מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום אני הרבה זמן מתלבט להסיר שיערדני14/02/2008
שלום, אני בן 20, שחום, עם שיער שחור יחסית רב ועבה באזור החזה כתפיים ידיים גב. אני מתלבט כבר כמה שנים האם להסיר שיער, איפה, מה השיטה הכי טובה, מהירה, עם פחות כאבים. בזמנו אפילו הייתי מקצץ את השיער ומדלל אותו ופעם אפילו גילחתי, אבל עכשיו אני רוצה להסיר סופית.
שמעתי על מכשיר חדש שקוראים לו aria shr, הייתי רוצה לדעת עליו... ובכלל על לייזר וקרן אור..
אני מעוניין להסיר את השיער עד הסוף ובאמת אשמח אם ימצאו לי פתרון לבעיה שלי..
מודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדני
14/02/2008שלום דני
ראשית, אתה מעט צעיר ביינתיים,עוד לא סיימת ל"הוציא" שיער.אם התורשה שלך שעירה אתה עוד תצמיח שיער,ויהיה לך מתסכל להתאמץ ולראות שההתקדמות שלך איטית.
שנית,התהליך כואב,אם לא תרגיש לא תתקדם. ניתן להקל בעזרת מכשירי קרור, ג'ל קר,או אילחוש
מקומי.
אנני מכירה את המכשיר הנ"ל,בקש המלצות מוכחות ממטופלים שטופלו בו לפחות 6 טיפולים.
אין הסרת שיער עד הסוף.לא תפסיק להיות גבר ונצר לתורשתך,רק תהיה הפחתה מאד משמעותית
ולאורך זמן של השיער,בהנחה שתטופל מקצועית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעילותרחלי13/02/2008היי גלי,
אני רוצה להתחיל טיפולי הסרת שיער.
הייתי רוצה להתייעץ איתך באופן כללי- מה יותר יעיל לייזר /אינפרא / ipl ?
מה היתרונות והחסרונות של כל שיטה מבחינת תוצאות, מחיר, וכאבים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרחלי
14/02/2008שלום רחלי
השאלות שלך מאד כלליות וכך גם התשובות: לייזר יותר יעיל לדעתי מאינפרא וIPL שזה אותו דבר.
ההבדלים הם בטכנולוגיה של המכשירים,והשאר זה חומר להרצאה ארוכה ולא כאן המקום לפרט.
עשי קצת מחקר ברשת,במרפאות מסודרות ובין מכרייך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחה הפוכהאלין13/02/2008אני בת 22 ועד לפני כמה חודשים הייתי מורידה השיער(רגליים, מפשעה, בית-שחי) באמצעות גילוח בלבד. לפני כמה חודשים ניסיתי להוריד כמה פעמים עם סילק אפיל, לא אהבתי והמשכתי לגלח, אך מאז אני מאוד סובלת מצמיחת שיער הפוכה. האם השיער יחזור להיות עם הזמן כמו שהוא היה(זקיק השערה ישתקם) או שכבר לא ניתן להחזיר המצב לקודמו?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלין
14/02/2008שלום אלין
התייעצי עם רופא עור.
בכל המקומות הללו יש לך צמיחה הפוכה ?
הפחתת שיער בלייזר מאד משפרת את העיניין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול שפם לגבראלי13/02/2008שלום.
יש לי צמיחת שיער נורמלית בפנים.
העניין הוא שבשפן יש לי צמיחה הרבה יותר צפופה משאר הפנים. בעצם כל הזמן נראה שיש לי שפם ולפעמים אני צריך להתגלח פעמיים ביום.
רציתי לדעת אם יש אפשרות לדלל את השפם באופן קבוע (רק לדלל, לא להעלימו כליל).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלי
14/02/2008שלום אלי
ניתן לדלל את השפם בלייזר,כלומר לבצע מס. טיפולים עד לדילול הרצוי.
זה טיפול לא נעים...אך מגיב הייטב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירים המכשיר החדש aria shr?monkybuisness13/02/2008מחפשת מידע, נשמע מבטיח
שמעתי שזה פותח בישראל..
אני יודעת שקוסמטיקאיות עובדות עם זה אז אולי זה לא הפורום הנכון לשאול..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל monkybuisness
15/05/2008שלום לך
זהו מכשיר של קוסמטיקאיות בעיקר,עובד בשיטה של עוצמה נמוכה שחוזרת מס' פעמים על אותו מקום ובכך מחממת איזור ודרך כך גורמת לדברי היצרן להפחתה .
אין לי נסיון איתו.
מה שחשוב זה לראות מה צומח ממרחק הזמן ולא בטווח הקרוב,כלומר, אם מגיעים לטיפול כל 6-8 שבועות,באמת אין צמיחה משמעותית. אם בסוף הטיפול תשאר התוצאה לאורך זמן משמעותי,הרי שזה טוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAria SHR
ע.ד16/05/2008האם אתם מכירים מישהו בצפון שמטפל במכשיר Aria SHR?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכירה באיזור חיפה אם זה טוב לך
טולה29/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - כמה שאלותמנסה להבין12/02/2008שלום,
יש לי כמה שאלות בנוגע להסרת שיער:
1. האם לעור בהיר ושיער כהה עדיף לייזר כי הוא יותר יעיל?
2. יש מכונים או קוסמטיקאיות שמוכנים לעבוד בתשלום פר טיפול ולא בתוכנית ארוכה?
3. תוך כמה טיפולים צפוי להתקבל שינוי כלשהו בכמות השיער?
4. הייתי אצל קוסמטיקאית ונראה לי שתפסתי אותה בכמה אמירות לא מקצועיות ואני מנסה להבין אם אני צודק. היא אמרה שבהתחלה מתחילים בטיפולים בהפרש של שבוע וחצי, שעדיף לתפוס את השערות כשהן קצרות כי אז הן גם קצרות בתוך העור ולכן נהרגות יותר טוב. בנוסף היא הסבירה שאין מה לחשוש מזה שהגילוח יהפוך את השיער לעבה כי הטיפול ימנע את זה - לדעתי גילוח מעבה שיער זה מיתוס או אשליה אופטית. בקיצור - האמירות האלה מבוססות או שזה פשוט חוסר מקצועיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמנסה להבין
14/02/2008שלום לך
1. לייזר עדיף כי הוא יותר יעיל.
2. אין לי הבנה בנושא התשלום והאופן.
3. זה משתנה ממטופל למטופל ותלוי במספר גורמים,אך בגדול לאחר כ3 טיפולים ניתן כבר לחוש בהבדל.
4. להגיע לטיפול כל שבוע וחצי זה מופרך ! באיזה מכשיר זה ?
5. גילוח לא משנה את אופי השיער,לזה אחראית התורשה שלך. אופטית זה נכון היא נראית יותר עבה.כיהיא קרובה לגזע וגם חתוכה באלכסון,אתה יכול לנסות על מלפפון,לחתוך ישר - עיגול
תחתוך באלכסון -אליפסה גדולה.
לדעתי המשך לחפש...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמכשיר
מנסה להבין16/02/2008מדובר במכשיר IPL קריסטל.
וכן, האמירות האלה היו נראות לא מקצועיות גם לי.
האם מישהו מה"לא מומחים" כאן מכיר גוף שעושה טיפולים לא בתוכניות טיפול ארוכות שכובלות אותך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיערמירה11/02/2008הי יש לי שאלה
אני לבנה ושיער שחור
יש לי פאות שחורות שיער אומנם עדין אך ארוך שחור וצפוף
האים זה נחשב פלומתי?
2) אפשר לעשות שם אפילציה?
3)אפשר לעשות לייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמירה
12/02/2008שלום מירה
שיער עדין נחשב לפלומה.
האורך לא ניתן לשינוי ,הוא תורשתי,וגם לא כ"כ חשוב לצורך העניין.
עדיף לדעתי אפילציה,כי בלייזר לא ניתן לנבא את ההתקדמות,לחלק זה נפלא ולאחרות ארוך ומייגע.
לפני שאת מתחילה תבדקי את מצבך ההורמונלי,אצל רופא המשפחה או ר. נשים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אני גבר מאוד שעיר בגב,ובתכפייםjustunme11/02/2008מהי שיטת הסרת השיער המומלצת ביותר עבורי?
האם הסרת שיער בעזרת אינפרא אדום היא טובה למישהו שיש לו הרבה שיער בגב ובכתפיים?
תודה לעוזרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנ.ב. שכחתי לציין שיש לי עור בהיר
justunme11/02/2008ושיער שחור ועבה אם זה חשוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל justunme
12/02/2008שלום לך
בן כמה אתה ?
האם אתה רגיש לכאב ?
באופן כללי, הכי יעיל לטפל בלייזר ולא באינפרא אדום, אך כל מטופל לגופו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 20,ויש לי סף כאב דיי טוב
justunme12/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציהרויטל11/02/2008ד"ר גלי שלום רב,
אני סובלת משיעור יתר בפיאות, סנטר וצוואר (שיער שחור עור לבן), לאחר הייעצות רבה במכון לייזר הפנו אותי לכיוון האפילציה. האם הדבר אכן יפתור לי את הבעיה? עליי לציין כי השיער די צפוף. אם כן, האם תוכלי להמליץ לי על מכונים טובים לאפילציה באיזור תל אביב?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרויטל
11/02/2008שלום רויטל
קודם כל בררי האם הורמונלית את מאוזנת,דרך רופאת המשפחה קבלי הפנייה לבדיקות דם של הורמונים גבריים אותם תבצעי ביום 2-4 למחזור. אם הכל תקין והשעירות היא משפחתית/עדתית
יש לטפל קוסמטית ולרוב זה עובד טוב מאד.
אם יש שיבוש הורמונלי,צריך לאזנו תרופתית אחרת לא תתקדמי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככgerr10/02/2008שלום
האם לעשות לייזר בשחי לא מומלץ??
בגלל לימפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלgerr
11/02/2008שלום לך
לא ידועה לי כל מניעה מלבצע לייזר בבית השחי או בכל מקום אחר בגוף.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכשירים להסרת שיער בהריוןד10/02/2008שלום,
אני בשבוע 7 להריון. יש לי שיער מיותר בין היתר בשפה העליונה. עד עכשיו הייתי משתמשת בקרם להסרת שיער ששמו Byly - depil להסרת השיער מהפנים. הייתי רוצה לוודא שקרמים להסרת שיער בפנים לא מזיקים להריון.
תודה רבה מראש על התשובה!
ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל ד
11/02/2008שלום ומזל טוב
יש לקרוא הייטב את ההוראות שימוש של המוצר,אם הוא מיוצר על פי תקן צריך שיהיה מצוין אם הוא אסור לשימוש בהריון.
בנוסף,יש בהדסה מכון טרטולוגי הכוונה מקום שבו ניתן לשאול על כל תרופה שהיא והסיכון שלה אם קיים, לעובר
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךheli09/02/2008שיער שלי באות בגדול הוא לא עבה אבל שחור ארוך
קוסמטיקאית אמרה ששיער כזה אסור במחט חשמלי כי זה יגביר צמיחה
זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל HELI
11/02/2008שלום לך
לצערי אני לא מומחית באפילציה ולכן לא אוכל לעזור .הייתי מבקשת עוד דיעה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב מאודמישהו09/02/2008אני בן 16 אבא שלי שעיר בגב ובכתפיים אז זה אומרר שגם לי יהיה שיער במקומות האלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמישהו
11/02/2008שלום לך
אם אתה דומה גופנית לאבא,יתכן שגם לך בגיל מבוגר יותר יהיה שיעור דומה,לא בהכרח זהה.
אם אתה דומה לאמא ולקרובים מהצד שלה ,יתכן ולא תהיה לך אותה צמיחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת NCPLיאנה09/02/2008אומרים שהיא המילה האחרונה בתחום הסרת השיער וטובה יותר מלייזר.
מדובר שיטת קרן אור (ולא אינפרא אדום)
אפשר עוד מידע בנושא?
תודה :-")* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריאנה
11/02/2008שלום יאנה
לא אוכל הרבה להוסיף לך כי זה מכשיר של קוסמטיקאיות אני חושבת,הוא קיים מ2003-4 ולכן לא חדש, מיוצר ע"י חב' ישראלית מהרצליה,ואין לי מידע אודות היכולת הריאלית שלו.
בקשי כמה שיותר המלצות של מטופלים וחכי מספיק זמן מטיפול קודם שלהם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת המלצות - איפה להתחיל?monkybuisness09/02/2008שלום רב!
שנים אני כבר חולמת להיפתר מעודף שיער.
אני בת 36 בעלת שחלות פוליציסטיות
שעירות יתר לא חריפה
התגבר קצת אחרי לידה
עור בהיר עד בהיר מאד ורגיש
שיער גוף כהה
נטייה לפצעים אחרי הסרת שיער
רוצה להסיר מרגליים, ידיים ואולי גם פנים.
1. באיזו שיטה הכי כדאי?
3. אם אני מעוניינת מתישהו בעתיד הלא רחוק להכנס להריון - האם זה בעייתי להמשיך
עם תהליך הטיפול בהסרת השיער?
3. כמה זמן אורך הטיפול עצמו (כמה ימי עבודה צריך להפסיד בשביל טיפול אחד)?
* כוונתי לא לכמה טיפולים לאורך התהליך אלא כמה זמן בממוצע להסיר מרגליים + ידיים, האם אפשר את הכל בפעם אחת או שצריך לחלק את זה לכמה פעמים?
4. אם יש לי קצת בעיה כלכלית מה יותר זול - אינפא או לייזר?
5. האם יש איזשהו ביטוח רפואי או משהו אחר שמשתתף בעלויות של הסרת שיער?
6. האם את מכירה גורם כלשהו שעושה ניסויים מדעיים בהסרת שיער ומעוניין בנבדקים?
אודה לך מאד מאוד על תשובותייך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל monkybuisness
11/02/2008שלום לך
מה השאלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזו שיטה הכי כדאי לאור הנתונים
monkybuisness11/02/2008מיספרתי את השאלות:
באיזו שיטה הכי כדאי לאור הנתונים - זו השאלה המרכזית
אני לא מבינה בזה כלום - רק כמה מושגים שנזרקים לאויר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלmonkybuisness
11/02/2008שלום לך שוב...
על רקע השחלות הפוליציסטיות ושיעור היתר נשאלת השאלה מה רמת ההורמונים הגבריים שלך,האם
הם מחוץ לנורמה ? אם כן ויש שיעור בפנים כדאי שתאוזני תרופתית,אחרת לא תתקדמי.
לגבי שאר הגוף את כנראה זקוקה ללייטשיר,שהוא לייזר יעיל לתחילת טיפולים,כשהשיער משמעותי.
בהמשך,כשתדללי והשיער יהיה גק יותר ודליל אולי תזדקקי לשינוי במכשיר,כגון אלקסנדריט...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?היועצים שלנו
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית. בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית. ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת. תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עודבוגרת ביה"ס לרפואה באוניברסיטה העברית בירושלים מנהלת המכון הארצי להמופיליה וקרישת הדם בביהח שיבא, תל השומר. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)