מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בין טיפולי לייזרחלי19/03/2008
התחלתי טיפול לייזר בפנים, מספר ימים אחרי הטיפול הראשון התחילו לצמוח לי שוב שיערות.
איך אני יכולה להסיר אותם עד הטיפול הבא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחלי
20/03/2008שלום חלי
באיזה מכשיר טופלת? יש הבדלים בנשירה של השיער המטופל,על פי סוג המכשיר.
אם טופלת בלייזר,ובעוצמה מתאימה השיער צריך לישור תוך כשבוע. אם בIPL ,הנשירה יכולה לקחת עד 3 שבועות.
כדאי לחכות לנשירה,אם תגלחי ,לא תדעו אם הטיפול היה יעיל.
בין הטיפולים, את יכולה להוריד עם משחה,לקצר במספריים קטנות או לגלח.
כמובן לא למרוט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגליחסוי18/03/2008אתמול (17/3) עברתי הסרת שיער באפילציה מסביב לפיטמה.
שמתי לב שלאחר הטיפול יש לי בשני השדיים 2 כתמים קטנים כחולים מעל הפיטמה.
רציתי לדעת אם הכתמים יעברו לי במשך הזמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסוי
20/03/2008שלום
ככל הנראה, יש פגיעה בנימים ונוצר שטף דם קטן שאמור לחלוף תוך מספר ימים. במידה ולא יחלוף תוך כשבוע יש להתייעץ עם רופא.(אם המטפלת מנוסה ניתן להתייעץ גם איתה).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש מכשיר ש..קרן18/03/2008שלום,
האם סוף סוף יש מכשיר להסרת שיער שאינו מצריך גילוח לפני ההסרה (פשוט מאוד מפחיד אותי
לגלח מקומות לא קונבנציונאלים כגון בטן וגב). והאם יש מכשיר שלא מחייב להמנע מחשיפה לשמש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדנה
20/03/2008שלום דנה
רוב מכשירי הלייזר צריכים גילוח או קיצור השיער מ-2 סיבות: 1. כדי שלא תהיה כוויה על העור.
2. כדי לא לבזבז אנרגיה שצריכה להגיע לזקיק.
יש מצבים ,כשהשיער דקיק ומועט במכשיר שנקרא אלקסנדריט שניתן לעבוד ללא גילוח.
לגבי השמש,לא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בקייר- שאלותדיגו17/03/2008שלום רב
הסרתי שיער מהפנים בקייר.
הרכבתי משקפי מגן אך כשהקוסמטיקאית הורידה לי שיער מהפאה הימנית הזזתי את הראש שמאלה לאפשר לה להגיע למקום והמשקפיים זזו ואני חוששת שלא הגנו על עיניי.
עצמתי את העיניים כל זמן הטיפול.
רציתי לדעת האם יכול להגרם נזק לעיניים גם אם הן עצומות
ואם כן- אז מה הנזק ?
כמו כן בדקתי באמריקן לייזר אם אני מתאימה לטיפול וכששמעו שאני נוטלת תרופות (פרפנאן) אמרו שאיני מתאימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבקייר המטפלים לא רופאים- שאלה נוספת
דיגו17/03/2008קראתי עכשיו בשיטוט באינטרנט שבפרופורציה המטפלים הם רופאים.
כעשיו אני נלחצת כי חתמתי בקייר על מסמך שאומר שידוע לי כי המטפלות הן קוסמטיראיות לשעבר שעברו הכשרה מתאימה לעבוד בקייר.
האם עשיתי את הבחירה הנכונה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה דחוף !!!! למה אין תשובה?
דיגו20/03/2008עברו יומיים מאז עשיתי את הלייזר בפנים
ואני מאוד מאוד לחוצה
ורוצה לדעת מהם הנזקים מהלייזר לעיניים כאשר הן חשופות?
והאם עיניים עצומות יכולות להינזק מהלייזר (אפילו שהעיניים היו עצומות ומשקפי המגן היו, ראיתי נקודות אור מהלייזר ואני מאוד פוחדת מזה מזיק לעיניים שעברו ניתוח לפני 3 שנים להסרת משקפיים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף וחשוב
דיגו20/03/2008אני בת 28.
הסרתי נקודת חן מהלחי לפני 12 שנים בלייזר.
לפני 3 שנים עברתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים בקייר.
אני נוטלת תרופה בשם פרפנאן.
אמריקן לייזר לא הסכימו להסיר שיער שצמחה בצלקת של נקודת החן.
בנוסף לא הסכימו לעשות לי לייזר כי אני נוטלת תרופה שלטענתם מגבירה שיעור והטיפול לא יהיה יעיל.
לפני 3 ימים הייתי בקייר והסרתי את שיער הפנים (צלקת שנשארה מנ' החן, שפם, סנטר ופאות).
זו כל האינפורמציה שנוגעת אליי.
אשמח לקבל תשובה במהרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדיגו
20/03/2008שוב שלום לך
האם השעירות שלך תורשתית או הורמונלית? האם בדקת?
אילו תרופות נוספות את נוטלת,אם בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדיגו
20/03/2008שלום לך
לפי התאור שלך,לא נראה לי שיש לך סיבה לדאגה. גם עם משקפי מגן,ניתן מבעד לעיניים עצומות
לחוש בהבזק של האור.אין בזה סכנה.
המשקפיים נועדו לחסום את הקרן אם היא נורית בטעות לכיון העיניים.
לגבי התרופה שאת לוקחת,כתבי לי במדוייק בלועזית את שמה המסחרי ואת המרכיב הפעיל שלה.כפי שכתבת לי,אני לא מזהה אותה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPHERFENAN אם אני לא טועה
דיגו20/03/2008ואני רוצה לדעת -
אם העיניים עצומות ובלי משקפיים יכול להיגרם להן נזק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPerphenan
דיגו21/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדיגו
24/03/2008שלום דיגו
התרופה שציינת אכן לא מומלץ לבצע איתה טיפולים בלייזר מפני שהיא מגבירה את הרגישות של העור לאור.וכתגובה ללייזר עלולות להיות תופעות לוואי לא רצויות,חריפות יותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר גלי
דיגו24/03/2008אנא מחקי את הפוסט שלי למעלה (לגבי קייר)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות לליזר כתוצאה משימוש בפרפנאן
דיגו25/03/2008ד"ר גלי- אני מבקשת שתאמרי לי מאיפה המידע הזה לגבי פרפנאן הגורם לרגישות לאור, ועל כך שלא מומלץ לעשות טיפולי לייזר אם משתמשים בתרופה הנ"ל.
במכון המדובר אמרו לי את הדבר הבא :
אשר לרגישות לאור: התרופה מגבירה את הרגישות בעת חשיפה לשמש, שקרינתה שונה במהותה מקרינת הלייזר. ישנן תרופות שמגבירות רגישות לקרני אור (רואקוטן לטיפול באקנה למשל).
האם לאחר טיפול אחד יכולות להיות סכנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעלות לוואי ללייזר
דיגו25/03/2008כמו כן גלי , איזה תופעות לוואי חריפות יכולות להגרם מהלייזר (יחד עם הפרפנאן)?
אני רוצה להבדק ולראות האם ניזוקתי פיזית מהלייזר בפנים.
לאן עליי לפנות?
סליחה על כל השאלות, כפי שאת רואה
קיבלתי טיפול שגוי ואני נסערת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגילוח
27/03/2008שלום לך
אם טופלת ולא היו לך תגובות חריגות, יתכן שיהיה בסדר,יחד עם זאת ,השמרי מחשיפה לא מוגנת לשמש,וכן עלייה זהירה בעוצמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעירות יתר עקב טיפול לייזר אחד
דיגו27/03/2008גלי
קודם כל אני מודה לך על ההיענות שלך, את מנהלת את הפורום בצורה מדהימה.
תודה!!!
אני מאוד מודאגת מכך שתהיה לי צמיחת יתר עקב טיפול לייזר שעברתי לפני כמה ימים.
האם רופא כלשהוא יכול לנבא/ לראות האם תהיה לי צמיחת יתר בפנים?
כמה זמן לא אוכל להשתזף? (לא אעבור עוד טיפולים בעתיד)
הייתי היום בפרופורציה
אמרו לי שאיני מתאימה לטיפול כלל וכלל!!!
שאלתי לגבי לייזר בסנטר ובפאות והרופא אמר שאתם לא עושים טיפולים
באזורים אלה כי אין להם הצלחה וגם זה מגביר את השיעור.
איך ייתכן שבמכון שהייתי בו הסכימו לעשות לי טיפול והאם אין גוף שמפקח את מכונים להסרת שיער?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער במפשעהרחלי17/03/2008היי,
עשיתי בשבוע שעבר טיפול באינפרא להסרת שיער במפשעה,
ויש לי שאלה קצת מביכה: יכול להיות שזה פוגע בתפקוד המיני?
כי מאז כשאני מנסה לקיים יחסי מין אני לא מרגישה כלום כמעט....
האם זה אכן יכול להיות קשור? זה מאוד לא נעים...
זה יעבור?
תודה על תשובתך המהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרחלי
17/03/2008שלום רחלי
לא ידועה לי תופעה שכזאת.
מה הכוונה לא מרגישה כלום כמעט.. האם היו כוויות ? האם היה אלחוש מקומי ?
מה הרגשת לאחר הטיפול ? באיזה מכשיר בדיוק טופלת ? האם היה מכשיר קרור ?
כתבי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רחלי17/03/2008ללא כוויות וללא משחת אלחוש, מלבד ג'ל שקוף כדי שהמכשיר עצמו לא יגע בעור.
המכשיר: קריסטל.
לא מרגישה כלום זאת אומרת שאפילו אם נוגעים שם זה לא גורם לעוררות מינית
והאזור יבש יותר מתמיד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד תשובה
רחלי17/03/2008לאחר הטיפול הרגשתי כרגיל-- לא משהו שונה ולא עקצוץ.
לא היה מכשיר קרור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי
20/03/2008שלום רחלי
עוררות מינית בדרך כלל לא מתחילה מהשפתיים החיצוניות שם יש שיער ושם אני מבינה כי גם בוצע טיפול. האם טופלת גם על הרירית הפנימית? אזור הדגדגן? שם אין שיער ואין סיבה להתקרב.
אם התחושה לא תחלוף אני מציעה להתייעץ עם רופאת נשים,כי התלונה שלך מאד חריגה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת תשובהמיטל17/03/2008התחלתי טיפולי לייזר במכון ידוע ואמרו לי שכל חודשיים אני צריכה להגיע לטיפול האם זה נשמע הגיוני ?ככה זה אמור להיות?והאם לפני כל טיפול צריך להגיע מגולחים?
קראתי באיזה עיתון והיה רשום שטיפולי לייזר אורכים ביון חודשיים לשלושה חודשים ואח"כ עושים טיפולים פעם בחצי שנה עם הזמן השיער צומח פחות
אמרו לי שהטיפולים אורכים שנה ואפילו קצת יותר מדובר על 10-12 טיפולים בטווח של אחד לחודשיים
ככה זה אמור להיות?
מחכה לתשובה בדחיפות זה חשוב לי מאוד
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיטל
17/03/2008שלום מיטל
חסרים לי פרטים. באיזה אזור/ים את מטופלת?
אם תגיעי מגולחת איך יודעים מה צומח,איפה לטפל ואיזו עוצמה מתאימה?
מועדי הטיפול תלויים באזור המטופל ובקצב הצמיחה היחודי לכל אזור ולכל מטופל.
אין טעם להגיע לטיפול ללא צמיחה מלאה באזור.
10-12 טיפולים בטווח של חודשיים, אצלי יוצא שנתיים, לא?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בטכניקת האוריוני16/03/2008היי אני בת 24, מעוניינת להוריד שיער בשיטת האנפרא (האור) באיזור המפשעה, האם זה מסוכן להוריד את השיער בכל האיזור? מה הגבול שעד אילו ניתן להוריד בלי סיכון? האם האור יכול לסכן אותי בגלל שהאיזור הוא כזה רגיש?
ועוד שאלה, אני עושה גם בפנים אבל לא מגלחת אלא שאחרי ההקרנה מורידים לי בשעווה ושוב מקרינים, ואסור לי להוריד לבד בבית..האם לדעתכם זה עשוי להצליח או שסוד ההצלחה הוא בגילוח עצמו??
שאלה אחרונה, מה ההבדל בין מכשיר הפלאטה לבין המכשיר עם הקרח? איזה יותר טוב ולמה?
אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי...
שבוע נעים לכולם
יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליוני
17/03/2008שלום יוני
הפחתת שיער באור הבזקי אם משתמשים בה נכון לא יכולה להזיק לך.
ניתן לטפל בשיער הגדל על העור. אין להכנס לאזור הרירית.
לא ברור לי לחלוטין איזו שיטה זאת,לטפל על השיער,למרוט אותו ולעבור בשנית ללא השיער,על העור !
לשאלתך האחרונה, לא ברור לי על איזה מכשירים את מדברת,כתבי שמות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר לאחר הסרת שיעררונית16/03/2008אני מטופלת באחד המכונים המוכרים בהסרת ליזר בבית השחי. נוכחתי לאחרונה כי לאחר שני טיפולים מופיעה אצלי הזעת יתר בבית השחי האם יכול להיות קשר בין הטיפול וההזעה או סתם צירוף מקרים.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרונית
17/03/2008שלום רונית
האם יש במשפחה המורחבת מי שיש לו הזעת יתר,או מעל הממוצע(אף כי קשה להעריך..)?
אין עדויות מחקריות המציגות מצב זה כתופעת לוואי ידועה של טיפולי הלייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני סובלת מהזעה לאחר לייזר.
הילה03/12/2009אין פה בכלל ספק! אני הייתי הבחורה הכי לא מזיעה בעולם, ואחרי שניים שלושה טיפולי לייזר בבית השחי התחלתי להזיע שם גם כשקר! אני בטוחה שפגעו לי בבלוטות הזיעה, שמעתי גם שזו אחת התופעות לוואי של הלייזר. רק שהחברה ה"טובה ביותר בארץ" לא ציינה זאת לפני! בבקשה עם מישהו רואה את ההודעה הזאת ויכול להגיד לי מה הפתרון אני אודה מאוד מאוד!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמי שמשתמר15/03/2008שלום דר. גלי
מה כדאי לשאול/להתעניין במפגש יעוץ,
לפני טיפול באור להסרת כתמים?
תודה
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלתמר
17/03/2008שלום תמר
איפה את מעוניינת להסיר כתמים? בפנים,מחשוף,ידיים?
בת כמה את? איך את מתנהגת בשמש היום?
האם את מכלילה גם כתמים נוספים כגון פיגמנטציות מפצעים,הורמונליים וכ"ו...
כתבי לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי-תשובות לשאלותיך
תמר19/03/2008שלום גלי
תודה על ההכוונה
אני בת 47
הכתמים על גב כפות הידיים,
כנראה מהתנהגות מאוד לא אחראית שלי בצעירותי
כיום, אני מסתתרת מהשמש , עודבת במבנה סגור, ים וברכה רק בחשכה, ובגדים ארוכים ביציאה לשמש אן חופשה באילת...
משפחתי בהירת עור וגינגית, ולדאבוני, אבי חלה במלנומה
אנא עזרתך בהכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר
20/03/2008שלום תמר
צר לי על אביך והחלמה מהירה.
ניתן לשפר מאד כתמי שמש וגיל מעל גב כפות הידיים,כל שצריך הוא להבדק ולאבחן את הכתמים
נכון,ולהמנע מחשיפה לשמש כפי שאת כבר עושה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר. גלי - שאלתי המקורית הייתה
תמר22/03/2008דר. גלי שלום
תודה על המענה
מה כדאי לשאול/להתעניין במפגש היעוץ?
לגבי תוכנית הטיפול? המיכשור? ניסיון הרופא?
תודה מראש
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתומר
24/03/2008שלום תומר
כל מה שכתבת נכון להשאל,השאלה היא, אם תוכל להעריך את התשובות.ולכן בקש לראות תמונות,המלצות ,נסיון מוכח בתחום וכ"ו...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מהפניםmir15/03/2008יאני בת 55 ,יש לי שיער בפנים מעל השפה העליונה וקצת מתחת לשפה התחתונה.
לפני חצי שנה סיימתי טיפולי כימותרפיה לאחר שהתגלתה לימפומה.גוון עורי בהיר ויש לי נימים קרובות לשטח פני העור בחלק מהפנים.
מה השיטה המומלצת להסרת שיער עבורי.
בתודה מראש על הייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלmir
17/03/2008שלום לך
האם את נוטלת תרופות כל שהן כעת ? אם כן אילו ?
אני מבינה,שאת מעוניינת להפחית את שיער השפם וקצת מתחת לשפה התחתונה. מה צבע השיער ?
האם יש בו שיער לבן? בלונדיני?
כתבי לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער בפנים - צריכה עזרה דחוףףגיגי11/03/2008הקוסמטיקאית שלי הסירה לי שיער בפנים בשעווה , שיער בלונדיני ופלומתי , אני חוששת שהשערות שיצמחו בחזרה על הפנים יהיו שחורות ולא בלנדיניות ופלומתי כמו שהיה , הפחידו אותי שזה ימצח שחור האם זה נכון ??? זו פעם ראשונה שמורידים לי שעיר בפנים בשעווה . צריכה תשובה דחוף .............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגיגי
12/03/2008שלום גיגי
קודם כל,צאי מהלחץ ! חכי ותראי אם בכלל יש לך סיבה אמיתית להלחץ.
בשיער בלונדיני פלומתי בעתיד אני מציאה לך לא לגעת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד''ר גלי99911/03/2008תודה על תגובתך מעריכה זאת מאד.
אך אני חייבת לציין שהשעירות שלי לא משפחתית,לא עדתית והורמנולית אין לי מושג.
אני עוד מתביישת לדבר על זה עם אמא שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשיר
12/03/2008שלום שיר
חבל,שאת לא מתיעצת עם אמא,אולי אחות בוגרת,דודה,מורה ?
לא ענית על שאלותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שער בלייזר...ענתי11/03/2008ברצוני לבדוק לגבי הסרת שער במפשעה ...
אני סובלת מוורידים האם מותרת הסרת שער -בלייזר
מי הגורמים המטפלים במכון ומה ההסמכה שלהם?
לתשובתכם המהירה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלענתי
12/03/2008שלום ענתי
האם יש לך ורידים במפשעות ?
הפורום לא מיועד לפרסום מקום זה או אחר.
על דליות לא הייתי ממליצה לעלות בלייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בבית השחי לאחר טיפולאור11/03/2008
שלום,
החלתי טיפול באינפרא אדום ובסך בכל היה נחמד מלבד העיקצוץ ותחושה לא נעימה מס' שעות לאחר הטיפול
החלטתי להפסיק ולנסות את המכשיר החדש של חברת אלמה מרגע הטיפול אני חשה כאבים ואי נוחות בבית השחי אני מדברת על קצת יותר משבועיים לאחר הטיפול הכאב דומה למכה כחולה.
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאור
12/03/2008שלום אור
האם יש נפיחות שאת חשה כשאת ממששת את בית השחי? האם הרגישות היא דו-צדדית?
האם יש חום? גשי לרופא המשפחה שיבדוק ויראה אם יש צורך בטיפול.
המכשיר או הטיפול עצמו ,לא אמורים לגרום לכאב שכזה. יתכן ומהגילוח או מסיבה אחרת נוצרה דלקת בקישרית הלימפה בבית השחי. האם הייתה כוויה במקום? האם את רואה סימן כחול?
כתבי לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאמה לטיפולאיתמר10/03/2008אני בן 36 ומעוניין להסיר שיער מהגב העליון.
קיבלתי חוות דעת סותרות לגבי התאמתי להסרת שיער בליזר, משני מכונים שונים.
במכון הראשון אמרו לי שאני מתאים ובמכון השני המליצו שאמתין כמה שנים עד שהצמיחה תסתיים.
רציתי לקבל חוות דעת בלתי תלוי מרופא מקצועי. האם אפשר להפנות אותי לרופא מתאים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיתמר
12/03/2008שלום איתמר
לא אוכל להמליץ על אף אחד, כי זה = פרסומת.
מה רמת השיעור שלך כעת ? אם הן דלילות הנח להן. אם הן צפופות,אני לא רואה מניעה. אתה לא בן 20.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?היועצים שלנו
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)