מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אטפילציה בפניםמיכל03/02/2008
ד"ר שלום,
לפני כחודש עשיתי אפילציה בסנטר.
מיד לאחר הטיפול נוצרו פצעים קטנטנים במקום הטיפול. אמנם הגלדים נשרו אחרי כעשרה ימים, אך במקומות מסויימים נשארו כתמים קטנים אדומים. האם זה נורמלי? האם הכתמים אמורים להיעלם? האם להמשיך בטיפול האפילציה אצל הקוסמטיקאית? האם יכול להיות שתוצאת הטיפול היא חוסר נסיון של הקוסמטיקאית?
אודה מאוד לתשובה מהירה, מאחר ואני כבר צריכה לעשות טיפול נוסף.
(נ.ב. - לפני כעשר שנים עשיתי אפילציה באיזור הסנטר ואז לא היו שום תופעות לוואי כמו אלו שתיארתי עכשיו.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
04/02/2008שלום מיכל
נתת את התשובה ,כבר בשאלה.
מנסיון העבר שלך את לא בהכרח "עושה" כתמים לאחר טיפול במחט חשמלית,לכן יתכן שהבעייה נעוצה במטפלת? האם את נוטלת היום תרופות כלשהן?חשופה לשמש לא מוגנת? וכ"ו...התייעצי איתה ואם היא לא מספיק מנוסה המשיכי לחפש ובקשי המלצות.
בהצלחה.(לא לטפל על הכתמים,הם יכולים לחלוף.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרהעדן02/02/2008שלום שמי עדן ויש לי כמה שאלות,
אני בת 17 עוד חודשיים בערך והמחזור שלי אינו סדיר,קיבלתי אותו לראשונה בגיל 14 או 15. לא תמיד הוא מופיע בזמן ויש פעמים שהוא אינו מופיע כלל, בנוגע לבעיה זו אני הולכת לרופאת נשים שבוע הבא.
אך בלי קשר, רציתי לשאול אם הסרת שיער במכשיר IPL מהפנים עלולה להזיק לי מכל בחינה שהיא? זאת אומרת, גם בלי קשר למחזור הלא סדיר.
והאם טווח המחירים של 4000 שקל הוא נשמע נורמלי להסרת שיער מהפנים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעדן
04/02/2008שלום עדן
אני מציעה לא להתחיל שום טיפול ב-IPL (אינפרא..)בפנים כל עוד את לא יודעת מה מצבך ההורמונלי.
אחרי תום הברור וקבלת האבחון הסופי,יש לשקול צורך בהפחתת השיעור ,אם יש חוסר איזון ותתחילי טיפול תרופתי מאזן אז,כדאי לטפל לדעתי יותר בלייזר,במקום מסודר עם צוות רפואי,שיוכל לעקוב אחרייך.
דבר נוסף,יש להמתין לפחות עוד כשנה עד תום ההתפתחות המינית שלך,דבר שקורה כ-3-4 שנים מיום קבלת המחזור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה נורמלי?
עדן04/02/2008האם זה נורמלי שאני בת 17 עוד חודשיים ועדיין המחזור אינו סדיר?
יש פעמים שהוא לא מופיע כלל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות בנוגע למכשירים להסרת שיערזוהר02/02/2008בתי בת 15. עקב לחץ רב מצידה התחלתי איתה טיפול במכשיר לייזר בקליניקה פרטית. יש לציין ששמעתי על הצלחות רבות במכון זה.
אני אישית התחלתי שם טיפול אך מכיון שאני מעל גיל 40 וכן בהירה מאוד עם שיער עבה ושחור - התוצאות אצלי היו מיידיות.
לבתי עור בגוון בינוני, שערות שחורות ביד אך דקות. ביד היא שזופה יותר מטבע הדברים.
טיפול שעשתה ברגליים נראה די בסדר אם כי השיער צמח די מהר (שבועיים) אך ניכרת הפחתה יחסית למצב הראשוני.
לאחר הטיפול הראשון בידיים לא היו שום סימני אדמומית, והשיער צומח כאילו שגילחה אותו בלבד.
בעל המקום נכנס ללחץ ואמר שלא יתן התחייבות לטיפול.
האם מעבר למכשיר אחר כמו IPL יכול לעזור?
מה דעתכם?
(חוץ מזה שמכעיס מאוד מה שבעל המכון והעובדת שלו עשו - קודם הורידו את השיער הטבעי - ויצרו מצב בלתי הפיך, ורק אחר כך אמרו שאינם יכולים להתחייב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלזוהר
04/02/2008שלום זוהר
באיזה מכשיר היא טופלה? האם הוא לא אינפרא?(שזה הכינוי העממי לטכנולוגיית ה-IPL ?)
מטיפול אחד לא יקרה שום שינוי דרמתי לדעתי,רק אולי לשקול האם להמשיך?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
זוהר04/02/2008לדעתי טופלה במכשיר לייזר. ככה זה מוצג בכל אופן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה העיקרית אם ניתן להגיע לתוצאות
זוהר04/02/2008אני עכשיו בבעייה לגביה - היא מאוד רוצה טיפול לייזר ודי מפנטזת שאחרי טיפול כזה תהיה כמעט חלקה.
השאלה היא אם ניתן להגיע לתוצאות סבירות איתה במכשיר IPL - כי הלייזר כנראה לא מוביא לתוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפלציה או לייזר בטן לנשיםמתלבטת31/01/2008שלום
שהייתי נערה גילחתי את שערותי בבטן מה שגרם לשערות להתקשות ולצמוח יותר בשנים האחרונות הורדתי בשעווה
אני בת 32 וזה מפריע לי מאוד
אתמול הייתי ביעוץ עם רופאה בכללית אסטיקה והיא אמרה שהיא לא מממליצה על הורדה בלייזר בבטן מפני שאני לפני לידות והריונות והדבר עלול לגרום לי לתגובה הפוכה של שיעור יתר
היא המליצה על אפילציה
לעומת זאת במכוניפ פרטיים לא אמרו לי זאת
מה הנכון לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמתלבטת
04/02/2008שלום לך
אם יש שיעור כהה עבה ולא בודדות אין מניעה לבצע הפחתה בלייזר.
גם עם יופיע שיעור במהלך הריון(וזה לא קורה אצל כולן) הוא בד"כ גם נושר לאחר הלידה .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"רריקי30/01/2008אני סובלת משיעור סביב פטמה
מה לעשות
האם באמת הכי טוב זה טיפול באפלציה?
אני מבקשת תשובה מד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלריקי
04/02/2008שלום ריקי
אם יש לך שיערות לא מאד מרובות ולא על כל החזה ,לדעתי עדיף אפילציה. לעיתים שיערות צומחות על העטרה,הכהה,ושם לא עולים עם הלייזר כלל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשירי בימקס ולייטשירתמי29/01/2008קיבלתי הצעה להסרת שיער באמריקן לייזר.ראשית רציתי לדעת האם אמריקן לייזר טובים ובעלי תוצאות סובות?
ושנית, רציתי לדעת לגבי מכשיר הבימקס והלייטשיר- האם המכשירים טובים, בעלי תוצאות, האם משאירים סימנים, מה מידת הכאב בהם וכו'...?
והאם מומלץ להשתמש במכשירים אלה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבימקס
אני29/01/2008אני מטופלת גם בו-הוא מעולה!
לא מרגישים כאב אלא עקצוץ ותוצאות יפות.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבימקס
תמי30/01/2008איפה בדיוק את מטופלת (באיזה מכון)...? והאם התוצאות שאת מקבלת טובות?...וכמה טיפולים כבר עשית..?
תודה :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת אם מותר לעשות באתר
אני31/01/2008פרסומת ולכן אני לא רושמת,במידה והרופאה תאשר אני אשמח להגיד לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני
04/02/2008שלום אני
האתר הזה לא מיועד לפרסומת,תודה על ההתחשבות,ועל המחשבה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרהjjjj29/01/2008שלום עברתי ניתוח לב פתוח ורציתי לשאול אם זה אמור להפריע אםם אני רוצה להסיר שיער איפה שהצלקת או שזה מסוכן ואם אפשר להוריד ננח רק בבטן בלי החזה?
ושאלה נוספת אפשר להסיר את השיערות בפנים יעני שאני לא צריך להתגלח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלהסהב
04/02/2008שלום לך
בן כמה אתה? מתי עשית ניתוח? האם השתילו קוצב לב?או רק מעקפים או משהו אחר? אילו תרופות
אתה נוטל?(לפעמים יש תרופות שלא ניתן לטפל איתן יחד עם לייזר)
על צלקות כעקרון לא כדאי לעלות בעיקר על כהות.
ניתן להפחית שיער רק מהבטן,ניתן להפחית גם מהפנים,אזור הגילוח,אך הטיפול לא קל וממושך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ דחוף לפני תחילת טיפול.בת-אל28/01/2008שלום,
קראתי מאמרים והבנתי שלייזר אינו מומלץ לכהות עור.
רציתי לשאול האם זה נכון שSLPD זו טכנולוגיה שאכן טובה ואמינה לבעלי עור כהה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבת אל
04/02/2008שלום בת-אל
כתבי לי את השם המלא של הטכנולוגיה,ואת שם המכשיר שאת מתכוונת לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחילה טיפול - מספר שאלות חשובות.יעל28/01/2008שלום,
אני מטופלת בהסרת שיער בכל הגוף.
אני בת 21 בעלת עור בהיר ושיער כהה.
הטיפול שאני עוברת הוא חלק בליזר וחלק באינפרא בהתאם לדעת המטפל.
נאמר לי במכון כי המטפלים אינם רופאים אך יש לציין כי לטענתם המקום עובר השגחה של משרד הבריאות אשר אישר כי המטפלים לא יהיו רופאים.
היות ואני מגלחת לפני הטיפול האם מעבר על הגוף בליזר גם במקומות אשר אינם שיערים/שיער פלומתי יפגע בעור? האם זה עלול לגרום לכוויות?
כמו כן, מה עצתך לגבי אזור הפנים? אני מעוניינת להוריד שפם ופאות. האם חייב לגלח לפני? יש לך אפשרויות אחרות? ובין הטיפולים כיצד ניתן להוריד את השפם (אחרי לא ניתן להסתובב עם שפם ארוך עד הטיפול הבא...) נאמר לי שאם אני ארצה להוריד אז אני לא אוכל למרוט בשעווה אלא רק ע"י גילוח.
תודה רבה על ההקשבה - תשובתך חשובה לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמשך..
יעל02/02/2008המטפלות הן קוסמטיקאיות, בעל הסניף אמר כי ישנה השגחה של משרד הבריאות, וזה תקין לגמרי שהמטפלות אינן רופאות.
אני מתחילה טיפול ראשון רק בעוד שבוע בגלל זה אני שואלת על הגילוח בטרם הטיפול, לטענת המכון הם ראו את סוג השיער בכל חלק בגוף וכך הם יודעים וגילוח יום לפני הטיפול מונע גירויי העור.
אשמח אם תעני על השאלה איך ניתן במהלך הטיפולים להוריד שפם? הרי לא ניתן לא להוריד שפם חודשיים. כמו כן לגבי הגילוח - אם הבנתי נכון מדברייך לא מחייב לגלח את הפנים לצורך טיפול ניתן לבצע זאת עם השיער?
תודה על תשבותך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
04/02/2008שלום יעל
לא אמרתי שניתן לטפל על שיער,בעיקר לא בתחילת הטיפולים. בין טיפולי השפם את יכולה לקצר את השיער,בעזרת משחה כימית,מספריים קטנות של ציפורניים,או גילוח. לקראת סוף טיפול בלייזר אלקסנדריט,לא חייבים לגלח וניתן לעבוד על שיערות דקות בודדות.
לגבי הגעה מגולחת מהבית תמיד עדין יש לי השגות,כי המטפלת שלך לא ממש יודעת מה יש שם(אלא אם את מטפלת רק באיזואי צמיחה גסים כמו בית שחי מפשעות ,שוקיים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
04/02/2008שלום יעל
מה זאת אומרת השגחה של משרד הבריאות?
עם את מגיעה לטיפולים מגולחת ,איך באמת יודעים איך לטפל ואיפה?
לגבי פנים שפם אם הוא לא דקיק מדי,יגיב טוב. בפאות, כדאי לאבחן הייטב לשקול מאד ברצינות אם להתחיל כי יש שם פוטנציאל השתנות שקשה לנבא מראש למי זה יקרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעצהמיטל28/01/2008היי .. אני בת 18 ..
לפני כמה שנים , בכיתה ז' ככה ,כשגילחתי רגליים ראיתי כמה שערות קטנות בבטן - וגילחתי את כל הבטן .. ממש את כולה .. !!! כשגילחתי אותה העברתי את הסכין גילוח גם על החזה .. כדי שאני יהיה כבר חלקה לגמרי .. כי כנראה הייתה לי איזה שערה קטנה .. בקיצור, הבטן שלי כולה עם שיערות .. ואני צריכה כל חודש לעשות שעווה ! אבל הכי נורא ? זה החזה .. זאת הייתה שטות נוראיתתתת !!!
אני לא יודעת מה חשבתי לעצמי .. שזה לא יגדל יותר או משהו טיפשי אחר
אני לא יודעת מה לעשות .. מה אני אעשה כשיהיה לי חבר ? אני ממש לא מתכוונת להתחיל עכשיו לגלח קבוע שם :[ אני כל הזמן חושבת על זה ולא יודעת מה לעשות כדי לטפל בזה ! זה ממש מטריד אותי
קראתי פה משהו כמו אפילציה ? מה זה ? אני אוכל לעשות את זה ?! ..
וגם בקשר לבטן - יש טיפול לייזר שעושה על כל הבטן ? ..
עזרה - פליזזז :[* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר...
מיטל31/01/2008איזו סיבה יש לי לעשות בדיקה הורמונלית ? זה לא ברור שזה שגילחתי שם זה מה שגרם לשיער לגדול ?.. אני לא נחשבת שעירה בכלל .. !
אני חושבת שאני פשוט אברר על אפילציה ..
תודה על תשובך :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
04/02/2008שלום מיטל
לא ממש,ברור אך, איך שלא יהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
04/02/2008שלום מיטל
עברו 5 שנים מאז,זה הזמן לבדוק גם סיבות נוספות לשיעור,גשי לרופאת המשפחה הראי לה את מצבך ובקשי ברור הורמונלי.
לייזר יכול לטפל בבטן ובאיזורים רבים אחרים.
אפילציה ,זאת מחט חשמלית,בה מטפלות קוסמטיקאיות מוסמכות וזה מתאים להסרת שיערות לא רבות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ב 3-4 טיפולי לייזר אפשר להסירליאת28/01/2008שיער מקו הפופיק ?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלליאת
04/02/2008שלום ליאת
אולי, אם את מעל 40 ושיערך עבה וכהה.לצעירות לרוב צריך יותר מכך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערות בפניםשאלתיאל28/01/2008מאז ומתמיד סבלתי משיעור יתר, בפנים, בעצם הזנב בגב ובבטן.
ברגלים ובידיים - דיי רגיל.
אני בת 40, אחרי שתי לידות, עשור של שימוש בדיאנה וכרגע ההורמונים חוגגים בעיקר בסנטר, כמה פלומות.
טופלתי ע"י קוסמטיקאית (מעולה לדעתי) באינפרא, כל חודש אני חוזרת לטיפול ונראה כאילו השערות לא רוצות ללכת.
אני יודעת כי לא ניתן לטפל בפנים ב- 100% אבל, איך אני מדללת את הפלומות יותר?
האם יש מישהי מומלצת באיזור כיכר רבין או איזור מזרח ת"א - אושה על המידע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשאלתיאל
04/02/2008שלום לך
כל עוד ההורמונים שלך "חוגגים" כדברייך,אין סיכוי רב לשיפור.רק אם תהיי מאוזנת תוכלי לראות שיפור במצבך. בדקי שוב את רמות ההורמונים הזכריים ואם הם חורגים מהנורמה ,גשי לאנדוקרינולוג/ית וקבלי איזון.בלי זה את לא תתקדמי.(והטיפולים-סרק.)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות והסרת שיער באינפרא אדוםגילי27/01/2008שלום רב,
אני מעוניינת להתחיל טיפול הסרת שיער באינפרא אדום ברגליים. האם העובדה שאני נוטלת גלולות למניעת היריון (פמינט) עלולה לפגוע בתהליך, או לחילופין להזיק לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשוש
27/01/2008שלום שוש
לכאורה גלולות למניעת הריון לא מומלצות בהקשר לחשיפה לשמש או מכשירי אור.
בפועל אחוזים מאד גדולים של בנות נוטלות אותם ומבצעות טיפולי הפחתת שיער בהצלחה ובביטחה.
הדבר החשוב הוא לא להחשף לשמש לא מוגנת !
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות נוראית רק כי אני שונאת שערות!ריטה27/01/2008לפני כחצי שנה התחלתי לגלח את השיער שמתחת לטבור ואת השיער שמסביב לפטמות... מביך, אני יודעת, אבל נולדתי עם שנאה לשערות..! אחרי חצי שנה של גילוח, השערות נהיו שחורות גם מתחת לפופיק וגם מסביב לפטמה... מתחת לטבור אני מורידה עכשיו עם שעווה אבל השערות שבבטן שמעל לטבור מציקות לי גם כן כי הן חומות בהירות כאלה על העור הלבן שלי... אני רואה אותן.
אני נואשת, מה אני יכולה לעשות כדי לשנות את המצב ל.. מצב רגוע יותר? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרונית
27/01/2008שלום רונית
סביב הפטמות ובפס הטבור אם הן לא מרובות,היתי מציעה לך אפילציה.
בת כמה את?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה16... מהי אפילציה?
ריטה27/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריטה
04/02/2008שלום ריטה
אפילציה היא הרס הזקיק של השערה בעזרת מחט חשמלית. קוסמטיקאית רפואית עושה את זה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעווהרונה26/01/2008שלום ד"ר אהרונוביץ,
אני מעוניינת להסיר שיער בחצי רגל בעזרת מכשיר רולר. מכשיר המיועד למשיחת שעווה עפ"נ הרגל ומריטתו ע"י בדים.
יש לי עור עדיו ודק. האם עלי להמנע משעוות על בסיס שרף?
יש בשוק מגוון רחב של שעוות שרף המיועדות לעור עדין. באיזה עלי לבחור? שעוות אזולן? שעוות שוקולד? שעווה על בסיס פרפין? שעווה על בסיס טלק ופרפין. כולן מכילות שרף.
תודה על המלצתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרונה
27/01/2008שלום לך רונה
לצערי אני לא מבינה בקוסמטיקה ולא אוכל ליעץ לך,גשי לאשת מקצוע ותקבלי את המידע הנחוץ לך ,יותר מזה, אם עורך כה עדין,תני לה לבצע !
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?היועצים שלנו
נטורופתית מוסמכת Rna, מרצה בנושאי ריפוי טבעי, בעלת קליניקה המתמחה ברפואה טבעית, תזונה, צמחי מרפא, תוספי מזון, רפואה פונקציונלית, אוליגותרפיה, הומוטוקסיקולוגיה, רפואת גוף נפש, EFT ודמיון מודרך. ... קרא עודמומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)