית שיער,אך נדמה לי שאם השעירות כל כך רבה כבר בגילך,יתכן שאתה ממשפחה שעירה במיוחד. וזה אומר שרק יתווספו לך שערות בהמשך ככל שתתבגר. לדעתי אין טעם להתחיל כעת,אתה ממש צעיר מדי,ולא תראה התקדמות מספקת. סיים את התפתחותך המינית,שזה בסביבות גיל ה- 23-4 ,תדע בגדול, עם מה אתה מתמודד,ואז יהיה לך יותר יעיל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים בפניםאני20/02/2008יש שאומרים שליזר וIPL משפרים פצעים בפנים ויש שאומרים שהם מעוררים פצעים....מה נכון לפי דעתך המקצועית?תודה רבה על העזרה בפורום! את מקסימה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר?
אני25/02/2008?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני
28/02/2008שלום אני ותודה.
לייזר לא "עושה" פצעים יש מטופלים/ות עם נטייה לפצעים,לפני טיפולי הלייזר יש צורך לגלח את השיער,זה כשלעצמו יכול לגרום לפציעת העור וחדירה או פיזור של חיידקים,והופעת פצעונים.
ישנם מכשירי IPL שיש להם ראש טיפולי באורך גל כזה שמסייע לחיטוי העור ובכך עוזר בטיפול באקנה. לרוב יש צורך בשילוב של אמצעים כדי לשפר מצב של התקף אקנה,כלומר לעשות זאת אצל רופא עור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו שמע על הקרם וניקה?שירלי19/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן אני שמעתי עליו
עדי19/02/2008ד"ר פם המליץ לי עליו.
זה משחה כזאת שאת שמה בשפם ואז לא צומחות לך שערות.
הוא נתן לי את השם ואני צריכה לקחת מרשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירלי
20/02/2008שלום לך
כתבתי עליה בתשובה של שירלי,האם זאת את?אם לא כנסי לשם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"רשרי19/02/2008סבלתי לא מעט מאבצסים באזור המפשעה מגיל 19 היום הנני בת 33 המקום הרבה פחות פעיל אבל עדיין דלקתי . נשארו לי צלקות רבות וגם העור באזור התכהה ברור לי שלייזר עשויי לפטור את הבעיה אך שאלתי היא האם לייזר עשויי גם לסדר את האת הצלקות עצמן ולהבהיר את העור באזור.
מעבר לזה הייתי רוצה לדעת איזה מן המכשירים הכי מתאים לי
ומה דעתך על shr עבורי
אני מאוד מתוסכלת מהעיניין
אנא עני לי בהקדם על 3 השאלות משום שאני מאוד רוצה להתחיל לפתור אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשרי
20/02/2008שלום שרי
קשה לי לענות לך מבלי לראותך,לכן אענה באופן כללי.
אכן לייזר משפר מאד מצבים של צמיחה הפוכה,שגורמת לדלקות מקומיות וצלקות,על ידי זהשהוא מפחית משמעותית את צמיחת השיער באזור.
אצלך כבר יש הרבה פיגמנטציות וצלקות שם צריך לשקול אם ניתן לשפר הלייזר או לא.
לייזר כזה לא משפר מצב צלקות וגם לא מבהיר כתמים כהים של אבצסים ישנים.
לכי ליעוץ ואבחון מסודר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך ברצוני לשאול
שרי21/02/2008ראשית תודה על תגובתך
האם ידוע לך איזה מכשיר או טיפול עשויי להעלים או לטשטש את הצלקות ולהבהיר את הפיגמנטציה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרי
25/02/2008שלום שרי
גשי לרופא עור ,ישנן משחות הבהרה כגון איזומד,קליגמן וכ"ו...שיכולות לשפר את הפיגמנטציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתר בפנים בת 30שירלי19/02/2008שלום, הנני בת 30 ,עם צמיחת שיער רבה בפנים, השיער אורך ממש במהירות
אבקש לציין כי הרב השיער בפניי הוא חום כהה שחור פלומתי אך רב ..אני ממש מוצאת את עצמי כל שבוע מסירהבשעווה את כל הפרצוף כולל מעל הגבות +מצח פאות סנטר
אציין כי עשיתי אינפרא בשפם לפני שש שנים והכל שב וחזר אך דק
הבעיה הגדולה היא שבשנתיים האחרונות יצאו לי בצד ימין של הסנטר מתחתיו ומעליו שיערות שחורות עבות מאד מטרידות שבאו יחד עם אקנה שאני לא יכולה למצוא את עצמי יום אחד בלי פינצטה מה גם שהצמיחה היא מאד מהירה
אצייןם שעד לפני שנתיים פני היו יחסית חלקות אך תמיד הבחנתי נקבוביות רחבות יותר מחברות שלי לדוגמא
מה עושים במצב כזה?
בצד ימין אני מסירה את השערות העבות האלה בפינצטה כל יומיים והם ממש ממש עבות ושחורות
בגוף אינני שעירה ובדיקות הורמונים תקינות
רופא עור אמר לי ,"למה את לא עושה IPL" ?
אבל אני מצאתי את המרכז הרפואי בגן העיר שהציאו לי בלייטשיר
האם ההבדל הוא משמעותי?
מה גם שהם יגלחו לי את כל הפרצוף.
האם באמת IPL עדיף?
כמו כן שמעתי על תכשיר הוניקה האם הוא עוזר ושווה את הכסף?
אני ממש ממש במצוקה שהורידה לי את איכות החיים והביטחון העצמי ממש תלויה בפינצטה
המצב הוא כזה: שאם אני לא עושה שעווה כל שבוע ישר אומרים לי מה יש לך זקן
השיער הפלומתי אצלי הוא ארוך מאד וכמעט על כל הפנים חוץ מהלחיים
אבל כל הסנטר שלי הוא פלומתי חוץ מצד ימין בו הוא ממש שחור עבה ומציק
עזרתך הדחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשירלי
20/02/2008שלום שירלי
אני שומעת את המצוקה שלך.
האם עשית ברור הורמונלי? האם המחזור תקין? גשי לרופא הנשים שלך(כך תוכלי לתפוס 2 ציפורים במכה אחת- כלומר לקבל הפנייה לבדיקות דם של רמות ההורמונים הגבריים שלך,גם לבצע אולטראסאונד שחלות,אשר גם להן יכול להיות קשר לרמות שיעור קשות כפי שאת מתארת.אם יש לך
שיבוש הורמונלי,את חייבת לאזנו תרופתית אחרת לא תתקדמי.
האם המשפחה שלך שעירה? אם כן והשעירות תורשתית אזי יש רק לטפל נכון ובסבלנות.
כעקרון לייזר יותר יעיל לדעתי מ-IPL .ולייטשיר הוא מכשיר מצויין לשיער עבה. יש לייזרים אחרים לשיער יותר דק.
צריך לגלח את השיער אם הוא צפוף כפי שאת מציינת,אחרת יש סכנת כויות.אין לך מה לחשוש מהגילוח.
הווניקה,כל עוד תמרחי אותה היא תאט את הצמיחה ,היא לא מפחיתה את הצמיחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה משירלי
שירלי20/02/2008כן
זאת אותה שירלי ששאלה על הוניקה
עשיתי ברור הורמונלי והכל תקין לחלוטין
קראתי באינטרנט גם על ציסטות בשחלות שיכולות לגרום
אבל לפני חודשיים עשיתי אולטרא סאונד (בלי קשר לשיעור) שם הכל היה תקין אבל לא שיתפתי כל כך פעולה אז לגבי השחלה הימנית עדיין אין לי תשובה וכולם אומרים לי לשלול את זה גם וללכת שוב
הנה נתוני האולטרא סאונד :
הבדיקה בוצעה בגישה: משולבת
נתוני_רחם
מנח : קדמי גבולות: סדירים
37 מ"מX 37X 50 :מירקם: תקין מידות הרחם
עובי אנדומטריום:2.2 מ"מ
.הערות:רירית סדירה
_נתוני_שחלה_ימנית
מ"מ x 25x 21 :מידות השחלה
מרקם השחלה : תקין
נתוני_שחלה_שמאלית
.הערות:לא הודגמה השחלה אך לא נמצא ממצא חריג בטפולה
דוגלס: חופשי מנוזל
סיכום:קושי בהדגמת שחלה שמאלית עקב חוסר שיתוף פעולה מצד
.הנבדקת
המחזור שלי נראה לי בין הסדירים על כדור הארץ :-) מגיל 12
אמא שלי בלונדינית ולא יודעת אפילו איך להשתמש בשעווה לה לא הזדקקה
יש לי 2 אחים קטנים שהם מעט שעירים
רק שאצלי המצוקה היא ענקיתתתתתתתתתתתת
אני ממש צריכה להיגמל מהפיצטה ועד טיפול הלייזר הראשון אני ממש צריכה לבוא כמו בן לעבודה
יש לי פנים יפות ואני צעירה וממש זה מציק
עשיתי בדיקות דם והכל תקין.
לעזרתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק
חסוי24/02/2008היי שירלי, אני ממש מבינה אותך. מניסיון אישי. יש לי כמה להציע לך:
1. אם את שוקלת ליזר תלכי להדסה אופטימל בירושליים,מעולים ומקצועים, ובשום פנים לא לכל המכונים האחרים.
2. תמצאי אנדוקרינולוג טוב ותתעקשי על כל הבדיקות האפשריות כדי לשלול את האפשרות שאת מחוץ לטווח הנורמלי של ההורמונים [גם כשהם אומרים שמבחינתם זה בסדר ,זה כנירה עדיין גבולי].
3. ודבר אחרון שאני עושה עכשיו ולדעתי עוזר לא רק מבחינה אסתטית אלא גם נפשית- זה למצוא נטורופת[ית מעולה שיעזרו לך עם צמחי מרפא ותזונה נכונה לאזן את המערכת ההורמונלית ,להקטין את כמות והמראה של האקנה ועוד.-זה פשוט שינוי מעולה לגוף ולנפש שעבד אצלי. ואני יודעת למה את מתכוונת שיש לך פנים יפות וחבל לך. זה לוקח זמן וגם המון כסף, אבל אני מבינה מה זה להיות בהרגשה שאנחנו תלויות בפינצטה ובשעווה ולא כמו כולן.
הכי חשוב שתחייכי ותעריכי את עצמך בגלל מי שאת. :), ומי שלא טוב לו שלא יהיה בחברתך וזה הפסד כולו שלהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירלי
25/02/2008שלום שירלי
אכן על תרפי ובקשי לקבל הפנייה לברור אנדוקריני מעמיק,ואם גם לאחריו אין ממצאים,הורמונליים ,חפשי מקום מסודר ומקצועי שמפחית שיער בלייזר. בררי אם יש להם מס. סוגי מכשירים ואם המטפלים/ות הם רופאים/ות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתר בפנים
יעל02/10/2014שלום , קוראים לי יעל ואני בת 22 גם לי יש אותה בעייה יש לי פנים ממש יפות אבל השיער פשוט הורס לי את
כול היופי במיוחד שחבר שלי העיר לי על כך , המצב שלי ממש נורא אני עכשיו מתחילה ipl בפנים כאשר אני צריכה לגלח לפני כל טיפול ... אני כבר ממש אבודה אבל תראי בתמונה אז המצב שלי אחרי שאתמול עשיתי לעצמי חוט . אני כהר לא עולה לצאת
מהבית ביום עם כמות השיער הזו .. בבקשה שמישהי יעזור לי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק אפילציה!!
מטופלת19/10/2014היי יעל! אין לך מושג כמה אני מזדהה איתך!! עד לפני כחצי שנה גם אני לא יכולתי לסבול את השיער בפנים שלי (חבל שאין לי תמונה כי התפדחתי לצלם).
מהניסיון האישי שלי רק אפילציה תעזור לך עם השיער בפנים! אין פיתרון אחר.
מקווה שיכולתי לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת כתמי גיל/שמשתמר18/02/2008גלי שלום,
אנא עזרתך בקבלת החלטה:
איך הכי כדאי להסיר כתמי גיל/שמש מעל גב כף היד? IPL?
כמה טיפולים צריך?
מהו בערך טווח המחירים של הטיפול?
האם מכשיר לייזר אצל קומטיקאית עם ראש מתאים לטווח קרינה כזה, אפשרי גם?
תודה רבה
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלתמר
20/02/2008שלום תמר
שוב אענה באופן כללי.
ניתן להבהיר מאד כתמי גיל ושמש הן בעזרת מכשירי אור הבזקי-IPL והן בעזרת לייזר המתאים לכך
כגון רובי. בלייזר נדרשים טיפולים ספורים(לפעמים 1-2) בIPL בין4-6 טיפולים.
לא נראה לי שיש לקוסמטיקאית לייזר אלא מכשיר אור הבזקי.(IPL )
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באיזור החזהחסוי18/02/2008אהלן
אני בת 23.
ברצוני לשאול כמה שאלות:
1. האם הסרת שיער בליזר באיזור קו אמצע החזה וקצת מעלה הוא יעיל , או שהחום שמכשיר הליזר יוצר עלול לגרום לצמיחה מוגברת כי זה איזור הורמונלי ,נניח כמו הצוואר ?[השיער הוא נורא עדין אבל כהה ובולט]
2. אותה השאלה אבל בנוגע לאיזור הבטן.
3האם יכול לקרות מצב שבמשך הזמן לאחר שמסיימים את הטיפולים השיער חוזר יותר גרוע באיזורים שציינתי, גם אם אין שנויים הורמונלים שניגרמים ע"י גורמים שונים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגלי-פיספסת את השאלה שלי
חסוי24/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
25/02/2008שלום לך
1. תלוי בכמות ובסוג הלייזר. אם יש לא רבות,עדיף אפילציה. אם מרובות ודקות ניתן בלייזר מסוג אלכסנדריט.לרוב מגיב טוב בפס החזה. האם מעלה הכוונה לאזור פטמות?
אם השיער מאד עדין,יתכן ועדיף לא לגעת.
2. כנ"ל גם בבטן. בפס מרכזי בבטן האם גם נורא עדין או יותר עבה ? אם עבה יותר יש להתמקד רק בו ואז לייטשיר יותר מתאים. לא לגעת בפלומה.
3. לרוב אם אין בעיה הורמונלית ההפחתה נשמרת לאורך זמן רב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר
חסוי25/02/2008מה הכוונה לפלומה?- בכל אזור הבטן למשל השערות הן עדינות במגע, אבל רבות ושחורות.
ובאזור פס החזה אני מפחדת לעשות באפילציה בגלל הסימנים שזה עלול להשאיר, אם אני אחליט בליזר אז יכול להיות שבגלל החום זה יגרה צמיחת שערות חדשות באיזור ולידו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
28/02/2008שלום לך,את שואלת מה יקרה לך,ואני יכולה לענות לך רק באופן כללי או סטטיסטי, אין לי שום יכולת חיזוי מה יקרה לך בדרך זו או אחרת,את חייבת להבין זאת.
פס חזה לרוב מגיב מצוין אם אין בעייה הורמונלית ,לא ראיתי שם התפשטות.
בבטן, האם יש שיער גם המותניים וגב תחתון ? או זה מרוכז לשליש המרכזי של הבטן? אם יש שיעור גם במותניים כבר אז,סכנת ההתפשטות נופלת. בטן בד"כ מגיבה טוב כאשר השיער כהה והעור יותר בהיר באופן משמעותי, האם זה כך אצלך? הכל גם בהנחה שתטופלי ע"י המכשיר המתאים ומטפל/ת מיומנת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיעראני17/02/2008סיימתי מספר טיפולי IPL-שאלתי-האם בכל טיפול המטפלת אמורה לעבור על כל האזור או רק על האזורים שיש בהם שערות???תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאני
18/02/2008שלום אני
המטפלת צריכה לעבור רק על אזורי צמיחה. אין טעם לטפל באזורים ללא שיער,זאת בהנחה שאת מטפלת במטרה להפחית שיער ולא כתמים או הצערת העור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בשיטת ipl אלורה בהריוןשני17/02/2008גלי שלום,
האם קיים סיכון כלשהוא בטיפול באלורה בבתי שחי, מפשעה וטבור בעת הריון?
אשמח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשני
18/02/2008שלום שני
על פי הוראות יצרן אין לטפל בנשים בהריון.
לא מכירה מחקרים שנעשו כדי לבדוק או לשלול סיכון לעובר ולא הייתי מציעה לך לנסות על בשרך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער וצמיחה במקומות אחריםשואלת16/02/2008שלום,
האם יש קשר בין הסרת שיער לבין צמיחה של שיער באיזורים אחרים?
עברתי 2 טיפולים של הסרת שיער במכשיר ARIA SHR באזור הבטן, בינתיים אני מאד מרוצה מהתוצאות, אך יש לי תחושה (אני מקווה שאני טועה) שהופיע לי שיער באזור הפנים שלא היה שם קודם.
האם יש קשר בין הדברים? האם בגלל שהבטן היא איזור הורמונלי?
תודה על התייחסותכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשואלת
17/02/2008שלום לך
לא ידוע לי על מצב כגון זה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיולח עם סכיןרני14/02/2008היי ,
אני מטופל של נאטורפיל
גילחתי היום את השיער בחזה ובבטן כי היה אמור להיות לי טיפול כשבאתי למקום הבנתי שהחברה נסגרה ופשטה את הרגל
שאלתי :
עברתי 5 טיפולים
האם העובדה שגילחתי היום עם סכין גיולח את החזה והבטן ולא עשיתי טיפול לייזר אחר כך תגביר את הצמיחה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרני
17/02/2008שלום רני
אין חשש,הגילוח לא מגביר צמיחה,ה"קוצים" רק נראים עבים וכהים יותר כי זה החלק הקרוב לגזע השיערה וגם הוא חתוך באלכסון. השיער יגדל ויישור על פי מחזור הצמיחה שלו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?היועצים שלנו
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)