מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימומים בין ווסתיםשירה21/05/2012
שלום, לאחרונה אני סובלת בדימומים בין ווסתים.. זה לא קרה לי בעבר ורציתי לדעת אם זה משהו שכיח ואיך אפשר לטפל בזה? בת 34
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים
מיכל23/05/2012אני חושבת שכדאי לך לפנות לרופא נשים להיבדק אבל בעקרון כן זה יכול לקרות, זה קורה להרבה נשים,הטיפול בזה זה עם גלולות (אולי יש עוד טיפולים, לא שאני מכירה) אני לוקחת גלולות פלורט לבעיות הזאת, לקח לי חודשיים שלושה והדימומים נעלמו והתחילו להופיע רק בזמן מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימומים בין ווסתים - תגובה
מיה טל23/05/2012יש לגשת לגניקולוג לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש תרופה טבעונית לאומפרדק?אתי21/05/2012
אילן שלום רב
תודה על התגובה ברצוני לדעת אם יש תחליף לאמפרודקס טבעוני?
ואם אפשר בכלל להפסיק לקחת אמפרודקס ולהימנע מארוחה בערב?
תודה מראש אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש תרופה טבעונית לאומפרדק? - תגובה
מיה טל23/05/2012באופן עקרוני ממש לא, אבל תנסי להכין דיסה משיבולת שועל עם מים ללא חלב, אומרים שזה עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ברצוני לדעת לגבי כדורי שינהרעות21/05/2012
יש לי הפרעות שינה שהתחילו לפני שבוע בגלל משהו בעבודה, לוקח לי איזה שעתיים להירדם כל לילה. אף פעם זה לא היה לי לפני כן. אני בת 32 באופן כללי מרגישה טוב, פרט לדבר הזה בעבודה לא התרחש איזה שינוי מהותי בחיי. ניגשתי לבית מרקחת, הבנתי שיש כדורי שינה ללא מרשם רופא. מרפרוף על הודעות שונות בפורומים הבנתי שיש כדור שינה כזה שנקרא טונייט. האם מישהו פה ניסה? את זה או כדור אחר? אשמח לשמוע ואשמח מאוד אם זה יהיה בהקדם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ברצוני לדעת לגבי כדורי שינה - תגובה
מיה טל23/05/2012אנא קחי רק תרופה המכילה ולריאנה וכדומה, כל רוקח בבית המרקחת יכול להמליץ, זה ירגיע ואז תוכלי להרדם בקלות, חבל להתחיל בגילך עם כדורי שינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד ליטול תרופות כשאינך מסוגל לבלושרה20/05/2012
אני סובלת מושט צרה מאוד, לכן איני מסוגלת לקחת תרופות בשלמותן, עלי לרסקן או ללעוס אותן, על רב התרופות נכתב לא לרסק ולא ללעוס מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד ליטול תרופות כשאינך מסוגל לבלו - תגובה
אילן ללבניקוב21/05/2012שרה שלום רב,
ישנן תרופות הניתנות גם בסירופ או בנוזל ובכל מקרה תוכלי לבקש מהרופא שיבדוק אפשרות של הכנת התרופה בבית מרקחת בצורה נוזלית,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שרה21/05/2012האם קיים בשוק תרופה להורדת לחץ דם בסירופ או האם אפשר לבקש מהרוקח לרקוח במיוחד
כמו כן אני מקבלת כדורים לכיב קיבה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
אילן ללבניקוב24/05/2012שרה שלום,
הייתי ממליץ לך להיוועץ עם הרופא המטפל לגבי התאמת התרופה למטופל,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומפרדקסאתי20/05/2012
שלום
אני נוטלת אומפדקס שנים לאחר ששמעתי שיש מצב שהכבד יכול להינזק
חוששת להמשיך להשתמש האם יש אמת בידיעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומפרדקס - תגובה
אילן ללבניקוב21/05/2012אתי שלום רב,
למיטב ידיעתי אין תופעת לוואי הקשורה לכבד באופן ישיר אך ייתכן שבטווח הארוך הרעילות של התרופה מצטברת בכבד ומחלישה אותו,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדר בזמן לקיחת תרופותשירה19/05/2012
אני לוקחת אאוטרקס לבלוטת התריס לוסק, ברזל, סידן, ויטמין D,סימבסטטין מתי לקחת כל תרופה עשו לי סדר יום בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדר בזמן לקיחת תרופות - תגובה
אילן ללבניקוב21/05/2012שירה שלום רב,
את הלוסק יש לקחת חצי שעה לפני הארוחה (בד"כ בבוקר או לפי הוראות הרופא), את הברזל לוקחים שעתיים לאחר האוכל ובלי חלב/גבינות/תה/קפה, את הסידן והויטמין D לוקחים בערב לאחר הארוחה ובלי חלב/גבינות. את הסימבסטטין לוקחים בערב לאחר הארוחה ויש להימנע ממיץ אשכוליות.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קודיביס בהנקהשלי16/05/2012
האם ניתן לקחת קודיביס כשמניקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודיביס בהנקה - תגובה
אילן ללבניקוב17/05/2012שלי שלום,
לגבי שימוש בתרופות בזמן ההריון וההנקה יש להיוועץ ברופא המטפל,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה תרופות מותר לרסק?הדס16/05/2012
שלום,
בתור סטאז'רית לרפואה, הרבה פעמים החולים שואלים אותי אם מותר לרסק את התרופה.
יש איזה כלל אצבע איזה תרופות מותר לרסק ואיזה לא?
איזה כדורים מותר לחצות ואיזה לא?
אם אין, אולי יש לכם רשימה "בשלוף" של כדורים נפוצים (אנטיביוטיקות, אנלגטיקה, פרדניזון) שמותר לרסק או לחצות? ואיזה אסור?
המון המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה תרופות מותר לרסק? - תגובה
אילן ללבניקוב17/05/2012הדס שלום,
לא קיים כלל אצבע לגבי חציית תרופות ולכן יש לבדוק כל מקרה לגופו, כיוון שישנן תרופות רבות המכילות ציפוי אנטרי המגן על הקיבה ואסור לחצות אותן בכדי למנוע תופעות לוואי במערכת העיכול.
אני תמיד ממליץ לבדוק בעלון לצרכן לגבי כל תרופה ותרופה לחוד,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקהטופז16/05/2012
יש לי חיידק בקיבה[ ואני לוקחת 3 סוגים של אנטיביוטיקה..מוקסיויט פורטה ,אומפרה, וקארין....פעמים ביום כל כדור ומהמוקסיויט 4 פעמיים ביום...סהכ אני לוקחת 8 כדורי אנטיביוטיקה ביום ששניים מהם זה 500 מ"ג... זה לא מסוכן???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה - תגובה
אילן ללבניקוב17/05/2012טופז שלום רב,
ראשית כל, זה מה שהרופא רשם ולכן יש להיוועץ ברופא לגבי מינון והמשך הטיפול.
בכל מקרה, אני ממליץ לך לשלב בטיפול גם כדורי פרוביוטיקה, יש לקחת כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה, כשעה הפרש מהאנטיבוטיקה בכדי למנוע תופעות לוואי במערכת העיכול ויש להמשיך כשבוע לאחר סיום לקיחת התרופות בכדי לחדש את החיידקים הטובים בקיבה,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפלפט כרונו 500מוטי16/05/2012
שלום.
אימי חולת אלצהיימר+ אפילפסיה , לטיפול באפילפסיה היא מקבלת פעמיים 500 מ"ג של הדפלפט ביום .
האם הטיפול יכול לגרום לחוסר תאבון? היא משאירה את האוכל הרבה זמן כ15 דקות בפיה עד אשר בולעת.והאם יש טיפול להגברת התאבון .
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפלפט כרונו 500 - תגובה
אילן ללבניקוב21/05/2012מוטי שלום רב,
לתרופה ישנן תופעות לוואי הקשורות גם בתיאבון ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המך הטיפול.
ניתן על ידי יעוץ נטורופטי לטפל בנושא התיאבון ומניעת תופעות הלוואי בצורה טבעית,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונגאקרותי15/05/2012
שלום! לפני 3 שנים עברתי ניתוח שרוול. לאחרונה עליתי כ-5 ק"ג. האם אפשר להשתמש בצמח הקונגאק? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - השפעות בין תרופתיותhaya15/05/2012
האם אפשר לקחת איבופן 600 עם נורמלול 25?
קבלתי ib. בגלל כאבי מפרקים ושחיקת סחוס,וקבלתי nor. בגלל דפיקות לב מואצות.
ibo. קבלתי קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעות בין תרופתיות - תגובה
אילן ללבניקוב15/05/2012חיה שלום רב,
ישנה אינטראקציה בין התרופות הנ"ל והיא הפחתת ההשפעה מורידת לחץ הדם של הנורמלול על ידי האיבופרופן ולכן לא מומלץ לקחת אותן יחדיו אלא להפריד לפחות שעתיים ביניהן ובכל מקרה הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופן לקיחת B12שקד14/05/2012
שלום
מבקשת לדעת איך צריך לקחת את הוויטמין B12 שנלקח מתחת ללשון עם אוכל בלי אוכל?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופן לקיחת B12 - תגובה
אילן ללבניקוב15/05/2012איילה שלום,
את הויטמין B12 יש לקחת לפני האוכל למציצה מתחת ללשון,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בודיקורט בהריוןאנאבל14/05/2012
שלום
אני בשבוע 19 ואני משתעלת מזה חודשיים, היום קיבלתי משאף בודיקורט אבקה
מה שלא לקחתי מעולם, רציתי לדעת האם בודיקורט מותר בהריון והאם זה בסדר להתחיל לקחת תרופה חדשה דווקא בהריון?
למיטב הבנתי בודיקורט זה סטוראידים- האם תהיה עליי השפעה נוספת כגון השמנה? נפיחות? כתוצאה מלקיחת התרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בודיקורט בהריון - תגובה
אילן ללבניקוב16/05/2012שלום רב,
יש להיוועץ ברופא המטפל בתקופת ההריון וההנקה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- VIEPAX XR 150MG 28CAPLETSישראלה10/05/2012
אין לההשיג תרופה זו בימים האחרונים. למה רצוי להחליף? האם צריך רופהא משפחה או רופא מטפל אחר. אני משתמש בתשרופה זו למעלה מ 5 שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר VIEPAX XR 150MG 28CAPLETS - תגובה
טלי אנגור13/05/2012השאלה אינה קשורה לפורום זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)